Forårets 20 fineste sneakers

Lad dig inspirere til fornyelse af sneakergarderoben, når Costume guider dig gennem forårets bedste sneakerfund

1 / 21

Gå foråret i møde i flade, farverige sneakers. Vi har samlet 20 yndlingspar, som er perfekte til et cool, afslappet hverdagslook.

New Balance White Out 999
2 / 21

New Balance White Out 999

I starten af April udkommer New Balances limited edition White Out 999-sneakers, som er 80'er-inpirerede og lavet i kvalitetslæder. Modellen blev først produceret i 1996, og skiller sig ud fra mængden på grund af sin bemærkelsesværdige komfort.

Skoene sælges fra 1. april 2015 i Storm, And Sneaks, Wood Wood, Naked, Cadovius & CO og Norse til 1.000 kr.

NikeLab x Sacai Air Max 90
3 / 21

NikeLab x Sacai Air Max 90

Den klassiske Air Max 90-model er blevet genskabt i en futuristisk, clean udgave. Snørrebåndende er fjernet, men til gengæld er pløsen så elastisk, at skoene sidder godt fast på foden. Vi er vilde med den navyblå og sorte version, men skoen udkommer også i en hvid og sølv udgave.

Lander i slut marts/start april 2015 hos Nike ca. 1.200 kr. (bemærk at dette er en amerikansk weshop, så told og eventuelle gebyrer skal lægges oven i prisen)

Ronnie Fieg x Puma
4 / 21

Ronnie Fieg x Puma

Ronnie Fieg har igen indgået et samarbejde med Puma. Denne gang har Fieg hentet inspiration fra en tur til Japan, og de smukke sneakers repræsenterer hans rejse. Vi er især vilde med Sakura-modellen med pink snude.

Puma hos Kithnyc.com ca. 1.030 kr. (bemærk at dette er en amerikansk webshop, så told og eventuelle gebyrer skal lægges oven i prisen).

Guld Adidas Superstar
5 / 21

Guld Adidas Superstar

Disse 80'er-inspirerede, guld sneakers er ikke til at stå for og vil pifte ethvert hverdagsoutfit op. Den klassiske, hvide Superstar-sko er nyfortolket i en ekstravagant guld-foil version, som stadig bærer Adidas' ikoniske logo på pløsen.

Adidas hos Afew-store.com ca. 1.120 kr.

Blomstrede Nike Air Max
6 / 21

Blomstrede Nike Air Max

Nikes Air Max 1-model er efterhånden en klassiker blandt sneakers. Denne blomstrede Ultra Milan-version er netop landet i butikkerne og passer perfekt til forårets retroinspirerede 70'er-tendens.

Nike hos Nakedcph.com 1.600 kr.

Ombré fra Le Coq Sportif
7 / 21

Ombré fra Le Coq Sportif

Denne nyfortolkning af den klassiske Le Coq Sportif R1000-sneak har netop ramt butikkerne, og vi er vilde med den pastelfarvede ombré-effekt og detaljerne i mesh.

Le Coq Sportif hos Footpatrol.co.uk ca. 950 kr.

Adidas ZX Flux 'Clear Green'
8 / 21

Adidas ZX Flux 'Clear Green'

Vi er vilde med de pastelfarvede ZX Flux-sneakers fra Adidas. ZX Flux-modellen er en nyfortolkning af den klassiske ZX 8000-model fra 1988, og skoene har samme type sål.

Adidas hos Afew-store.com ca. 670 kr.

Asics 'Gel-Saga'
9 / 21

Asics 'Gel-Saga'

De sporty Gel-Saga-sneakers fra Asics blev først lanceret i 1990, og denne retroinspirerede udgave med neondetaljer er perfekt her til de varme måneder. Denne farvekombination er endnu ikke til salg, men kan forudbestilles hos Titolo.ch.

Asics hos Titolo.ch ca. 940 kr.

Vans x &Other Stories
10 / 21

Fra midt april 2015 kan du få fingre i disse lyse forårssneakers, som er en del afsamarbejdet mellem Vans og &Other Stories. Vi er vilde med den klassiske Vans-model, Old Skool, i en nude læderudgave.

Vans x &Other Stories 750 kr. (forhandles fra midt april i &Other Stories egne butikker samt på Stories.com).

Adidas Originals Superstar Supercolor
11 / 21

Adidas Originals Superstar Supercolor

Nu kan du endelig få fingre i det hypede samarbejde mellem Adidas og Pharrell Williams. Den klassiske Superstar-model er udkommet i 50 farver, og her på Costume.dk crusher vi især på pastelversionerne og de denimblå sneakers.

Adidas, 700 kr.

Riccardo Tisci x Nike
12 / 21

Riccardo Tisci x Nike

De beigefarvede Air Force 1-sneakers fra samarbejdet mellem Givenchys kreative direktør, Riccardo Tisci, og Nike står stadig højt på vores ønskeliste her til foråret. Nikes Air Force 1-model er oprindeligt fra 1982 og Tisci har udtalt, at han selv ejer over 125 par.

Nike hos Net-a-porter.com, ca. 2.390 kr.

Isabel Marants Gilly-model
13 / 21

Isabel Marants Gilly-model

Isabel Marants Gilly-sneakers er efterhånden hyppigt set på fashionistaer i gadebilledet. It-skoen fås i både mørke, glimmer og metallic versioner, og de giver en god kontrast til et ellers enkelt outfit. Vi er vilde med denne variant i læder og canvas med flammedetaljer i rød og blå.

Isabel Marant hos Mytheresa.com ca. 2.390 kr.

Adidas Stan Smith i krakeleret læder
14 / 21

Adidas Stan Smith i krakeleret læder

Stan Smith-skoen er oprindeligt en 70'er-tennissko, men den blev hurtigt populær uden for tennisbanen. Denne version i hvid, krakeleret læder er perfekt til sommerbrune ben!

Adidas, 800 kr.

Dolce&Gabbanas blomsterprint
15 / 21

Dolce&Gabbanas blomsterprint

Vi kan slet ikke vente til, at det bliver varmere i vejret, og vi kan iføre os disse blomstrede luksussneakers. Det italienske modehus' spraglede prints og friske farver giver et sommerligt touch til et ellers nedtonet outfit.

Dolce&Gabbana hos Mytheresa.com ca. 2.950 kr.

Marc by Marc Jacobs' vilde hverdagssneaks
16 / 21

Marc by Marc Jacobs' vilde hverdagssneaks

Efter Marc Jacobs i sidste uge afslørede, at lillesøsterbrandet, Marc By Marc Jacobs, vil lukke, er det ved at være sidste chance for at få fingrene i brandets seje items. Vi er vilde med disse sneakers i let skinnende tweed med metallicdetaljer.

Marc by Marc Jacobs hos Notabene.dk 1.995 kr.

Pernille Teisbæk x Superga
17 / 21

Pernille Teisbæk x Superga

Pernille Teisbæk har indgået et samarbejde med den italienske skoproducent Superga og skoene er blevet et forårsmusthave. Superga har over 100 år på bagen og blev berømt for tennisskoen 2750 Classic.

Pernille Teisbæk x Superga 1.099 kr. (forhandles blandt andet i Magasin og Companys)

Nike Air Huarache bronzine
18 / 21

Nike Air Huarache bronzine

De hypede Nike Air Huarache i farven bronzine er et stensikkert hit her i de varmere måneder. Huarache-skoen er oprindeligt fra 1991, og til designet hentede den ikoniske designer Tinker Hatfield inspiration fra indianernes sandaler.

Nike hos Sneakershop.dk, 1.000 kr.

Puma x Alife
19 / 21

Puma x Alife

Selvom tyske Puma især gør sig bemærket for sine fodboldsko, er skogigantens sneakers helt klart værd at bemærke, når forårsgarderoben skal klikkes hjem. Vi er især vilde med disse all-silver sneaks, som er designet i samarbejde med Alife.

Puma hos Nakedcph.com, 1.200 kr.

Givenchys 'Tyson'-sneakers
20 / 21

Givenchys 'Tyson'-sneakers

Givenchys hypede sommerfuglesneakers ligger utvivlsomt i den dyrere ende af prisskalaen, men er absolut også et lækkert køb til forårsgarderoben. Det franske modehus er efterhånden kendt for sine printede lædervarer, og disse sneakers er både underspillede og cool.

Givenchy hos Farfetch.com ca. 8.325 kr.

Converse x Missoni
21 / 21

Converse x Missoni

Converses klassiske All Star-sneakers er et hit sæson efter sæson og bliver kun finere med alderen. Nu kan du få fat i Chuck Taylor-designet i en Missoni-version med det ikoniske zig zag-print.

Converse hos Offspring.co.uk ca. 700 kr.