3 seje samarbejder, du kan shoppe nu
© Anna Stokland

3 seje samarbejder, du kan shoppe nu

Sneakers med et hypet slogan, unisex-streetwear og smukt sommertøj – vi har fundet tre cool samarbejder, som er i butikkerne nu

Vi har gennem tiden set mange seje collabs blive hypede. Et af dette års største og mest uventede samarbejder var mellem Louis Vuitton og Supreme, H&M har altid stor succes med deres mange samarbejder og nye partnerskaber mellem high-end og highstreet titter hele tiden frem, såsom kollektionen skabt af Victoria Beckham og Target.

Der er altid nye, seje samarbejder på hylderne, og vi har her samlet tre collabs, som er værd at kigge nærmere på.

Seje samarbejder, du kan shoppe nu
© Billi Bi x Boozt

Billi Bi x Boozt.com

Danske Billi Bi har teamet om med shoppingsitet Boozt.com, og det har resulteret i tre cool sneakers i fine lyse sommerfarver. Med et 'Girlpower'-slogan på hælen går skoene hånd i hånd med tidens feministiske opråb, der giver genlyd i modebranchen.

Skoene kommer i både rosa, grå og hvid, og forhandles ekslusivt på Boozt.com med priser fra 1.099 kroner.

Seje samarbejder, du kan shoppe nu
© Alexander Wang x Adidas

Alexander Wang x Adidas

Adidas Originals og Alexander Wangs samarbejde er kendetegnet ved det omvendte kløverbladslogo, og alle design er unisex.

Kollektionen er skabt for at nedbryde barriererne mellem modeverdenen og streetwear, og indeholder alt fra sweatshirts, T-shirts og overtøj til opsigtsvækkende sneakers.

Hvis du vil have fingrene i kollektionen skal du skynde dig, da flere design allerede er udsolgt.

Du kan shoppe kollektionen på Adidas.com.

Seje samarbejder, du kan shoppe nu
© Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Den populære model og it-girl, Gigi Hadid, designede i august sidste år en smuk kollektion for Tommy Hilfiger. Allerede i februar blev enndu en fælles kollektion præsenteret, og du kan stadig nå at få fingrene i de seje styles, som emmer af sommer. Kollektionen indeholder både tøj, sko, tasker, badetøj og solbriller.

Se og shop kollektionen på Tommy.com.