Stribet skjorte med stor krave
© Zara

16 ting under 500 kroner, der opgraderer dit Zoom-look

Har dit hjemmekontor-outfit brug for en makeover? Her er fire tips til, hvordan du kan sammensætte det perfekte Zoom-look.

Det seneste år har for mange budt på et meget anderledes arbejdsmiljø, end vi er vant til. Flere af os mødes ikke længere på vores arbejdspladser, og Zoom-møder inden for hjemmets fire vægge er for længst blevet en fast del af vores arbejdsdage.

Selvom meget kommunikation nu foregår online, er der ikke noget i vejen for, at du hopper i et flot og Zoom-venligt outfit, der kan booste din energi og arbejdsglæde.

Vi har fundet 20 items, som med fine kraver, smukke farver og gulddetaljer vil opgradere dit look til alle dagens Zoom-møder – også helt uden at gå på kompromis med komforten.

Store kraver

På Zoom bliver du filmet fra brystkassen og opefter, og du kan derfor med fordel fokusere på dette område. Man vil oftest ikke kunne se detaljerne af et fint tekstil eller et småt mønster, så gå derfor i stedet efter en statement-detalje – eksempelvis en skjorte eller kjole med en oversized krave, som er en af sæsonens helt store tendenser.

Et farverigt blikfang

Et andet element, der aldrig går tabt gennem et webcam af svingende kvalitet, er farver, som udgør et fint og forfriskende blikfang.

Håndplukket til dig

Cut out-detaljer

En anden af sæsonens store tendenser er cut outs, som giver kig til forskellige kropsdele – enten med en anderledes udskæring eller off shoulder-detaljer. En fin, men stadig tydelig detalje, som gør dit Zoom-look lidt mere interessant.

Håndplukket til dig

Glimtende accessories

Noget, der virkelig sætter prikken over i’et på ethvert outfit, er accessories. Et par statement-øreringe, en chunky halskæde eller en flot frisure kan hurtigt give dit look den sidste detalje, der får det til at se både elegant og gennemtænkt ud.