Dette serum bekæmper tør vinterhud

CEO hos Now Agency, Stina Bjørndahl, deler sine ønsker og musthaves for den kommende sæson, der indkluderer cool denim, blød strik og genial hudpleje

1 / 8

Blød strik, skulpturelle accessories og en lys denimjakke. Det må gerne være tidløst, så længe det også har et moderne islæt, når CEO hos agenturet Now Agency, Stina Bjørndahl, sammensætter sit helt personlige moodboard.

2 / 8

“Jeg har et helt særligt forhold til Jo Malone, og jeg holder af at mikse flere forskellige dufte alt efter humør. Det er fantastisk, at man kan skabe en personlig duft fra dag til dag, og de er aldrig for meget eller for lidt, men altid underspillede med en diskret lækkerhed.”

Basil & neroli cologne, Jo Malone hos Magasin.dk 100 ml 900 kr.

3 / 8

“Jeg er lidt en comfy type, så strik – helst oversized og ekstra bløde – fylder en hel del i min garderobe. Selv om sommeren befinder jeg mig godt i strik og bruger dem typisk med en kjole eller en nederdel.”

Strik, Allude ca. 2.823 kr.

4 / 8

“Jeg er forelsket i Snoopy-lampen af Achille & Pier Giacomo Castiglioni for Flos, som ville klæde mit nye hjemmekontor vildt godt. Den er stilren, men dens farvede skærm giver den kant.”

Lampe, Flos hos Theapartment.dk 7.900 kr.

5 / 8

“Jeg har mine øjne på en denimjakke med dobbelte ærmer i en lys vintagevask fra Rokh Jeans.”

Jakke, Rokh Jeans ca. 3.900 kr.

6 / 8

“Må eje en Bonsai Bag af Simon Miller, fordi den passer til alt, den kan bruges til hverdag og fest, og så skiller den sig ud. Håndtaget virker som et armbånd, når man bærer tasken, og jeg er ret vild med, at brandet bygger på japanske/amerikanske håndværkstraditioner.”

Taske, Simon Miller hos Mytheresa.com ca. 3.307 kr. (før: 4.730 kr.)

7 / 8

“Jeg ønsker mig et af Sarah Beckers broderede motiver, så jeg kan hænge det sammen med nogle af mine gamle billeder. Det vil give et cool og collageagtigt udtryk. Hendes valg af farver er skønt og skævt.”

Værk, Sarah Becker pris på forespørgsel.

8 / 8

“Min hud bliver tør om vinteren. Derfor bruger jeg Hydra squalane-serummet fra Ling både morgen og aften. Det fugtmætter og giver glød.”

Hydra squalane, Ling hos Beautypower.dk 750 kr.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF