Costume-redaktionens forårsfavoritter

Se, hvilke sko, shorts og nederdele Costumes redaktion skal danse gennem foråret i

Bukser fra Ring til ca. 2.495 kr. hos Brownsfashion.com. © costume.dk
1 / 13

Bukser fra Ring til ca. 2.495 kr. hos Brownsfashion.com.

"Jeg er helt vild med cropped bukser i øjeblikket, som jo er perfekte til det danske og ikke så forfærdeligt varme forår. De her vil være super fine på arbejde med en tanktop, en sort blazer og et par stiletter - og senere et par høje sandaler," siger Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam.

Taske fra J Dauphin til ca. 4.060 kr. hos Shop.amelieboutique.com. © costume.dk
2 / 13

Taske fra J Dauphin til ca. 4.060 kr. hos Shop.amelieboutique.com.

"Sikke fin den er. En stilfuld mulepose i læder tilført lidt bling bling med guldkæden. Den tager jeg med i hånden, når jeg skal nyde foråret i Paris," siger Costumes redaktionschef, Marie Lodberg.

Sko fra Givenchy til 1.300 kr. © costume.dk
3 / 13

Sko fra Givenchy til 1.300 kr.

"Det bedste, jeg ved, ved sommer er bare tæer i sandaler. Jeg har skabt mig en lille samling af jelly-sandaler og må derfor straks investere i disse skønheder fra Givenchy. De er sorte, bløde og rå - tre ting, som min forårsgarderobe skal indeholde," siger Costumes artdirector, Malene Langholz Christensen.

Sko fra See by Choé til ca. 910 kr. Net-a-porter.com. © costume.dk
4 / 13

Sko fra See by Choé til ca. 910 kr. Net-a-porter.com.

"Jeg skal have mig et par flade sandaler, jeg kan bruge hele sommeren. De her i gummi kan bruges, både hvis det bliver en våd sommer med regn hver dag, og hvis det bliver så varmt, at jeg bare har lyst til at løbe lige ud i vandet," siger Costumes assisterende artdirector, Sacha Vincent Hansen.

Nederdel fra American Apparel til ca. 238 kr. hos Americanapparel.net.  © costume.dk
5 / 13

Nederdel fra American Apparel til ca. 238 kr. hos Americanapparel.net.

"Forår er lig med højtaljede pencilskirts til tanktops og ballerinaer. Nederdelen fra Amercian Apparel er blød og behagelig og både nem at se pæn ud i og cykle i. Yay," siger Costumes journalist Marie Vidø.

Sko fra Camilla Skovgaard til 2.690 kr. hos Stylepaste.com. © costume.dk
6 / 13

Sko fra Camilla Skovgaard til 2.690 kr. hos Stylepaste.com.

"Jeg er på udkig efter et par stiletter/støvletter, som både er feminine, sexede og rå på samme tid. Disse fra Camilla Skovgaard kan det hele og kan pifte ethvert outfit op. Jeg vil både bruge dem til jeans og til en fin sommerkjole, der trænger til lidt kant," siger Costumes journalist Stinne Kaasgaard Poulsen.

Shorts fra Cos til 370 kr. © costume.dk
7 / 13

Shorts fra Cos til 370 kr.

"Jeg cyklede for et par uger siden forbi en pige, der havde en kombination af blå og grøn på, og det gik op for mig, at jeg var helt pjattet med netop den blanding. Og siden da har jeg været på jagt efter noget grønt, som jeg kan bruge til alle mine mørkeblå ting. (Sorry Costume-redaktion, veninder og kæreste - jeg er ked af, I skulle høre mig fable i evigheder om grønne ting, men jeg skal nok lade være nu, hvor jeg har fundet et par seje grønne shorts til min garderobe)," siger Costumes webredaktør, Jette Sandbæk.

Støvler fra Alexander Wang til ca. 3.500 kr. © costume.dk
8 / 13

Støvler fra Alexander Wang til ca. 3.500 kr.

"Ja, et par sko mere kan jeg jo altid bruge, og disse står øverst på min liste. Ultra seje og mega praktiske, så de skal bare hjem til mig og bo hurtigst muligt," siger Costumes moderedaktør Maiken Winther.

Ring fra YSL til ca. 1.100 kr. © costume.dk
9 / 13

Ring fra YSL til ca. 1.100 kr.

"Normalt er jeg mest til sølv, men ringen her fra YSL skal være mit første guldsmykke. Den er så smuk, og den vil passe perfekt til min sommergarderobe, der er på vej til at blive godt fyldt op med lyse og nude nuancer," siger redaktør på Fashionista by Costume, Marie Hindkær Andersen.

Sko fra Stella McCartney til ca. 2.400 kr. hos Net-a-porter.com. © costume.dk
10 / 13

Sko fra Stella McCartney til ca. 2.400 kr. hos Net-a-porter.com.

"Min garderobe kan snart ikke rumme flere sandaler, men der kan sagtens gøres plads til disse. Den støvede armyfarve går til det meste tøj, og jeg er vild med sålen i kork," siger Costumes assisterende moderedaktør, Anne Mønsted.

Kura intuitif fra Själ til 2.000 kr. © costume.dk
11 / 13

Kura intuitif fra Själ til 2.000 kr.

"Jeg skal forkæle min hud med Själs Kura intuitif. Det er min dyreste skønhedsvane, men min hud trænger til ekstra pleje, så der er ingen vej udenom," siger Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther.

Shorts fra Acne til 1.295 kr. © costume.dk
12 / 13

Shorts fra Acne til 1.295 kr.

"Jeg vil gå gennem foråret i et par lyse tiedye-shorts i silke. Jeg vil bruge dem med plateau-sandaler og en blazer," siger Costumes modeassistent, Cecilie Martensen.

Bukser fra Acne til 1.195 kr. © costume.dk
13 / 13

Bukser fra Acne til 1.195 kr.

"Jeg har brug for et par nye skinny-jeans, og disse fra Acne er helt perfekte. Dem vil jeg bruge til mine ballerina-sko og en helt enkel hvid T-shirt," siger Costumes skønheds- og modeassistent, Rosa Tauber Petersen.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev