© Anna Stokland

Årets julegaver til modeelskere - vi starter på 39 kr.!

Står der tøj, sko og tasker øverst på ønskelisterne hos dine venner, veninder eller kæresten? Moderedaktionen har udvalgt de bedste julegaveideer, der rimer på mode ...og vi lover ikke at sige, hvis nogle af ønskerne ender hjemme hos dig.

At finde på gode julegaveideer til modeelskeren kan godt være lidt af en videnskab – for hvad skal man finde på til personen, der har alt eller måske er en smule kræsen? Når du skal finde på en god julegave ide til en person, der elsker mode, kan det være en god ide at overveje, hvilken stil personen har eller elsker. Er gavemodtageren vild med danske brands, baggy bukser eller stærke farver? Måske det kan give dig en ide om, hvilken type julgave du skal gå efter i år.

Og er du stadig i tvivl, guider vi dig her til nogle ret fantastiske julegaveideer, vi godt tør love, vil ramme plest hos de fleste modeinteresserede.

...psstttt. Er du vild med hjemmelavede julegaver - eller er budgettet behersket, vil modeelskeren med garanti også sætte pris på en hjemmelavet julegave – for eksempel noget fint hæklet julepynt.

Budget op til 300 kr.

Gaven der glæder et helt år: Et årsabonnement på printudgaven af Costume. Selvfølgelig synes vi på redaktionen, at det må nærme sig årets bedste julegave. Lige nu sparer du ovenikøbet 50% på magasinet i forhold til den normale pris i kiosken pr. magasin - og det er jo ikke så dårligt.

Budget op til 500 kr.

Du kan få virkelig meget mode hvis du har et budget på op til 500 kr. til din gave. Cut out detaljer har været et hit både i sommerens og vinterens kollektioner - og de holder langt ind i det nye (mode)år.

Budget op til 1.500 kroner

En festlig top, et par langtidsholdbare jeans eller måske et par sko, fra et nyt, cool brand gavemodtageren ikke kender i forvejen?

Budget op til 2.500 kr.

Er budgettet ikke det centrale, når du skal komme på en god julegave ide til modelskeren, er det i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser. Du kan give personen det, de nærmest ønsker sig allermest. Tænk over hvilket brand der er modelskerens yndlings eller hvilke items, personen bruger allermest.