Find dit perfekte nytårslook i FRB.C

Har du styr på dit outfit til nytår? Hvis ikke, så skal du vist en tur i Frederiksberg Centret, som har hovedstadens bedste udvalg

Vi elsker muligheden for at klæde sig fint på. Årets sidste og første fest er altid garant for, at du kan tage de højeste hæle på, style dit hår, lægge den perfekte make-up – og iføre dig den kjole, som du sjældent bruger, fordi du skal være i dit modige hjørne for at tage den af bøjlen.

Hvis dit outfit ikke allerede hænger i skabet, vil vi anbefale dig at kigge efter det i FRB.C. Her er tre gode grunde til hvorfor:

  1. Shoppingcentre er uden tvivl det dejligste sted at shoppe her om vinteren. Ingen kulde, ingen regn, ingen sne.
  2. FRB.C blev i efteråret kåret som både Danmarks Smukkeste Shoppingcenter og Danmarks Bedste Shoppingcenter.
  3. Ingen andre shoppingcentre har så mange uundværlige mærker samlet på ét sted.

DE BEDSTE BUTIKKER OG LÆKRESTE MÆRKER UNDER SAMME TAG
I centret på Frederiksberg har du alle de fede highstreetkæder som COS, & Other Stories, Monki, VILA, Selected og Danmarks største H&M.

Ikke mindst er FRB.C fuld af lækre brand shops som Samsøe & Samsøe, Sand, Tiger of Sweden, Day Birger et Mikkelsen og butikkerne Mette Freyberg og Suite er fulde af eksklusive mærker som Iro, Zadig et Voltaire, Custommade, By Malene Birger, Mulberry, Missioni, Michael Kors, Ole Yde osv.

Se alle 90 butikker i FRB.C her. Husk også, at alle centrets shops holder længe åbent både op til jul og i dagene mellem jul og nytår – fra 10-20.

God jul, godt nyår og held og lykke med at finde det perfekte nytårslook.

Psst ... Hvis du har brug for yderligere inspiration, kan du kigge i det seneste magasin fra FRB.C, hvor de har stylet flotte look med smukt tøj, smykker, sko og make-up, du kan købe i centrets butikker.

Her er tre af de flotteste styles – se mærker og priser i magasinet.