Find de bedste adventsgaver til hende på forskellige budgetter her.
© Søstrene Grene

Adventsgaver: De bedste adventsgaver til hende

Har du en søster, mor, datter eller veninde, der skal forkæles med en adventskalender? Vi guider her til de bedste adventsgaver til hende fra kun 30 kroner.

Adventsgaver til hende

Ud over at markere kirkeårets afslutning, er de fire søndage i advent også med til at markere den søde – og til tider lange – ventetid op til jul. Det fejrer vi primært med lidt fint hjemmelavet julepynt, de velkendte adventskranse, lidt godt til ganen og i nogle tilfælde et par salmer eller julesange, mens vi tænder lys i kransen.

For mange, og måske særligt de små størrelser, er nedtællingen til juleaften og den søde juletid dog også forbundet med adventsgaver, kalendergaver og julekalendere. Uanset hvor gamle eller unge vi er, bliver vi aldrig for gamle til adventsgaver. De er nemlig den oplagte måde at tælle ned til juleaften og ikke mindst at komme i julestemning på. Det kan dog være svært at være lige opfindsom år efter år, når det gælder adventsgaver til hende, og derfor kommer vi dig til undsætning med en række idéer, som du enten kan klikke hjem fra hjemmesiderne med det samme, eller som forhåbentlig kan give dig lidt inspiration til årets adventsgaver til hende. Hvis du har tiden og fingersnilden, kan du alternativt give dig i kast med hjemmelavede adventsgaver i strik eller hækling.

Adventsgaver til hende under 100 kroner

Juletiden er dyr, og adventsgaverne kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du gerne vil give dem til flere personer, eller hvis du også skal ud og spendere på julegaver. Adventsgaver til hende kommer dog i alle størrelser og prisklasser, og med disse idéer til adventsgaver til hende under 100 kroner undgår du at skulle endevende pengepungen før juleaften. Du kan med fordel også føje hjemmelavede gaver til bunken.

Adventsgaver til hende under 300 kroner

Er budgettet lidt højere, guider vi her til en række adventsgaver til hende under 300 kroner. Hvis der er en bestemt gave, som du tror vil falde i modtagerens smag, kan du – for ikke at gøre fornøjelsen alt for omkostningstung – mixe adventsgaver i den lavere prisende med én eller to gaver fra udvalget herunder.

Adventsgaver til hende under 600 kroner

Slutteligt har vi fundet en række adventsgaver til hende, som ligger i en højere prisklasse og derfor med fordel også kan bruges som inspiration til julegaver.