© ANNA STOKLAND

Dette accessory til under 100 kroner vil opgradere dit outfit fra hverdag til fest

Opgradér dit look med disse budgetvenlige bud på sæsonens key item: bæltet.

Et af efterårets helt store key items er bæltet i taljen, og denne sæson ser vi tendensen hos blandt andre Isabel Marant og Prada. Taljebæltet går hånd i hånd med femme fatale-looket anno 2020, hvor bæltets placering i taljen både fremhæver figuren og udstråler autoritet.

Desuden er bæltet en nem måde at opgradere dit hverdagsoutfit til et mere velegnet outfit til festlige anledninger.

Brug det gerne i taljen til en løs kjole som hos Isabel Marant, hvor bæltet fremhæver figuren og tilfører looket et feminint og sensuelt udtryk, der opgraderer en løs hverdagskjole til fest. Alternativt kan du bruge bæltet i taljen tilsat din blazer som hos Prada, det vil give den klassiske blazer kant og straks gøre den kvalificeret som overdel til dit festoutfit.

Bæltet er en hurtig og nem måde at pifte dit almindelige hverdagstøj op, og du kan derfor med fordel snuppe det med i tasken, så du på under et minut kan blive festklar.

Har du lyst til at prøve tendensen, har vi udvalgt et par udgaver i fine brunlige efterårsnuancer og med spænder, der vil lede opmærksomheden hen på din talje. Bælterne kan alle fås til under 99 kroner og er derfor en budgetvenlig måde at tilføre dit tøj et helt nyt – og festligt – udtryk.