© Costume / Adax

4 tasker, du skal have i din garderobe

Se, hvordan Costumes moderedaktion har stylet fire lækre look med efterårets musthave tasker – og shop dine favoritter med 25 % rabat

Tasken er en af de vigtigste accessories dette efterår, og det er bare om at finde favoritten, der fremhæver din personlige stil.

Costumes moderedaktion viser dig her, hvordan du kan style de nyeste tasker fra Adax med dit efterårslook, så du kan kopiere stilen og få tips til din styling.

Bonus: Hvis du er vild med taskerne, kan du lige nu få 25 % rabat på hele Adax webshoppen, hvis du bruger rabatkoden 'Costume25' (rabatkoden kan bruges fra 20/09/2018 til 04/10/2018).

Pssst! Du kan også finde flere looks på Costumes Instagram og under hashtagget #costumestyler.

1. Bumbags og bæltetasker

90'ernes store hit har længe været en del af modebilledet, og de praktiske, fashionable tasker er i høj grad kommet for at blive. Assisterende moderedaktør Marie Heyman har valgt at style den populære mavetaske ud over en tidløs trenchcoat, så den fremhæver de feminine former og giver outfittet kant.

2. Den klassiske shopper

Shoppertasken er den perfekte taske til hverdag og arbejdsbrug, som heldigvis aldrig går af mode. Costumes stylingredaktør Kristine Halken har kombineret en klassisk shopper i grøn med en pink jakke, da tasken giver rig mulighed for at indgå i et farverigt outfit. Shopperen kan bruges til at tilføre dit look noget klassisk og enkelt, mens du stadig kan lege med fine farvekontraster.

3. Den lille skuldertaske

En lille skuldertaske er praktisk, når du kun skal have få, essentielle ting med på farten. Selvom den er lille, kan du nemt fremhæve tasken, ligesom stylingredaktør Kristine Halken har valgt at gøre. Vælg en skuldertaske i en iøjnefaldende farve eller med spændende detaljer, og kombinér den med et outfit i stærke farver eller print, så der opstår en tydelig kontrast, hvor tasken kommer i fokus.

4. Sæsonens slangeskind

Leoparden blev udnævnt som en af sommerens helt store trends, men nu er det slangeskind, som er på vej ind. Assisterende moderedaktør Marie Heyman har stylet sit outfit i sort og sæsonens jordfarvet, så det matcher hendes rå shopper i slangeskind.