Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Vila

3 stilsikre look til sæsonens mange fester

Disse go-to partylook redder dig fra tøjkrise de næste mange byture, fester og julefrokoster

Nogle gange er det ikke altid nemt at vælge outfit, når du skal ud. Vi har samlet tre stilsikre go-to look, der redder dig fra tøjkrisen med hjælp fra Vilas 'Time to shine'-kollektion.

De viste partylook kan du shoppe lige her eller i din nærmeste Vila-butik.

Det sorte look

Mange af os hopper ofte i et 'all black'-look, og det er der en grund til. Det er klassisk, lækkert og stilfuldt. Du går aldrig galt i byen, når du ifører dig 'den lille sorte kjole' eller mikser et par sorte jeans med en simpel top. Det sorte outfit holder, men hvis du føler, det er kedeligt, eller gerne vil spice det op, har du alle muligheder for at gå all in på accessories. Du kan tilføre looket en farverig taske, et par lækre hæle og store smykker.

Visetia kjole, Vila, 399,95 kroner

Vihadi kjole, Vila, 349,95 kroner

Vihenley bodystocking, Vila 349,95 kroner

Vicommit bukser, Vila 779,95 kroner

Viasta kjole, Vila 399,95 kroner

Det glitrende look

De sidste par år har glitrende items fået mere og mere plads i modebilledet og i butikkerne. Udover at være en fast bestanddel af nytårsfesten, giver glimmer og glitter et perfekt festligt udtryk til byturen, festerne og julefrokosterne. Hop i en smuk, glitrende kjole, eller kombiner en skinnende sølv top med et par sorte jeans. Du vil uden tvivl udstråle selvsikkerhed og aldrig føle dig underdressed.

Viopal top, Vila 229,95 kroner

Vigabba kjole, Vila 499,95 kroner

Viabbigal kjole, Vila 449,95 kroner

Visparky kjole, Vila 449,95 kroner

Vigabba top, Vila 299,95 kroner

Det stilfulde suit-look

Det er ikke kun til hverdag, at det er lækkert at hoppe i et suit. Det klassiske outfit gør sig virkelig godt til en aften i byen, hvor du gerne vil føle dig elegant og stilfuld. Der er endda mange forskellige muligheder for at suite op. Du kan enten finde et feminint jakkesæt, en sort buksedragt eller tilføje en festlig oversized blazer. En blazer-kjole med et par cykelshorts og hæle er også en sikker vinder.

Visanvi jumpsuit, Vila 449,95 kroner

Vizelda jumpsuit, Vila 499,95 kroner

Vipinia blazer, Vila 499,95 kroner

Vipinia bukser, Vila 299,95 kroner

Vimochi blazer, Vila 449,95 kroner

Hvis du vil se flere af Vilas styles eller få inspiration til at sammensætte dit festlige look, kan du tage et kig i deres lookbook her.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev