Find gode adventsgaver til ham.
© Magasin.dk

Adventsgaver: De bedste adventsgaver til ham

Har du svært ved at finde på 4 gode adventsgaver til ham? Vi guider her til de bedste adventsgaver til ham på forskellige budgetter og inden for en lang række kategorier – lige fra hudpleje og delikatesser til lidt nyt til klædeskabet.

Adventsgaver til ham 2021

Har du en person i dit liv, der skal forkæles ekstra meget denne jul? Adventsgaver er et hyggeligt indslag i juletiden som et supplement til julegaverne, kalenderlyset og resten af julehyggen – og hvis du køber adventsgaver i stedet for 24 kalendergaver, har du måske mulighed for at lægge lidt flere penge i hver enkelt pakke, uden at det bliver en alt for omkostningstung fornøjelse. Det kan dog være svært at finde på fire kalendergaver til ham til hver enkelt søndag i advent – for hvad kan man købe, som modtageren faktisk vil blive glad for og bruge?

Vi guider her til adventsgaver til ham på forskellige budgetter, og du finder items inden for en lang række af kategorier – lige fra hudpleje og delikatesser til lidt nyt til garderoben. Husk også at tjekke vores guide til kalendergaver til ham og de bedste adventsgaver til hende, hvis du kender flere, som fortjener lidt at se frem til denne jul.

Indholdsoversigt

  Adventsgaver til ham under 100 kroner

  Selvom budgettet ikke er kæmpestort, er det stadig muligt at finde på fire gode adventsgaver til ham. Vi har herunder samlet en række gode bud på adventsgaver til ham under 100 kroner. Tænk over, hvad han faktisk kan bruge og vil blive glad for: Mangler han for eksempel en lækker notesbog, som han kan tage med sig på kontoret? Eller hvad med et par varme sokker, som kan bruges i et par sneakers eller støvler? Husk også, at du kan give hjemmelavede adventsgaver for at holde budgettet nede – for eksempel lidt hjemmebag, hjemmelavet julepynt eller hæklet julepynt.

  Adventsgaver til ham under 300 kroner

  Er budgettet til dine adventsgaver til ham lidt større, kan du være en smule mere kreativ med gaven. Er der eksempelvis et tøj- eller skønhedsbrand, han elsker? Eller er han mere til lidt god alkohol eller drinks? Vi guider her til de bedste adventsgaver til ham under 300 kroner.

  Adventsgaver til ham under 600 kroner

  Er dit budget lidt større, har du mulighed for at være ekstra kreativ med din adventsgave til ham. Er der for eksempel et særligt brand, han ville blive glad for et item fra? Eller skal du hellere forkæle ham med en fælles oplevelse? Vi guider dig her til de bedste adventsgaver til ham under 600 kroner.