Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvordan skal din næste festkjole se ud? Vi har fundet nogle af de pæneste kjoler til fest – vælg din favorit blandt det store udvalg. © Anna Stokland

Festkjoler: Her er de pæneste kjoler til fest

Er du på udkig efter den perfekte festkjole? Vi har fundet de smukkeste kjoler til fest, der er på hylderne lige nu, så du kan blive klar til den næste store begivenhed.

Festkjoler: Find den perfekte kjole til fest

At finde den helt rigtige festkjole er ikke altid let. Når du køber en festkjole, skal du nemlig overveje mange forskellige ting: Hvilken begivenhed skal kjolen bruges til – for eksempel et bryllup eller en sommerfest i haven? Skal festkjolen være kort eller lang? Og der der nogle særlige dresscodes til festen, som du skal tage hensyn til?

Festkjoler findes heldigvis i et væld af pasforme, farver og længder. Vi har fundet nogle af de pæneste festkjoler, som er på hylderne lige nu – og så det er bare om at finde ud af, hvilken stil du vil gå efter.

Er du på udkig efter den perfekte brudekjole, så tjek vores udvalg af brudekjoler på budget. Og glem ikke at tjekke vores liste over de bedste lagersalg og outlets i Danmark, hvor du kan være heldig at gøre et kup med din næste festkjole.

I denne artikel finder du:

Lange festkjoler

En lang festkjole er det oplagte valg, hvis du hurtigt vil opnå et elegant look. Denne sommer er maxikjolen for alvor tilbage i modebilledet, og den lange festkjole kan let dresses både op og ned – for eksempel med et par pæne stiletter til finere begivenheder eller med sandaler til sommerens havefester. Den lange festkjole findes desuden i et væld af farver og mønstre – fra de mere neutrale til dem med forskellige mønstre og farver.

Lilla lang festkjole fra House of Sunny

HOUSE OF SUNNY
Lang festkjole med mønster
ca. 850 kr.

Sort lang festkjole fra Mango

MANGO
Asymmetrisk lang kjole
599 kr.

Lang festkjole fra Prada

PRADA hos Mytheresa.com
Lang festkjole i velour
ca. 23.053 kr.

Maxikjole til fest fra Jacquemus

JACQUEMUS hos Mytheresa.com
Hvid maxikjole
ca. 3.904 kr.

Korte kjoler

Skal du til fest på en varm sommerdag, eller er du bare mere til en festkjole, der viser lidt ben, har vi her udvalgt nogle af de pæneste korte festkjoler, der er på hylderne lige nu. Gå efter en festkjole i en vild farve, der er et statement i sig selv, eller find én i en mere neutral nuance og par den med et på iøjnefaldene øreringe eller en smuk vintage-taske.

Kort hvid festkjole fra H&M

H&M
Kort hvid festkjole
349 kr.

Kort festkjole fra Gimaguas

GIMAGUAS
Kort festkjole
1.004 kr.

Festkjole fra Rotate

ROTATE hos Farfetch.com
Sort blazerkjole
1.400 kr. (før: 2.800 kr.)

Kort festkjole fra Ganni

GANNI
Kort festkjole
1.599 kr.

Røde kjoler til fes

Rød er altid en smuk farve til en festkjole – uanset om kjolen er kort, lang eller har en midi-længde. Skal din næste festkjole være rød, har vi fundet nogle af de fineste, der er på hylderne lige nu, herunder – men husk dog, at en rød festkjole kan være et faux pas til bryllupper. Så skal du være gæst til et bryllup, er det altid en god idé at spørge bruden inden festen, hvad hendes holdning til røde festkjoler er – eller helt at undgå den røde kjole til fordel for en anden farve.

Rød festkjole fra Sandro

SANDRO hos Zalando.dk
Rød festkjole
2.364 kr. (før: 2.955 kr.)

Rød festkjole

MANGO
Rød festkjole
449 kr.

Rød kjole til fest fra Nanushka.

NANUSHKA
Rød festkjole
ca. 5.019 kr.

Rød festkjole fra Nanushka.

GILDA & PEARL hos Farfetch.com
Rød slipkjole
3.349 kr.

Hvide kjoler

En hvid festkjole er både elegant, sommerlig og mindst lige så klassisk som den lille sorte – og så kan den bruges til langt de fleste begivenheder, lige pånær bryllupper, hvor det traditionelt set kun er bruden, der bærer hvidt. En hvid festkjole er den perfekte base, hvorfra du kan give dit look dit helt eget personlige præg med funklende smykker og måske en vild farve på neglene. Kjolen er dermed også en god investering, da du ikke risikerer at blive træt af farven og kan give den forskellige udtryk, alt efter hvilke accessories du tilføjer.

Hvid bomuldskjole til sommer og fest fra NA-KD.

NA-KD
Hvid bomuldskjole
439 kr.

Hvid festkjole med cut-outs fra Zara.

ZARA
Kort hvid festkjole med cut-outs
249 kr.

Hvid kjole til fest fra Bottega Veneta.

BOTTEGA VENETA hos Mytheresa.com
Kort hvid kjole
ca. 11.527 kr.

Hvid festkjole fra Cecilie Bahsen

CECILIE BAHNSEN hos Net-a-porter.com
Hvid festkjole
ca. 5.130 kr.

Sorte festkjoler

Den lille sorte er nærmest en institution i sig selv i modeverdenen – og med god grund. Den sorte festkjole er en evig klassiker, der passer perfekt til de fleste begivenheder, og som du kan bruge gang på gang og style på forskellig vis, alt efter hvad du er i humør til den pågældende dag. Vi har herunder fundet nogle af de pæneste sorte festkjoler, der er på hylderne lige nu.

Sort festkjole fra Zara

ZARA
Sort festkjole med cut-outs
299 kr.

Sort festkjole fra Altuzarra.

ALTUZARRA hos Net-a-porter.com
Sort festkjole i ribstrik
ca. 8.366 kr.

Sort blazerkjole til fest fra Mango.

MANGO
Sort blazerkjole
299 kr. (før: 449 kr.)

Sort festkjole fra Jacquemus.

JACQUEMUS hos Mytheresa.com
Sort festkjole
ca. 4.015 kr.