Her skal du sælge (eller købe) din luksustaske

Vestiaire Collective har et team af vurderingseksperter til at garantere autenciteten – og en rigtig pris – på verdens mest eksklusive vintage- og designervarer

Der er ikke noget som at shoppe. Det skulle da lige være at tjene penge på at shoppe. Problemet med at videresælge luksusmode er selvfølgelig (du kender det godt): Hvordan får du den helt rigtige pris uden alt for meget besvær?

Enter Vestiairecollective.com!

Siden lanceringen i 2009 er sitet blevet it-stedet for verdens mest eksklusive pre-loved items og accepterer kun det bedste af det bedste.
Et team af stylister og andre modeeksperter trendspotter ved podierne i byer som Paris, London, New York og Milano og vurderer hvilke items, der vil overleve sæsonen – men også hvilke vintagevarer, der bare bliver mere og mere værdifulde med tiden.

Detox din private taskesamling ved at alliere dig med eksperterne bag onlinefællesskabet Vestiairecollective.com.

Du får med andre ord et professionelt mellemled, når du overvejer at sælge den vintage perle videre fra Chanel, som du har haft liggende lidt for længe i bunden af garderobeskabet (fordi du i virkeligheden er klar til en anden model). Og med seks millioner forbrugere, kommer din luksustaske nemt ud til et stort publikum i mere end 50 lande, så den hurtigt kan få en ny ejer.

Vestiairecollective.com gensælger varer fra luksusbrands som Chloé, Celine, Goyard, J.W. Anderson og mange flere.

Sådan sælger du på Vestiaire Collective

  • Download app’en Vestiaire Collective til din smartphone eller klik forbi Vestiairecollective.com og registrér dig.
  • Skyd et billede af den luksusvare, som du vil sælge, og mail afsted sammen med en kort beskrivelse.
  • Efter at have vurderet dit garderobeguld, sørger Vestiairecollective.com for at vise det online på sit site.
  • Når dit item bliver solgt, skal du blot sende det til Vestiairecollective.com – forsendelsen er gratis.
  • Herefter tjekker Vestiairecollective.com kvaliteten. Hvis alt er på toppen, sendes secondhand-varen videre til køberen. Godt for dig. Godt for køberen. Og voila – du bliver betalt!

Du kan selvfølgelig købe (med besparelser på op til 70 procent) og sælge mere end eksklusive designertasker på Vestiairecollective.com. Her er både nyt og vintage af tøj, sko og smykker og andre accessories. Jep, ret vanedannende!