Fra venstre: Nederdel fra Asos til 350 kr. hos Asos....
© Asos.com, Topshop.com, Zara.com og Nelly.com

De bedste highstreet-butikker online

Se, hvor du kan shoppe sæsonens tendenser til budgetvenlige priser

American Apparel og Asos

Americanapparel.eu
American Apparel laver nogle af de bedste tanktops, casual T-shirts og sweatshirts, du kan få. Derudover kan du finde enkle jersey-kjoler og leggings - alt sammen til ikke så mange penge. Siden bliver ofte opdateret med nye farver og faconer, så kig forbi med jævne mellemrum.

Asos.com
Asos er vores favoritonline tøj-portal. Siden frister både med billige budgetkøb, dyre designermærker og lækre skønhedsprodukter. Siden er overskuelig og med masser af søgefunktioner, så du lynhurtigt kan finde frem til præcis det, du er på udkig efter.

Bestseller og Cos

Bestseller/Selected FemmeBestseller.com
Smykker, jeans og festkjoler. Du finder det hele hos Bestseller.com, hvor du kan vælge mellem Bestsellers mange mærker som Vero Moda, Only, Vila, Selected Femme, Pieces og Object.

Cosstores.com
H&M's lidt dyrere linje Cos frister med blandt andet minimalistiske frakker, lækker strik og delikat lingeri. God kvalitet til overkommelige priser.

Gap og Gina Tricot

Gap.euGap.eu
Du er kun få klik væk fra Gaps univers af enkelt og budgetventligt tøj. Tag et ekstra kig på nederdele, kjoler og de mange fine strikvarer, der er Gaps stærke punkt.

Ginatricot.com
Hos svenske Gina Tricot kan du opdatere din stil med et par funky øreringe, en varm strik, en festkjole og cool shorts.

H&M og Mango

Hm.comHm.com
H&M behøver nok ikke yderligere introduktion. Det er desværre langt fra alle de budgetvenlige fund, som du finder i de fysiske butikker, du også kan købe online. Dog er netbutikken især et hit, når H&M lancerer endnu et designsamarbejde, og du ikke orker at stå i kø sammen med hundredvis af andre fashionistaer.

Mango.com
Hvis du er glad for mønstre og farver, vil du også være glad for spanske Mango. Du kender sikkert allerede butikken fra Danmark, men faktisk kan du finde endnu flere ting på deres online shop. Heriblandt en masse fine smykker, sko og tasker.

Miss Selfridge og Modekungen

Missselfridge.comMissselfridge.com
Du kender nok Miss Selfrigde fra London - søstermærke til Topshop. Stilen er lidt yngre og mere farverig, men leder du grundigt, kan du gøre nogle rigtig gode fund blandt kjoler, bikerjakker og cool accessories.

Modekungen.se
Svenske Modekungen er først med de seneste tendenser, og her finder du alt lige fra velsiddende lædershorts til chikke kjoler og cool buksedragter, der snildt kunne sidde på stilikonet Alexa Chung.

Monki og Mytights

Monki.comMonki.com
Vi har ventet længe, og sidste efterår fik vi endelig vores ønske opfyldt: Monki åbnede netbutik, så du kan shoppe det abeskønne, farverige og funky mærke online.

Mytights.com
Et slaraffenland for strømpeelskere. Søg blandt mærker, stilarter, farver, eller se strømpe top-10'en lige nu. En bonus er, at mange af mærkerne er billigere her end i de danske butikker. Men kun hvis du køber flere par - ellers bliver prisen den samme, når portoen bliver lagt oveni.

Nelly og Next

Nelly.comNelly.com
Udvalget er stort og mærkerne mange hos Nelly.com. Som hos Asos.com finder du både billige budgetkøb og dyre designermærker.

Next.co.uk
Den britiske highstreet-kæde har meget at byde på og til priser, der gør det svært at holde pulsen nede, når man klikker rundt i webshoppen. Husk at besøge denim-afdelingen, hvor du kan se udvalget af jeans på levende modeller og få gode stylingtips.

Oasis og Office

Oasis-stores.com**Oasis-stores.com**
Sæsonens tendenser er ikke til at overse i den britiske netbutik Oasis. Her blander leopardpletter sig med klassiske pencilskirts, festlige kjoler og feminine silkeskjorter i vinterens hotteste farver.

Office.co.uk
Sko, sko og flere sko. London-mærket Office laver ikke andet. Udover naturligvis at sælge sit eget mærke er webshoppen også blevet krydret med en masse andre mærker som Nike, Hunter og Jeffrey Campbell.

Reiss og Topshop

Reiss.co.uk
Det er cool, det er stilrent, det er Reiss. Og det er nemt at shoppe sig fattig i, hvis du er til sæsonens minimalistiske look. Blød strik, stramme jakkesæt, festlige kjoler og lækkert jersey.

Topshop.com
Butikken behøver sikkert ikke nogen nærmere introduktion. Der kommer nye varer flere gange i løbet af ugen, og det er nemt at lade sig friste af den lave kurs, der gør tingene billigere end i Topshops danske butikker. Hold øje med spændende designersamarbejder som blandt andre Preen, Henry Holland, Jonathan Saunders, Marios Schwab og selvfølgelig den supercool Unique-linje.

Urban Outfitters og Zara

Urbanoutfitters.co.ukUrbanoutfitters.co.uk
Kig forbi Urban Outfitters, hvis du vil have råt og urbant tøj samt funky accessories. Ud over en portion billige mærker, kan du også shoppe i den dyrere afdeling blandt Carin Wester, Peter Jensen og Iro.

Zara.com
Zara, hvad skulle vi gøre uden dig? Hos den spanske highstreet-kæde kan du finde sæsonens tendenser til SU-venlige priser. Sko, tasker, kjoler og bukser. Alt er der, og det er pænt.

Er din yndlings-budgetbutik ikke på listen? Så tilføj den i kommentarfeltet nedenfor.