4 souvenirs du skal købe med hjem fra ferie

Du kan opstøve nogle af sæsonens mest hypede items på et marked under sydens sol. Vi guider dig til, hvad du med fordel kan kigge efter.

Kan du genkende situationen, hvor du ender med at adoptere en helt ny stil, når du er på ferie i et andet land? Items du ikke ville have skænket en tanke derhjemme er pludselig det smarteste på kan komme i tanke om, når du spotter det i en butik på din sommerferie. Klip til at du kommer hjem og skal pakke ud, og så føles det lidt som om, at du har fået en andens kuffert med hjem. Og efter et par måneder ender du med at aflevere alle dine feriefund til nærmeste Røde Kors, fordi du ikke har brugt dem siden din sommerferie.

Det er en situation, som vi godt kan nikke genkende til her på redaktionen – og en situation vi generelt gerne til undgå i fremtiden. Derfor har vi lavet en lille guide med fire items, som du med fordel kan kigge efter, når du skal på sommerferie i år, da de passer ind i tidens trends.

Farverige smykker

De farverige smykker har vundet indpas i modebilledet denne sommer – vi taler alt lige fra armbånd og halskæder til body-chains og ankelkæder med farvestrålende perler og krystaller.

Hvis dine sommerferieplaner bringer dig til en græsk solskinsø eller til en lille by tæt på havet, så er der gode chancer for, at du kan finde en lille lokal butik med smukke smykker.

Solbriller

En souvenir-klassiker kan vi vidst næsten godt kalde det. Solbriller er et oplagt item at købe med hjem fra sommerferie, og i år kan du passende lede efter to forskellige slags: Et par lynhurtige solbriller eller et par solbriller med farvet glas.

Hvis din sommerferie skal tilbringes på en af de populære ferie-destinationer såsom Rhodos, Malaga eller Alanya, så tør vi næsten godt garantere, at du kommer til at støde på mindst en butik, hvor du kan gøre et godt solbrille-køb.

Hårspænder

... i alle afskygninger – store, små og midt i mellem. Sæsonen byder på en række forskellige trends, der involverer hårspænder – og selv hvis de ikke havde været en del af sæsonens trends, så ville vi faktisk stadig anbefale dig at lede efter hårspænder, når du er på sommerferie.

Hårspænder tilhører den kategori af accessories, som altid er gode at have i garderoben – dels fordi de har en praktisk funktion udover den udseendesmæssige, men også fordi de ikke er betinget af sæsoner. Du kan med andre ord bruge dem året rundt.

Flettede tasker

De flettede stråtasker har det med at vende tilbage i modebilledet hver gang vi rammer sommermånederne – det er med andre ord en tidsløs klassiker, som du kan få glæde af i mange år. Og derfor er det også en super god ide at slå til, hvis du ender med at finde en fin stråtaske på din sommerferie.