Costumes forårsfavoritter

Adax har vundet indpas på den danske modescene og på Costume er vi vilde med deres nye forårs- og sommerkollektion. Se her, hvorfor du skal have en Adax-taske i din garderobe

De nye forårsformer © Adax
1 / 7

De nye forårsformer

Hvorfor Adax og hvorfor nu? Adax har eksisteret i mere end 30 år, men det er især de sidste sæsoner, at det danske kvalitetsbrand er vokset på os fra Costume - og ifølge os er den kollektion, der er i butikerne nu, den allerstærkeste, som de har leveret til dags dato.

Den er klassisk men tidstypisk og vovet til perfektion. Se Costumes favoritter fra SS15-kollektionen i galleriet her, og bliv selv inspireret til et nyt taskekøb.

Arbejdstasken © Adax
2 / 7

Arbejdstasken

Kender du det? Alt for mange ting til tasken og kun ét rum at fylde dem ned i. De er nærmest dømt til at forsvinde i et sort hul på forhånd.

Derfor er vi også ret glade for modellen Linn fra Adax, der har tre seperate rum samt en lomme med lynlås. Og tasken er lige præcis stor nok til at kunne indeholde et Costume-magasin og en lille bærbar computer, hvilket gør den til webredaktørens personlige forårsfavorit.

Taske, Adax 2.499 kr.

Crossover'en © Adax
3 / 7

Crossover'en

Alle bør have en croosover i sin taskesamling, og denne simple sag fra Adax følger sæsonens minimalismetendens. Den sorte kan hurtigt blev en klassiker, men den mintgrønne har noget skønt og sommerligt over sig.

Taske, Adax 1.199 kr.

Aftentasken © Adax
4 / 7

Aftentasken

Du har måske allerede set denne koboltblå aftentaske her på Costume.dk, og det er fordi, at vi er vilde med den. Costumes assisterende moderedaktør havde den med til modeugen i Paris, og den er det perfekte accessory til at pifte ethvert look op med.

Taske, Adax 799 kr.

Hverdagstasken © Adax
5 / 7

Hverdagstasken

Den nye Iris-taske fra Adax er lavet i det fineste kalveskind med lidt grov struktur, hvilket giver den en rå kant til det klassiske look. Bowlingformen gør den rummelig og til en perfekt hverdagstaske - bær den eventuelt som en clutch under armen og efterlign tendensen med de oversize clutches fra catwalken denne sæson.

Taske, Adax 1.999 kr.

Clutchen med rem © Adax
6 / 7

Clutchen med rem

Adax har lavet denne fine clutch i fire forskellige farver, som helt sikkert kan blive den nye festfavorit. Det er ikke en "rigtig clutch" for den har faktisk en lang rem, men vi vil bære den i hånden som på billedet. Vi er især vilde med den lyse variant, som ses til højre.

Taske, Adax 1.299 kr. (kan snart købes i webshoppen)

Styr på sagerne © Adax
7 / 7

Styr på sagerne

Sidste sæson startede Adax med at lave de her kasser, som lynhurtigt blev udsolgt. We can see why. De har nemlig en god pris og er fine til at få orden i eller uden for klædeskabet.

Kasser i kraftig karton, Adax 299 kr. for 4 stk.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev