3 dates – 3 outfits

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt, men hvad skal du have på? Shop 3 forskellige outfits til 3 forskellige dates her

Love is in the air
1 / 4

Love is in the air

Februar måned er kærlighedsmåned på Costume, og så er valentinsdag ovenikøbet lige om hjørnet.

Det betyder, at mange af os planlægger den helt store dateaften, som både kan være i luksusudgaven eller på budget.

Men uanset om dig og din udkårne skal på den klassiske dinner-and-a-movie-date, på romantisk storbyferie for to, eller lave noget hyggeligt sammen udendørs, er de dumme tøjkriser uundgåelige.

Psst ... Bliv inspireret til den perfekte valentinsgave her

Læs med her, hvor vi har sammensat tre forskellige outfits til tre forskellige dates, så du er godt klædt på til den store dag.

Dinner and a movie
2 / 4

Dinner and a movie

Skal dig og din udkårne på en hel klassisk date, med et hyggeligt restaurantbesøg og en god film bagefter, er en fin og romantisk kjole et godt valg.

Tilsæt feminine smykker og et par pæne sko, som du dog kan holde ud at gå i.

Sæt prikken over i'et med en smuk taske i romantikkens farve, rød.

Kjole, Ganni 1.499 kr. // Pumps, Vagabond 749 kr. // Øreringe, Designsix hos Asos.com 107 kr. // Taske, Valentino hos mytheresa.com ca. 9.855 kr.

Psst ... Se en billigere udgave af den klassiske date her

Date i det fri
3 / 4

Date i det fri

En hyggelig måde at tilbringe en romantisk dag sammen, er ude i naturen. Det kan både være en gåtur i en smuk have eller på en hyggelig bådtur rundt i byen.

Sådan en date kræver dog lidt mere praktisk tøj, som et par varme jeans, en frakke der går ned over lænden, og et par praktiske men flotte sneakers.

Top outfittet af med et par cool solbriller, og kryds fingre for solskin.

Jeans, Weekday 400 kr. // Frakke, Inwear 1.700 kr. // Solbriller, Komono hos Zalando.dk 399 kr. // Sneakers, Bottega Veneta hos Mytheresa.com ca. 3.959 kr.

Romantisk storbydate
4 / 4

Romantisk storbydate

Der er nok ikke mange, der ville takke nej til en romantisk storbyferie for to, men desværre er det ikke altid en mulighed.

Skulle du være en af de heldige der skal afsted med din udkårne, er det dog vigtigt at tænke over, hvad du skal have på.

Lang kjole og støvler er en superflot kombination, men sørg for, det er nogle, du kan holde ud af gå i i mange timer ad gangen.

Husk også en lækker og praktisk taske, som kan indeholde alle dine nødvendigheder.

Kjole, By Malene Birger 5.000 kr. // Ring, Pilgrim 199 kr. // Taske, Loewe 11.925 kr (forhandles i Illum) // Støvler, Notabene 2.695 kr.

Psst ... Se de 10 mest romantiske storbyer i verden her

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev