© Tommy Hilfiger

3 items, du ikke må undvære i din efterårsgarderobe

Tommy Hilfigers nye kollektion viser, hvilke tre items der er et must til den smukke, nye sæson

Det farverige efterår er ankommet, hvilket er en perfekt anledning til at forny din garderobe. Nye årstider betyder heldigvis også nye kollektioner fra de store modehuse, så du kan gå kulden i møde med sæsonens nyeste styles.

TOMMY ICONS er Tommy Hilfigers nyeste kollektion, som kombinerer og gentænker deres mest ikoniske styles, hvor de klassiske navyblå og bordeaux farver spices op af et gennemgående guldtema.

Kollektionen viser også tydeligt, hvilke tre typer items, der bliver uundgåelige dette efterår. Herunder kan du se hvilke, og shoppe de smukke styles med det samme.

Detaljerig denim

Demin har længe haft en fast plads i modebilledet, og denne efterårssæson bliver ingen undtagelse. Det gælder både jeans, jakker og skjorter i mørk og lys denim, hvor du sagtens kan kombinere flere af elementerne i ét outfit. De klassiske denim-items kan også fås med fine detaljer, såsom pels eller guldstriber, hvis du ønsker et mere personligt udtryk.

Oversized silhuetter

I det kolde efterår er det oplagt at lade tidløse klassikere som skjorter, blazere, striktrøjer og kjoler være store og løse, og heldigvis er det også en af sæsonens store trends. De oversized items giver et cosy og casual look, og du kan nemt matche den løse overdel med et par stramme jeans for at fremhæve din figur og gøre outfittet mindre tungt.

Cool overgangsjakker

Lavere temperaturer betyder varmere overtøj, og efterår betyder lækre overgangsjakker. I år kan du veksle mellem den klassiske trenchcoat, den varme pels eller den iøjnefaldende dunejakke, hvor du selv kan tone dit outfit op eller ned efter behov og anledning.

Tip: trenchcoaten gør sig særdeles godt med et par høje støvler og et par casual jeans.