30 seje sneakers

Denne måned sætter vi fokus på sneakers på Costume.dk og skyder temaet i gang med et stort shoppinggalleri med redaktionens favoritter netop nu

Sneakers all over © Hanneli Mustaparta af Victor Jones
1 / 31

Sneakers all over

Gucci, Saint Laurent, Chanel og Givenchy. Der er snart ikke det modehus med respekt for sig selv, der ikke laver sneakers. De store designere står også i kø for at arbejde sammen med de klassiske sportsmærker som Adidas og Nike - heriblandt Raf Simons, Riccardo Tisci og Isabel Marant.

Og ja, modedamerne tager gerne sneakers på til de internationale modeuger - noget der ellers var et no-go for bare et par år siden.

Se vores 30 favoritsneakers til efteråret ved at bladre i galleriet her.

Air force 1 patent croc pack
2 / 31

Air force 1 patent croc pack

Nikes air force-modeller er blevet klassikere i sneakersgarderoben. Denne crocversion kommer i både high og low - på den høje model er remmem over anklen lavet som en elastik.

Nike hos Nakedcph.com 950 kr.

Liberty glitter
3 / 31

Liberty glitter

Søger du feminine sneakers, skal du kigge efter Gannis varianter. Disse med glimmer kan friske ethvert look op.

Ganni 1.599 kr.

Air huarache
4 / 31

Air huarache

Nikes huarache-model har for alvor væltet publikumsuccesen, Roshe, af pinden, som den mest eftertragtede Nike-sko. Vi forstår godt hvorfor.

Nike hos Hennyandmy.dk 1.000 kr.

Camden
5 / 31

Camden

Ingen sneakers uden Vans. Den klassiske camden-model er en smal variant uden skaft, og vi ville elske at tilføje denne sølvvariant til et helt gråt eller sort herrelook med lange bukser.

Vans hos Zalando.dk 649 kr.

Superstar
6 / 31

Superstar

Adidas' superstar har fået en kæmpe revival. Vi er især vilde med den sorte model, som vi vil bruge som en "pæn" sko til suits og andre herreinspirerede look.

Adidas hos Zalando.dk 699 kr.

HKNB 420
7 / 31

HKNB 420

Det er måske ikke det mest sexede navn til et par sneakers, men New Balance har altid gjort det i talnavne. Denne sko er fra deres samarbejde med Heidi Klum, og i sålen står der "the burn is beautiful".

New Balance hos Nelly.com 799 kr.

Veneto low
8 / 31

Veneto low

Mærket Diemme finder du blandt andet hos Barneys New York, men du skal til Italien for at finde produktionen, der også producerer for mærker som Chanel, Gucci og Bottega Veneta.

Diemme hos Nelly.com 1.895 kr.

Bronx
9 / 31

Bronx

Vi kender Adidas' Stan Smith, men der er også rigtig mange, der har dem. Derfor kan du med fordel vælge en variant, der har de samme kvaliteter som denne i læder med sølvcap bag på.

Bronx hos Nelly.com 649 kr.

Slip-on
10 / 31

Slip-on

Slip-ons er sneakerverdenens pæne sutsko og laves af designere som Lanvin, Givenchy og her Stella McCartney, der tilføjer en ekstra tyk sål til designet.

Stella McCartney hos Net-a-porter.com ca. 2.640 kr.

Trinomic R698
11 / 31

Trinomic R698

Du kan lige så godt vænne dig til at sige trinomic, for Pumas hotteste model er kommet for at blive. Og så er der guld på denne variant - what's not to like?

Puma 700 kr.

Find den hos din nærmeste Puma-forhandler.

Street climb high tops
12 / 31

Street climb high tops

Denne minimalistiske og nydelige sneaker fra Puma er en del af et designsamarbejde med Alexander McQueen. Her er der fokus på at overholde koderne for det skræddersyede look, hvilket er overført til skoen med læderstykker over det fine ruskind.

Alexander McQueen x Puma ca. 1.400 kr.

Air huarache light
13 / 31

Air huarache light

Vi kan godt lide denne opdaterede lightudgave af huarache-modellen, som vi slet ikke er trætte af at kigge på endnu.

Nike hos Stoy-munkholm.com 1.100 kr.

ZX casual mid
14 / 31

ZX casual mid

Nu kommer de fornuftige ord: Går du med sneakers om vinteren, så sørg for at vælge en mid eller highudgave i læder eller ruskind, som varmer dine fødder. Om farven her er den smarteste til vintersne, kan vi måske diskutere, men så må det være skoen til tørvejr (der er masser af undskyldninger for at købe nye sneakers).

Adidas hos Stoy munkholm.com 900 kr.

Bouclé
15 / 31

Bouclé

Chanel gjorde for alvor bouclésneakers populære, da de sendte deres modeller ned ad catwalken i dem for denne sæson. Derfor er vi også vilde med denne udgive fra Notabene (der kun koster en femtedel af Chanels).

Notabene 1.795 kr.

574
16 / 31

574

New Blaance kan noget med farver på sneakers, der bare fungerer: det er ikke for kedeligt og ikke for spraglet. Det er feminint, men cool.

New Balance hos Youheshe.com 800 kr.

Yuki pony skin
17 / 31

Yuki pony skin

Danske The Last Conspiracy leger også med på sneakersmoden, og vi er vilde med denne seje model med ponyhår.

The Last Conspiracy hos Youheshe.com 2.000 kr.

Stan Smith
18 / 31

Stan Smith

Klassikeren, Stan Smith, fra Adidas har både Raf Simons, Pharell og senest Isabel Marant sat sit præg på - sidstnævnte med en fin, farvet hælkappe.

Adidas hos Youheshe.com 2.240 kr.

ZX zip
19 / 31

ZX zip

Y3 laver de sejeste sneakers - og hvis du kan passe herrestørrelser, er du bare endnu mere heldig (se udvalget på Store.y-3.com). Denne kommer dog helt ned til størrelse 36.

Y3 hos Mytheresa.com ca. 2.160 kr.

ZX flux
20 / 31

ZX flux

Vi har tidligere på Costume.dk skrevet om denne ZX flux-model, da du via en ny app kan personliggøre den med et mønster fra et billede, som du selv uploader - læs mere her (vælger du at personliggøre den, koster den 1.000 kroner).

Denne er dog præfabrikeret for dig med smukke træer.

Adidas hos Sneakershop.dk 799 kr.

ZX flux weave
21 / 31

ZX flux weave

Adidas' modeller i weave tilføjer noget let til skoen, som vi virkelig godt kan lide.

Adidas hos Sneakershop.dk 799 kr.

Air max 1 QS flax-kollektionen
22 / 31

Air max 1 QS flax-kollektionen

Nike har netop lanceret en meget eftertragtet flax-kollektion inspireret af Timberlands æstetik. Denne air max 1 er en af de tre modeller i kollektionen, som næsten er udsolgt allerede.

Nike hos Sneakersnstuff.com 1.359 kr.

Equipment running support
23 / 31

Equipment running support

Equipment-modellen var en ren sommerfavorit i år, men den lever (velfortjent) videre her i efteråret.

Adidas hos Sneakersnstuff.com 1.099 kr.

Cleo tweed
24 / 31

Cleo tweed

Acne har haft stor succes med deres sneakers, der har det fine smileyemblem på snørrene. Denne bouclékombination er både feminin og sporty på samme tid.

Acne hos Mytheresa.com ca. 2.600 kr.

R698 snow pack
25 / 31

R698 snow pack

Puma giver uden tvivl Adidas og Nike kamp til stregen med denne cool R698 sneaker, der nu kommer i en snow pack i hvid og sort. Den er ikke ude endnu, så du må væbne dig med tålmodighed, men det er nok en god idé at sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fingre i dit par, når den releases om 17 dage.

Puma hos Nakedcph.com 1.100 kr.

Ventilator athletic
26 / 31

Ventilator athletic

Reebok er absolut heller ikke at forglemme, når vi taler om sneakers, og deres ventilator-model er bestemt værd at bemærke. Her i en simpel farvekombination med feminine detaljer til efteråret.

Reebok hos Nakedcph.com 800 kr.

Embellished velvet
27 / 31

Embellished velvet

En varm hightop sneakers i velvet med en cool og feminin toecap. Vi er solgt.

Miu Miu hos Mytheresa.com ca. 4.690 kr.

ZXZ 930
28 / 31

ZXZ 930

Hightopmodellerne fylder meget i sneakerslandskabet denne sæson, og der er da heller ingen tvivl om, at de er praktiske til efteråret. Denne klassiske ZX-model har fået en fin sål og simpel farvekombination.

Adidas Originals hos Nakedcph.com 1.100 kr.

Slip-on
29 / 31

Slip-on

Denne slip-on har næsten taget form som en herresko i en meget feminin indpakning.

Msgm hos Net-a-porter.com ca. 2.420 kr.

Air jordan future
30 / 31

Air jordan future

Air Jordan basketballstøvlen har fået en wovenopdatering, som vi er ret vilde med. Det eneste problem: den er kun til dig, der kan passe herrestørrelser.

Nike 1.200 kr.

SB Stefan Janoski
31 / 31

SB Stefan Janoski

De klassiske skateboardsko er også blevet populære til piger. Disse fra Nike er opkaldt efter den amerikanske, professionelle skateboarder, Stefan Janoski, og har den fleksible lunarsål.

Nike hos Zalando .dk 949 kr.