© emilisindlev

Kjole til bryllup: Find den perfekte kjole som bryllupsgæst

Mangler du den perfekte kjole til bryllupsfesten? Vi har fundet de perfekte kjoler til den næste bryllupsfest – både korte, lange, farverige og minimalistiske.

Kjoler til bryllupsgæsten

Den perfekte kjole er nærmest umulig at finde, og en kjole til bryllupssæsonen er ingen undtagelse. Lune dage og lyse nætter er endelig på vej igen, og det er igen tid til romantiske bryllupper langt ind i sommeren. Hvis du er så heldig at være inviteret til et forårs- eller sommerbryllup, har du en god grund til at læse med herunder.

Om du er til korte kjoler, lange kjoler, kjoler med ærmer, farverige kjoler, kjoler der glimter eller en mere simpel slipdress med spagettistropper i rolige nuancer, har vi herunder samlet en masse inspiration til, hvordan kjolen til din næste bryllupsfest kan se ud.

Vi har herunder fundet kjoler til enhver smag og ethvert budget, så der er et stort udvalg at vælge mellem – og der med garanti også er en kjole til din smag. Hvis du er nysgerrig på, hvad du til gengæld skal holde dig fra, har vi også lavet en liste om de uskrevne regler omkring bryllupsgæsternes dresscode.

Hvis du derimod står over for dit eget bryllup, har vi også fundet rigeligt med inspiration til både budgetvenlige brudekjoler og brudesko til enhver smag.

Lange kjoler til bryllupsgæsten

Den lange og elegante bryllupskjole er en sikker vinder. Den er nem at gå all in med, ved at style den med et par stiletter og fine smykker, men også nem at dresse ned med et par flade sko og en opsat frisure. Den lange kjole er en god investering, da den både kan fungere til de kølige forårsaftener og varme sommerdage, som det danske vejr kan byde på.

Korte kjoler til bryllupsgæsten

Den korte kjole er en mere frisk og cool udgave af den perfekte kjole til bryllupsfesten. Den er nem at danse i, og du ikke behøver at bekymre dig om, at kanten bliver beskidt på dansegulvet, eller at slæbet hele tiden bliver trådt på. Du kan style den med et par høje stiletter og opsat hår til de varme sommerdage, eller du kan vælge en kort kjole med lange ærmer og hoppe i et par støvler eller strømpebukser til de køligere forårsdage, hvis vejret ikke er med jer.

Farverige kjoler til bryllup

Kan du godt lide at skille dig en smule ud, og er du generelt til glade og stærke farver? Så er en farverig kjole den perfekte kjole til dig. De stærke og glade farver smitter ofte nemt af på humøret, og en stor fest, der fejrer kærligheden, er den oplagte anledning til at klæde dig på i de flotte og stærke farver. Med en farverig kjole er du desuden sikker på at skille dig ud fra bruden og de andre gæster.

Stropkjoler til bryllupsgæsten

Spaghettistropper, satinstof og slidser sender tankerne mod 1990’ernes supermodeller, og den enkle stropkjole giver både et feminint og elegant look. Du kan roligt vælge stropkjolen til dit næste bryllup, hvis du vil være sikker på at fremstå elegant i sommerens solstråler. Her kan du både vælge rolige farver eller pifte den ellers simple kjole op med en stærk farve eller et unikt mønster.

Langærmede kjoler til bryllupsgæsten

Man kan aldrig rigtig helt regne med det danske vejr, og derfor er en kjole med lange ærmer et godt og sikkert valg, hvis bryllupsfesten ender med at falde på en af årets køligere forårsdage. Ligeledes fungerer den langærmede kjole perfekt, hvis du ikke vil vise for meget hud, men stadig gerne vil klæde dig elegant. Der findes heldigvis mange fine udgaver af den festlige kjole, og du kan eventuelt vælge en kort udgave af den langærmede kjole, hvis du alligevel ikke helt vil gå på kompromis med at vise lidt hud.