Fashion favorit: 3 fashionistaer deler deres yndlingsitem

Den karrygule blazer, der kan pifte ethvert outfit op. Kimonoblusen fra yndlingsmærket. Og kjolen, som ligner farmors. Tre fashionistaer deler deres favorit fra garderoben

Noget tøj er vi bare gladere for end andet. En særlig kjole kan give os sommerfugle i maven. Et smukt jakkesæt kan give os selvtillid til jobsamtalen. Og de helt rigtige par jeans kan få ting til at ske, man ikke troede var muligt. Derfor skal man også passe på det tøj, som man virkelig elsker – for så kan både tøjet og følelsen, det giver, vare ekstra længe.

Derfor har Electrolux i øjeblikket fokus på, at vi skal vaske vores smukke tøj rigtigt og passe rigtig godt på vores yndlingsitems. Yasmin, Olivia Aia og Sandi, som i denne artikel deler deres yndlingsitems, har alle deltaget i Instagram-konkurrencen om en helt ny Electrolux UltraCare Eco, vaskemaskinen der forstår os, som elsker lækkert tøj.

Den er nemlig skabt til at vaske skånsomt og passe på tøjet, så du slipper for at vaske i hånden eller gå på dyre renserier. Vaskemaskinen blander vand og vaskemiddel, inden den skånsomt sprayer det over dit vasketøj, mens en særlig blød tromle beskytter dit tøj mod unødvendigt slid. Ovenikøbet er du garanteret at undgå overvask, da maskinen automatisk tilpasser vasketiden og vandet til mængden af dit vasketøj. Og så kan den dampe! Perfekt til designertøj. Den heldige vinder får vaskemaskinen med et unikt look designet af det danske mærke Storm & Marie. Læs, hvordan du selv deltager, nederst i artiklen.

Yasmin, der til daglig arbejder i Zara, har delt et yndlingsitem fra sin garderobe, som hun passer ekstragodt på, og det er denne smukke blazer.

"Den lækre karrygule farve giver et pift til et sort outfit, og derudover er jeg vild med måden, den falder på," skriver fashionistaen.

Et look, som vi synes er perfekt her til foråret. Især med et par lækre solbriller!

Olivia Aia har delt et lækkert billede af sin yndlingsbluse:

"Jeg er rigtig glad for min silkebluse fra Rabens Saloner, fordi den både kan bruges til hverdag og i byen," lyder det fra fashionistaen.

Vi er vilde med kimonolooket, som man aldrig får nok af, og vi synes Olivia Aia ser helt skøn ud med taskeremmen over kroppen og det tilbagetrukne hår – perfekt til sommerens koncerter og festivaler.

Sandi har delt et billede fra en rejse i Vietnam, hvor hun har sin yndlingskjole over dem alle på, som hun passer meget godt på. Hvis den gik i stykker i vask, ville det være en skandale. Og det er der en helt særlig grund til:

"Den minder mig om min farmor, der havde en magen til, som var hendes yndlings. Hun er ikke blandt os længere, og derfor betyder denne kjole noget særligt for mig. Den er altid med mig på rejser, og så er den let og behagelig at have på," forklarer Sandi.

Den langærmede T-shirtkjole er en klassiker i garderoben, som vi heller ikke kan få nok af. Brug den for eksempel med et par lækre sneaks for et casual, cool look her til foråret.

SÅDAN DELTAGER DU SELV I KONKURRENCEN
Vind en UltraCare Eco fra Electrolux med unikt look designet af det danske favoritmærke Storm & Marie. Har du et stykke tøj, som du virkelig elsker og passer rigtig godt på? En kjole, du har arvet fra din mormor eller mor? Den nederdel, du havde på, da du mødte din kæreste? Eller bare et fantastisk item fra din yndlingsdesigner, som du aldrig bliver træt af?

Så del favoritten fra din garderobe med os inden 25. april på Instagram med hashtags #fashionxfavorit og #stylewellcaredfor. Du må selv om, hvordan du præsenterer tøjet – det kan være en selfie i et spejl, et billede af tøjet på en bøjle eller et hashtag på et billede, som du allerede har lagt op. Men skriv gerne helt kort, hvorfor du elsker netop det item. Så udvælger vi en heldig vinder, som ovenikøbet også vil blive interviewet til en artikel på Costume.dk. Psst! Husk, at du skal have en åben Instagram-profil, for at vi kan se de billeder, du tagger. Læs meget mere om konkurrencen her.