Find den jeansmodel, der klæder din numse bedst

Jeans er et musthave i ethvert klædeskab. Men for at blive en garderobeklassiker, skal de klæde din numse bedst muligt – find de mest flatterende jeans til dig her

© Acne Studios
1 / 5

Ingen garderobe er fuldendt uden de helt rigtige jeans, der fremhæver de bedste for(og bag)dele ved dig. Men ingen personer er ens, og derfor er det også forskellige jeansmodeller, der tager sig bedst ud på os hver.

Særligt har baglommerne stor indflydelse på, hvordan din numse tager sig ud. Herunder guider vi til de bedste jeans til fire forskellige numsetyper.

Fyldig numse
2 / 5

Fyldig numse

Hvis du ønsker en mindre bagdel, skal du holde dig væk fra knaplommer og andre lommer med larmende detaljer. Vælg i stedet et par jeans med så lidt syninger som muligt samt et par med relativt store lommer, der begynder halvvejs nede på numsen og slutter øverst på låret.

Acne Studios 1.595 kr.

Bred numse
3 / 5

Bred numse

Hvis dit hofteparti er bredt, skal du vælge mørke jeans med lommer, der sidder midt på numsen. Det skaber en illusion af en smallere bagdel. Lommerne skal være en god mellemstørrelse og må gerne sidde lidt tæt sammen. På den måde drager du fokus mod midten af numsen og væk fra det brede stykke.

Frame hos Farfetch.com 2.329 kr.

Parisernumse
4 / 5

Parisernumse

Hvis du har en lille popo, skal du vælge jeans med relativt små lommer, fordi de får numsen til at syne lide større. Lommerne skal være centrerede og ikke gå ned under punktet, hvor lår og numse mødes. Vælg endelig et par, der ikke folder for meget ved dette stykke. Stoffen lige under numsen vil med tiden give sig og skabe en uønsket hængerøv.

Gestuz 899 kr.

Flad numse
5 / 5

Flad numse

Vælg lommer, der er placeret midt på hver balle og hælder en smule til hoftesiden. Lommerne må ikke være for små, da numsefladen så vil virke større, end den er. Lad der endelig være detaljer på lommerne. Det er med til at skabe mere fokus på numsen.

Levi's hos Zalando.dk 849 kr.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev