5 tips til (endnu) federe fester

Sommerens fester står for døren - vi guider dig til, hvordan du med 5 lette tips kan finde det rette outfit og blive den perfekte gæst

Når dagene bliver lange, og nætterne lyse, er det sæson for fester og smukke, glade mennesker. Nogle inviterer, andre er gæster – og de fleste er begge dele.

Uanset hvilken du er, kan du med fem lette tips få hjælp til at blive den gæst, alle gerne vil invitere. Vi guider dig til alt fra tøjet, gaverne, duften og etiketten.

1. Giv en personlig gave

Har du altid en lille ting med til festens vært? Blomster og chokolade er begge dejlige at få, men prøv at overraske med en personlig gave - dét skaber glade værter.

Hvis du mangler inspiration kan du booke en gratis tid hos en Personlig Gaveshopper i Magasin, som kender sommernyhederne, og kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave – uanset anledningen. Book en tid på Magasin.dk/book

Her er tre bud på gaver, som vil rykke dig øverst på gæstelisten til den næste fest.

2. Skil dig ud i smukke farver

Måske har du en tendens til at hoppe i den lille sorte, når du skal til fest? Men det er i farver, at du virkelig stråler – især når de kommer i form af sommerens smukke botaniske print. Er du ikke helt parat til at gå all in på en farvestrålende kjole, kan du prøve en af sæsonens smukke kimonokjoler, der kan bruges som en let jakke og som stadig skiller sig ud, så du kan blive festens midtpunkt.

3. Spred lækker duft

Findes der noget skønnere end en velduftende gæst? Forkæl dig selv – og din vært – med en lækker, ny duft. Match din duft med dit outfit, så du får en gennemført stil, alt efter om du har lyst til at være feminin, sporty eller forførende – vælg efter humør og anledning.

Når du har besluttet dig for, hvilken duft der skal være rammen for dit bidrag til festens stemning, så kan du med fordel købe den med rabat hos Magasin. Fredag den 27. maj til søndag den 29. maj sparer du 20% på alle dufte i Magasin og på Magasin.dk. Her er en af vores favoritter blandt sommerens nye dufte:

4. Vær en opmærksom gæst

Du er helt sikkert blevet inviteret til festen, fordi dine værter sætter pris på dit selskab. Men hvad er det egentlig for en type fest, du er inviteret til?

Det er de færreste moderne fester, hvor værten har en streng forventning til etikette – men du kan alligevel undgå uheldige situationer ved at lave lidt research hos værten, hvis det ikke fremgår af invitationen. Er det en afslappet havefest - så kan du med fordel vælge de flade sko og skrue op for boheme-stilen i dit outfit.

Er du i stedet så heldig, at du er inviteret til et af sommerens mange bryllupper, så kan du også undersøge, hvilke forventninger brudeparret har til dresscode, gaver og selve festen. Find inspiration til flotte kjoler til bryllupsfesten her.

5. Vær en stjerne til alle festerne

Er du så heldig, at du er inviteret til mange skønne fester denne sommer – men kan du ikke rigtig overskue alle de forskellige outfits, det kræver? En Personlig Shopper kan være til stor hjælp, hvis det er uoverskueligt at finde de helt rigtige outfits.

Også hvis du mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge de største tendenser denne sommer i din personlige stil.

Magasin tilbyder, at du kan booke en gratis tid med en stylist i deres team af Personlige Shoppere – så der kommer helt styr på tøjet, der gør dig til den perfekte gæst.

Læs mere og book på Magasin.dk/book

Sko, Billi Bi hos Magasin 999 kr.

Lige nu har Magasin fokus på alt det, der gør sommerens festerne endnu bedre. Magasin er nemlig fuld af overraskelser – hvis du også er det, bliver du helt sikkert et hit til sommerens fester.