24 ultimative nederdele

Gå efteråret i møde med cool nederdele og style dem med chunky sweaters

© costume.dk
1 / 25
© hm.com
2 / 25

Flot metallic nederdel fra H&M. Brug den til hverdag med en løs sweater og flade sko, og til fest med den matchende jakke til, som du også kan købe i H&M.

Nederdel fra H&M, 249 kr.

© youheshe.com
3 / 25

Wauw hvor er denne nederdel flot! Brug dem med chunky sweats og støvler til.

Nederdel fra Blake, 1.350 kr. hos youheshe.com/myles+kort+laeder+nederdel+med+slids-(0312bl-myles_sort_s).aspx {"title":"youheshe.com","target":"_blank"}).

© topshop.com
4 / 25

Kunne du lide formen på foregående nederdel, men har du hverken penge eller lyst til en lædernederdel, kan denne skabe det samme look.

Nederdel fra Topshop, 650 kr.

© mango.com
5 / 25

Bouclé stof med sine løse løkker og ofte flotte farvespil tilføjer næsten altid noget elegance til et look. Brug denne nederdel med en skjorte og høje hæle.

Nederdel fra Mango, 299 kr.

© cosstores.com
6 / 25

Nederdel i flot efterårsfarve. Den er fremstillet i bomuld med polyamid og elastan, hvilket giver den en smule stræk. Brug den med andre jordfarver som brun og creme.

Nederdel fra Cos, 440 kr.

© stylepaste.com
7 / 25

Vælg et midiskirt med flotte detaljer, hvis du ønsker at bruge det til simple items som en sort sweater og støvler.

Nederdel fra Masscob, 1.695 kr. hos stylepaste.com.

© stormandmarie.com
8 / 25

Vælg en nederdel med struktur som denne og brug den sammen med andre items, der også står ud (som en farvet, chunky striksweater, eller en sweater med print). Det giver et cool og enestående look.

Nederdel fra Storm & Marie, 699 kr.

© youheshe.com
9 / 25

Med Alexander Wang kom den draperede jersey nederdel og den lever endnu i aller bedste velgående, og det er den perfekte partner til efteråret. Alexander Wang producerer dem stadig, men American Vintage har også lavet denne fine model.

Nederdel fra American Vintage, 550 kr. hos youheshe.com/draperet+jersey+nederdel-(0312av-kim84_m%C3%B8rk+gr%C3%A5me_s).aspx {"title":"youhehse","target":"_blank"}).

© topshop.com
10 / 25

Det er hot med både østeninspireret print samt læder, hvorfor denne nederdel vil være et godt køb til efteråret. Lad den få opmærksomheden ved at holde resten af dit look sort.

Nederdel fra Topshop, 885 kr.

© hm.com
11 / 25

Både pencilskirtet, læder og farven bordeaux er store tendenser dette efterår. Derfor er denne nederdel 3 gange perfekt.

Nederdel fra H&M, 799 kr.

© samsoe.com
12 / 25

Brug forskellige typer af materialer sammen for at skabe et cool spil i dit look. Style denne skindende nederdel med en grov strik og læderstøvler.

Nederdel fra Samøe & Samsøe, 600 kr.

© topshop.com
13 / 25

Følg stilen fra blandt andre Haider Ackermann og klæd dig i de halvlange midiskirts til efteråret. Brug nederdelen med høje støvler og en løs overdel - gerne en kort jakke.

Nederdel fra Topshop, 186 kr.

© riverisland.com
14 / 25

En midi tubenederdel kan se smuk ud til efteråret. Skab et tone-i-tone look ved at bruge en overdel (gerne i lag på lag med jakke til) i samme beige nuance. Sæt høje, sorte støvler til og tag en sort oversize clutch på armen.

Nederdel fra River Island, 187 kr.

© inwear.com
15 / 25

Klassisk nederdel med et markant bouclé-glimmer indsats foran. Nederdelen egner sig bedst til finere brug, men hertil er den også perfekt.

Nederdel fra Inwear, 699 kr.

© monki.com
16 / 25

Denne flotte rustfarvede nederdel har strech i to retninger, hvilket vil sige, at den både kan give sig og stramme op på samme tid.

Nederdel fra Monki, 149 kr.

© nuecph.com
17 / 25

Vælger du et strukskørt eller et skørt med lidt fylde, plisseringer eller rynk, så tilføjer du automatisk noget feminint til dit look. Komplimenter dette med andre feminine items, som en lys skjorte og høje hæle, eller giv det noget modspil med chunky striks, læder og flade sko.

Silkenederdel fra Lovechild, 1.500 kr. hos nuecph.com

© youheshe.com
18 / 25

Feminint strutskørt med plisseringer fra T by Alexander Wang. Her kan du skabe kontrasten ved at bruge den med chunky læderstøvler og en sweater med print for at give modspil til nederdelens fylde og det feminine look.

Nederdel fra T by Alexander Wang, 1.660 kr. hos youheshe.com/neoprene+plisseret+nederdel-(0312awt-401900f12_m%C3%B8rkebl%C3%A5_xs).aspx {"title":"youhehse","target":"_blank"}).

© topshop.com
19 / 25

Skab et monokromt sort/hvidt look med denne lyse nederdel fra Topshop. Sæt sorte strømpebukser og støvler til, men sørg for at inkorporere noget hvidt i din overdel: Enten en sort sweater med hvidt print, en hvid jakke eller bar et hvidt halstørklæde.

Nederdel fra Topshop, 299 kr.

© stylepaste.com
20 / 25

Vælger du et sort strutskørt er mulighederne for styling uendelige: Der er næsten ingen begrænsninger og formerne på dette gør det let både at have en overdel delvist ud over nederdelen eller nede i.

Nederdel fra Surface To Air, 1.295 kr. hos stylepaste.com.

© nuecph.com
21 / 25

Carven laver mange smukke nederdele med brokade print, mønster og flotte fald. Denne i 75% uld kan holde dig varm hele efteråret og har desuden usynlige lommer, der gør den cool. Dens volume er mere underspillet end nederdelene med plisseringer og rynk.

Nederdel fra Carven, 2.500 kr. hos nuecph.com.

© monki.com
22 / 25

Dette midi-skirt får os til at tænke på Mad Men, men i en sort og moderne udgave. Brug den med en stram overdel, så man kan se nederdelens flotte fald, og sæt høje hæle og chunky smykker til.

Nederdel fra Monki, 335 kr.

© woodwood.dk
23 / 25

Strutskørten kan også være mere street end feminin, selvom den er inspireret fra de amerikanske cheerleaders, hvis du vælger en tyk bomulds jersey model med lommer som denne fra Wood Wood.

Nederdel fra Wood Wood, 1.500 kr.

© wonhundred.com
24 / 25

Vælg en nederdel med uld i, når kulden rigtig begynder at bide. Denne fra Won Hundred har en smuk farve, der kan lyse enhver grå efterårsdag op.

Nederdel fra Won Hundred, 1.000 kr.

© samsoe.com
25 / 25

100% uld til efteråret med flot silhuet. Hvad kan man mere ønske sig af en nederdel?

Nederdel fra Samsøe & Samsøe, 1.000 kr.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev