Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Er du tom for idéer til julegaven til hende? Vi guider dig her til de bedste gaver på forskellige budgetter. © Louisiana Design Butik

De bedste julegaver til hende

Har du en kæreste, mor, søster, veninde eller andet, der fortjener en ekstra god julegave i år? Vi har fundet de bedste julegaver til hende fra kun 39 kroner.

Julegaver til hende 2021

At købe julegaver til kvinderne i dit liv kan godt være lidt af en videnskab – for hvad skal man finde på til kvinden, der har alt? Når du skal købe julegaver til hende, kan det være en god idé at overveje, hvad hun interesserer sig for. Elsker hun for eksempel at læse, eller går hun meget i hudpleje? Eller er hun måske typen, der hellere vil have en oplevelse eller et lækkert spaophold end en ting? Det kan give dig et fingerpeg om, hvilken type julegave du skal gå efter i år.

Er du stadig i tvivl om julegaven til hende, guider vi dig her til nogle gaver, der vil ramme plet hos de fleste. Gaverne er inddelt i forskellige budgetter, og du kan købe gaver fra blot 79 kroner – så vi tør næsten garantere, at du kan finde noget for enhver smag og til enhver pengepung. Er dit budget meget lavt, vil hun med garanti også sætte pris på en hjemmelavet julegave – for eksempel noget fint hæklet julepynt.

Julegaver til hende under 150 kroner

Skal du finde en god julegave til hende på et mindre budget? Selvom budgettet er småt, kan du sagtens stadig finde en god juleglade, der vil glæde modtageren. Vi har her fundet nogle af de bedste julegaver til hende under 150 kroner.

Vi guider dig til de bedste julegaver til hende - for eksempel en smuk neglelak i en årets mest populære nuancer.

En god julegave, som de fleste kan bruge, er en smuk neglelak i en af årets mest populære nuancer – for eksempel denne smukke blå farve fra Essie, der både kan bruges på neglene i den søde juletid og i det kommende forår.

ESSIE hos Salling.dk
Neglelak
100 kr.

En god julegave til hende er en smuk kop, som hun kan bruge hver eneste dag.

En god julegave til hende er en smuk kop, som hun kan nyde sin kaffe af hver eneste dag på kontoret eller studiet. Denne dekorative kop fra Bornn har en smuk, blå nuance, der vil live skrivebordet op.

BORNN hos Finderskeepers.dk
Kop
115 kr.

Et abonnement på yndlingsmagasinet er en julegave, de fleste kan bruge.

Et abonnement på yndlingsmagasinet er julegave, der vil varme i lang tid.

COSTUME
Abonnement
39 kr. per magasin

Screen-Shot-2021-09-23-at-14.16.06

Et smukt smykke er en gave, de fleste sætter pris på. Perlesmykker i alskens farver og former hitter i år, og dette armbånd giver et fint lille pift af farve til ethvert outfit.

SUI AVA hos Fabrek.dk
Perlearmbånd
130 kr.

En fin hårklemme er en oplagt julegave til hende.

Hårklemmer er en smuk accessory og noget, de fleste kan bruge.

PIECES hos Zalando.dk
Hårklemme
99 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-14.25.31

Er din gavemodtager typen, der ikke er rigtig vågen, før hun har fået den første kop kaffe? Så er en lækker espressoblanding den oplagte gave til hende. Spor dig eventuelt ind på, hvilken type kaffe hun kan lide –eksempelvis filterkaffe eller espresso – og om hun er mest til en stærk eller mere mild variant.

COFFEE COLLECTIVE
Buku-espresso
113 kr.

Tote_02_1024x1024

Er hun typen, der render fra den ene aftale efter den anden og har brug for en ekstra taske, hvor der er plads til træningstøj og skiftesko? Eller går hun måske op i bæredygtighed og nægter at købe plastikposer, når hun køber ind? Så er en god julegave til hende et fint net med et smukt mønster, som hun kan bruge dag efter dag.

CRAFT SISTERS
Net
50 kr.

app006prod-copy

Et pænt par sokker kan både bruges sammen med et par sneakers eller yndlingssandalerne. Disse er i silke og har en fin, mørk beige farve.

ARKET
Silkesokker
95 kr.

Julegaver til hende under 300 kroner

Du kan sagtens finde masser af gode julegaver til hende med et budget på max 300 kroner – fra ting til hjemmet til lækker hudpleje og nye tilføjelser til garderoben. Vi guider dig her til de bedste julegaver til hende, når du har et budget på 300 kroner.

Glæd hende til jul med en pæn pude, der passer ind i resten af hendes indretning.

Glæd hende med en smuk pude, der passer i farverne ind i resten af hendes indretning.

FABREK
Pude
299 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-14.58.57

Sætter hun pris på god hudpleje, er det en oplagt julegave til hende at gå på jagt hos nogle af hendes yndlingsmærker. En god læbepomade kan alle bruge, og Glossiers version kommer ikke blot i flere fine nuancer, men kan også bruges flere steder på kroppen – eksempelvis både på læber og kinder for lidt glød.

GLOSSIER
3-pak Balm dot com
270 kr. (før: 230 kr.)

17060119_08_B

Julegaven til hende kan også være en tilføjelse til garderoben – for eksempel i form af en taske, hun kan bruge til en aften ude. Notér dig hendes stil og det, hun typisk går i – hvad vil passe ind i resten af hendes garderobe?

MANGO
Baguettetaske
299 kr.

Interiør til hjemmet er altid en god julegave til hende - for eksempel en fin lysestage fra HAY.

Lækkert interiør kan altid bruges – for eksempel en smuk lysestage, der kan lyse op i de mørke vintermåneder.

HAY hos Butik.louisiana.dk
Lysestage
299 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-15.24.01

Selvforkælelse kan være svært at huske, og når du køber en julegave til hende, er det derfor oplagt at give hende nogle lækre plejeprodukter, som hun kan bruge i hverdagen.

RUDOLPH CARE
Bodylotion 100 ml
245 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-15.30.09

Giv hende en god bog i julegave, som hun kan nyde indendørs i de kolde måneder – eksempelvis Kvinde kend din historie af Gry Jexen, der er bogen til alle, som vil vide lidt mere om kvinder i Danmarkshistorien.

GRY JEXEN hos Bog-ide.dk
Bog
260 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-15.40.31

Lækkert undertøj er en af de ting, man hurtigt selv kan komme til at nedprioritere i garderoben, og af samme grund er det en oplagt idé som julegave til hende. Denne bh fra Becksöndergaard kommer i et fint mønster, der sikrer, at hun vil føle sig smuk fra inderst til yderst.

BECKSÖNDERGAARD hos Magasin.dk
Bh
299 kr.

ChunkyHoopsMediumsizegoldplatedhandcraftedcph

Et par chunky hoops passer til det meste og er en klassiker i smykkeskrinet. Når du vælger julegaven til hende, så vær opmærksom på, hvilken type smykker hun normalt går efter. Er hun eksempelvis mest til diskrete eller mere larmende smykker, og kan hun lide sølv eller guld?

HANDCRAFTED CPH
Chunky hoops
300 kr.

Julegaver til hende under 500 kroner

Uanset om du er på udkig efter tøj, ting til hjemmet, skønhedsprodukter – eller du måske slet ikke ved, hvad du skal give hende i julegave i år – guider vi dig her til otte gode julegaver til hende under 500 kroner.

Elsker hun keramik, er et smukt fad en oplagt julegave til hende.

Giv hende smuk, hjemmelavet keramik i julegave – for eksempel dette fad, der er hånddrejet og dekoreret af en lokal familie i den rumænske by Horezu. Du kan fine mange forskellige flotte farver og mønstre fra brandet, så det er bare om at vælge det fad, der vil falde lige i hendes smag.

CERAMICA DE HOREZU hos Finderskeepers.dk
Tallerken
345 kr.

Køb lækkert træningstøj til hende i julegave.

Med et nyt år følger nye nytårsforsætter – og måske har hun på listen, at hun gerne vil begynde til yoga eller en anden sportsgren? Støt op om forsættet, når du vælger julegaven til hende, med lækkert træningstøj, der gør træningen lidt sjovere.

FILIPPA K
Tights
480 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-16.07.52

Selvom det er koldt udenfor, kan solens stråler stadig beskadige huden om vinteren. Giv hende en sej kasket, der kan beskytte mod den skarpe vintersol.

SPORTY & RICH hos Nakd.com
Kasket
450 kr.

Stilleben_Print_Collection_Evren_Tekinoktay_Print_Poster_Plakat_50x70_cm_U_Cover_Forside_0bc3213d-1f7a-4c68-bb87-4153b81cdc46_1024x1024

Elsker hun kunst, men er budgettet ikke til en Picasso eller Hammershøi, kan du købe en fin kunstplakat, der pynter i hjemmet.

EVREN TEKINOKTAY hos Stilleben.dk
Plakat
475 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-16.19.39

Vinter er desværre ikke altid lig med hvid sne, der daler fra himlen, men kan ofte betyde lange, kolde regnvejrsdagen. Hun vil med garanti sætte pris på et lækkert par gummistøvler, der med sine cool tracksåler er inspireret af sæsonens største skotendenser.

ZARA
Gummistøvler
499 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-16.23.45

En lækker strikvest, købt eller hjemmelavet, er et musthave i vintersæsonen og en julegave til hende, som hun med garanti vil sætte pris på. Denne er i lækker, blød alpacauld og vil både kunne bruges over en skjorte eller t-shirt.

ARKET
Strikvest
490 kr.

CHAMPAGNECOUPEGREEN_WEB_720x

Julegaven til hende kan bestemt også bruges på gear, der gør hende klar til nytår – for eksempel smukke drinksglas, der får hendes foretrukne drinks til at smage endnu bedre.

LOUISE ROE
Drinksglas
399 kr.

Screen-Shot-2021-09-23-at-16.35.42

Et par hyggelige hjemmesko, der varmer om tæerne, er en julegave, hun vil sætte pris på i de kommende kolde måneder.

THE NORTH FACE
Hjemmesko
404 kr.

Julegaver til hende under 1.000 kroner

Er dit gavebudget max 1.000 kroner, kan du begynde at være lidt mere kreativ med din julegave til hende. Skal du for eksempel give hende en oplevelse? Eller vil hun sætte pris på lækkert tøj? Vi har fundet otte gaver under 1.000 kroner her.

Lad julegaven til hende være en fin t-shirt fra hendes yndlingsbrand.

Brug julegaven til hende på at forkæle hende med et item fra hendes yndlingsbrand – for eksempel denne fine t-shirt med print fra Ganni, der sætter smil på selv de mørkeste vintermåneder.

GANNI
T-shirt af økologisk bomuld
599 kr.

pink-stack-2-1536x1536

De fleste elsker følelsen af lækkert, nyt og blødt sengetøj. Giv hende et sæt i en fin farve i julegave – det kan kun vække glæde.

HOMEHAGEN
Sengetøj af økologisk bomuld
fra 599 kr.

nye restauranter København

Er hun en rigtig foodie og elsker at besøge alle de nyeste hotspots i København eller Aarhus? Så glæd hende med et gavekort til en af hendes yndlingsrestauranter eller et helt nyt sted, I skal prøve sammen.

DELPHINE
Gavekort
200 til 5.000 kr.

Køb en smuk tilføjelse til hjemmet til hende i julegave - fx denne lysestage fra Pols Potten.

Sætter hun pris på design? Så er en tilføjelse til hjemmet en julegave efter hendes hjerte – for eksempel denne smukke lysestage fra Pols Potten, som hun kan bruge alene eller kombineret med andre lysestager.

POLS POTTEN hos Casashop.dk
Lysestage
800 kr.

3700431426321

En skøn duft med noter af træ, som hun vil elske at iføre sig til en aften ude.

DIPTYQUE hos Magasin.dk
Parfume
995 kr.

Screen-Shot-2021-09-24-at-09.55.00

Denne smukke keramikkande fra Julie Damhus er den perfekte julegave til hende. Den kan både bruges til varme og kolde drikke – og så er den en smuk dekoration i hjemmet.

JULIE DAMHUS hos Finderskeepers.dk
Kande
700 kr.

Julegaver til hende over 1.000 kroner

Hvis budgettet ikke er det centrale, når du skal vælge din julegave til hende, er det i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser. Tænk over, hvilken julegave der vil glæde hende mest: Er det en tilføjelse til hjemmet, en lækker striktrøje af god kvalitet eller noget helt tredje? Vi guider dig her til en række gode julegaver til hende over 1.000 kroner.

Giv hende en smuk sweater i julegave, som hun kan bruge sæson efter sæson.

Brug julegaven til hende på en varm, vamset sweater af god kvalitet, som vil holde sæson efter sæson. Denne fra Ganni er perfekt til de kolde vintermåneder med sin høje hals, der beskytter ekstra mod kulde.

GANNI
Pullover
2.199 kr.

Screen-Shot-2021-09-24-at-09.16.44

Er hun typen, der altid glemmer, hvor hun har lagt sine nøgler? En lækker nøglering kan måske hjælpe hende på vej til at blive mindre glemsom – og så vil denne fra Prada pynte i enhver taske.

PRADA
Nøglering
2.000 kr.

Smykkeskrin fra Sophie Bille Brahe

Et flot smykkeskrin vil hun sætte pris på hver dag – for hvis du vælger det rigtige, passer det ikke bare på hendes smykker, men pynter også i boligen.

SOPHIE BILLE BRAHE
Smykkeskrin
ca. 1.599 kr.

Brug julegaven på hende på et smukt smykke, hun kan bære hver dag og skænke dig en tanke.

Brug julegaven til hende på et smukt smykke, som hun kan bære hver dag og skænke dig en tanke – et fint symbol på jeres relation.

INGER GRUBBE
Ring
2.500 kr.

Lillero_stemning_insta_8

Elsker hun at bruge tid i det fri, kan du glæde hende med et ophold på en af Danmarks skønne glamping-steder – for eksempel Lillero i Odsherred, hvor I kan nyde naturen og stilheden sammen i de smukkeste rammer.

LILLERO
Glampingophold
fra 1.800 kr. per overnatning

Find de bedste julegaver til hende her.

Giv hende lidt hverdagsluksus med en behagelig badekåbe, hun kan bruge dag efter dag, mens hun nyder sin morgenkaffe.

AIAYU
Badekåbe af økologisk bomuld
1.299 kr.

Flos-Snoopy-White-og-Green-p

Hvis budgettet er til det, kan du med fordel kigge efter godt design, når du skal finde julegaven til hende. Et lækkert designmøbel eller en smuk lampe er nemlig en gave, hun kan beholde og sætte pris på i mange år fremover.

FLOS hos Andlight.dk
'Snoopy' bordlampe
5.325 kr. (før: 7.100 kr.)

Screen-Shot-2021-09-24-at-09.38.59

En smuk taske, hun kan bruge til hverdag, og som kan rumme alle dagens nødvendigheder – fra den bærbare computer til skiftesko og lidt makeup eller hudpleje.

LOEWE
Taske
ca. 3.123 kr.

Screen-Shot-2021-09-24-at-09.43.09

Giv hende et lækkert tørklæde af god kvalitet i julegave. Dette fra Totême er af kashmir og vil holde sæson efter sæson.

TOTEME hos Farfetch.com
Kashmirtørklæde
2.500 kr.

hein_studio_Ostrea_ROCK_Glass_Vase

En smuk vase, der med sin strukturerede overflade nærmest er en skulptur i sig selv.

HEIN STUDIO hos Fabrek.dk
Glasvase
1.095 kr.