De 6 største jakketrends, du skal kende i år
© Instagram / @pernilleteisbaek

De største jakketrends, du skal kende i år

Kolde temperaturer er lige med overtøjsshopping, og sæsonens vigtigste trends spænder bredt. Har du styr på, hvilken jakke, du skal møde vinteren i?

Koldt vejr er ikke altid lige sjovt, men heldigvis bringer de lavere temperaturer en god ting med sig: Overtøjsshopping.

Denne sæson byder på mange flotte tendenser, som bestemt er værd at have i tankerne, når du skal ud og finde din nye jakke, frakke eller dunjakke.

Vi har derfor samlet de seks største tendenser, som blandt andet indeholder, print, lak og oversize ærmer.

Psst ... Se, hvilke støvler digitalredaktøren ønsker sig denne vinter

1. Dunjakke

Dunjakken er tilbage, og det er en god nyhed for dig, som både er modebevidst og praktisk anlagt, fordi den dunede jakke holder dig både varm og cool.

Psst … Har du set dig varm på den puffede tendens, kan du finde 15 flotte dunjakker på budget lige her

2. Lak

Hvis der er ét materiale, du skal kende denne sæson, så er det lak. Du kan finde det glatte materiale på både nederdele, støvler, brede taljebælter, tasker og jakker. Gå efter sorte eller røde lakjakker med eller uden bindebånd.

3. Oversize

En af vinterens trends er stor – som i, at du skal vælge en jakke med stor pasform, længde og lange ærmer. Den lange oversize frakke er især fin med et bindebånd i taljen, som markerer taljen.

4. Tern

Tern har fået en stærk genkomst, og denne sæson kan du derfor overveje om nederdelen, din slip dress eller jakken skal prydes af det firkantede mønster.

Vi er ret vilde med denne lange sag fra Mango, som stylist og kreativ direktør Pernille Teisbæk er faldet for.

5. Millitærdetaljer

Denne sæson vil du både kunne finde armyprint og de mere klassiske millitærinspirerede jakker. Denne trend står ikke helt så stærkt som eksempelvis tern eller dunjakken, men er alligevel værd at bide mærke i.

Gå derfor efter en bomber med armyprint eller en jakke med skarpe skuldre og store millitærinspirerede knapper.

6. Leopardprint

Dyreprint og særligt leopardprint har domineret dette efterår, og trenden vil fortsætte over vinteren. Så har du udset dig en vild jakke, kan du roligt slå til nu.