Gaveguide: 15 gaveidéer til fashionistaen

De er virkelig rare at modtage, men de er også fantastiske at give. Vi har samlet 15 items i 3 forskellige prisklasser, så du kan finde den perfekte julegave

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder gaver i lange baner – nogle af dem til dig selv, men langt de fleste til dem, du holder af. Men hvad skal du finde på i år?

Vi har været et smut forbi Zalando, hvor vi har fundet i alt 15 gaveidéer i tre forskellige prisklasser, så alle kan være med. Så bliver det lidt lettere at finde den helt perfekte gave, om så det er til din egen ønskeliste eller til en, du holder af.

Under 500 kroner

Under 1000 kroner

Over 1000 kroner

Hvis du vil se flere fede items, så smut forbi Zalandos gaveguide, hvor du kan finde et hav af stilfulde gaver, lige til ønskelisten. Kan du stadig ikke finde den perfekte gave, kan du altid glæde folk med et gavekort til Zalandos univers, hvor du kan finde over 1.500 forskellige fashionbrands.

Kom i festligt jule- og gavehumør med Zalandos nye julekampagne, der har en gruppe internationale topmodeller og kunstnere i førersædet, som Victoria Secret’s Stella Maxwell, den britiske model og aktivist Adwoa Aboah, model Mica Arganaraz fra Argentinia samt den engelske singer-songwriter Karen Elson.