© Vila

3 stilsikre look til sæsonens mange fester

Disse go-to partylook redder dig fra tøjkrise de næste mange byture, fester og julefrokoster

Nogle gange er det ikke altid nemt at vælge outfit, når du skal ud. Vi har samlet tre stilsikre go-to look, der redder dig fra tøjkrisen med hjælp fra Vilas 'Time to shine'-kollektion.

De viste partylook kan du shoppe lige her eller i din nærmeste Vila-butik.

Det sorte look

Mange af os hopper ofte i et 'all black'-look, og det er der en grund til. Det er klassisk, lækkert og stilfuldt. Du går aldrig galt i byen, når du ifører dig 'den lille sorte kjole' eller mikser et par sorte jeans med en simpel top. Det sorte outfit holder, men hvis du føler, det er kedeligt, eller gerne vil spice det op, har du alle muligheder for at gå all in på accessories. Du kan tilføre looket en farverig taske, et par lækre hæle og store smykker.

Det glitrende look

De sidste par år har glitrende items fået mere og mere plads i modebilledet og i butikkerne. Udover at være en fast bestanddel af nytårsfesten, giver glimmer og glitter et perfekt festligt udtryk til byturen, festerne og julefrokosterne. Hop i en smuk, glitrende kjole, eller kombiner en skinnende sølv top med et par sorte jeans. Du vil uden tvivl udstråle selvsikkerhed og aldrig føle dig underdressed.

Det stilfulde suit-look

Det er ikke kun til hverdag, at det er lækkert at hoppe i et suit. Det klassiske outfit gør sig virkelig godt til en aften i byen, hvor du gerne vil føle dig elegant og stilfuld. Der er endda mange forskellige muligheder for at suite op. Du kan enten finde et feminint jakkesæt, en sort buksedragt eller tilføje en festlig oversized blazer. En blazer-kjole med et par cykelshorts og hæle er også en sikker vinder.

Hvis du vil se flere af Vilas styles eller få inspiration til at sammensætte dit festlige look, kan du tage et kig i deres lookbook her.