Julegaver til ham.
© Tekla

De bedste julegaver til ham på forskellige budgetter

Synes du også, at gaverne til mændene i dit liv er de sværeste at finde på? Vi kommer dig til undsætning med en række idéer til julegaver til ham.

Julegaver 2021

Julen nærmer sig, og det betyder, at juleræset starter. Vi skal have lavet diverse adventskalendre, fundet kalenderlyset og det hjemmelavede julepynt frem, og så skal vi have købt alle årets julegaver. Og lad os være helt ærlige: julegaverne til mændene er altid de sværeste. Om så det er julegaven til din far, bror, fætter, kæreste eller mand, så er det næsten altid en videnskab at finde den helt rigtige gave. Skal det være noget nyt til klædeskabet? Interesserer han sig for sport? Eller sætter han mere pris på en oplevelse?

Er du en af dem, som har svært ved at finde den helt rigtige julegave til ham, så kommer vi dig til undsætning og guider dig her igennem nogle julegaveideer til mænd, som vil ramme plet hos de fleste. Julegaverne er inddelt i forskellige budgetter, så der er helt sikket noget for alle.

Julegaver til ham under 150 kroner

Er du på jagt efter en god julegave til ham på et mindre bugdet? Selvom budgettet ikke er så højt, kan man sagtens finde mange gode julegaver, som han helt sikkert vil blive glad for. Vi har her fundet otte bud på nogle af de bedste julegaver til ham under 150 kroner.

Julegaver til ham under 300 kroner

Med et budget på 300 kroner er mulighederne mange, når du skal vælge julegaven til ham – det kan være alt fra en oplevelse til lidt nyt til klædeskabet. Vi har her fundet vores bud på de bedste julegaver til ham under 300 kroner.

Julegaver til ham under 500 kroner

Med et budget på 500 kroner kan du sagtens finde en god julegave til ham – uanset om du er på jagt efter en julegave til ham, der trænger til at blive forkælet, eller en julegave til ham, der mangler noget praktisk. Vi guider dig her gennem nogle af de bedste julegaver til ham under 500 kroner.

Julegaver til ham under 1.000 kroner

Er dit budget 1.000 kroner, har du endnu mere frihed, når du skal vælge julegaven til ham. Måske han vil sætte pris på et flot smykke, som han kan bruge mange år fremover? Vi har her samlet de otte bedste julegaver til ham under 1.000 kroner.

Julegaver til ham over 1.000 kroner

Er der ikke noget konkret budget, kan du være ekstra kreativ med din julegave til ham og måske give ham det, som han ønsker sig allermest. Er det en oplevelse, som I kan have sammen? Eller vil han måske blive gladere for noget, som han kan bruge hver dag? Vi har her samlet de bedste julegaver til ham over 1.000 kroner.