© Sarah Stenfeldt

3 par sneakers, du kan bruge til hele din garderobe

Hvilke sneakers skal du gå efter og hvordan kan du style dem på tværs af din garderobe? Vi guider her

Chunky sneakers er blevet en moderne klassiker, særligt de hvide af slagsen. Med den rette styling kan de bruges til de fleste anledninger, hvor de kan give et tiltrængt twist af street.

Vi har fundet de bedste, klassiske sneakers fra Skechers og guider til, hvordan du kan bruge dem til din garderobe, så du kan få mest muligt ud af dem, og give dine outfits et friskt pust.

Til dit suit

Vil du gøre dit suit mere hverdagsvenligt, er der mange måder, du kan gøre det på. Start med at gå efter et suit med oversized fit – brede skuldre og bukser med vidde og længde. Det giver en spændende silhuet, der kan leges uendeligt med. Brug dem med en hvid T-shirt og et par sporty sneakers for at skabe kontrast til det skarpe look.

© Sarah Stenfeldt

Til din sommerkjole

Lange, feminine og lette kjoler kommer endnu mere til sin ret i kombination med et par friske, hvide sneakers.

Gå efter en sommerkjole med fine blondedetaljer eller flæser med print i klare farver, som med fordel kan få lidt kant af de hvide Timeless Vivion-sneakers fra Skechers Energy.

© Sarah Stenfeldt

Til dine jeans

Favoritkombinationen over dem alle, der også hersker i gadebilledet, er et par velsiddende jeans med et par sporty og opsigtsvækkende sneakers. Og det er med god grund, for de chunky sneakers skaber et cool blikfang til dit hverdagslook. Gå efter et par med farvede detaljer for at give dit look et uventet blikfang.

© Sarah Stenfeldt

Klassikere til hele garderoben

Opdatér garderoben med et par Timless Vivion-sneakers fra Skechers Energy, der både giver dit look en sporty detalje og yder optimal støtte og komfort til dine fødder gennem hele dagen. Find flere versioner og farver, og shop online på Skechers.dk

© Sarah Stenfeldt