© tekla x jacquemus

Hvis han ikke (kun) skal ha' sex i julegave...

Intet mindre end 40 forslag til den bedste gave (udover dig, naturligvis) til manden i dit liv. Her får du en håndfuld af vores bedste bud - fra 40 kr. til en hel del mere. #selvtak

Julegaver 2022

Julen nærmer sig, og det betyder, at juleræset starter. Vi skal have lavet adventskalendre, fundet kalenderlyset og det hjemmelavede julepynt frem, og så skal vi have købt alle årets julegaver. Og lad os være helt ærlige: julegaverne til manden i dit liv kan typisk være svær.

Er du en af dem, som har svært ved at finde den helt rigtige julegave til ham, så kommer vi dig her til undsætning - de fleste af gaverne virker også til andre mænd i dit liv som far, bror, fætter eller bedstefar for eksempel.

Julegaver til ham under 150 kroner

Selvom budgettet ikke er så højt, kan du sagtens finde gode julegaver, som han helt sikkert vil blive glad for. Vi har fundet otte bud på nogle af de bedste julegaver til ham under 150 kroner.

Julegaver til ham under 300 kroner

Med et budget på 300 kroner er mulighederne endnu flere, når du skal vælge julegaven til ham – det kan være alt fra en oplevelse til lidt nyt til klædeskabet.

Julegaver til ham under 500 kroner

Med et budget på 500 kroner kan du sagtens finde en god julegave – uanset om du er på jagt efter en julegave til ham, der trænger til at blive forkælet, eller en julegave til ham der mangler noget praktisk.

Julegaver til ham under 1.000 kroner

Er dit budget 1.000 kroner, har du endnu mere frihed, når du skal vælge julegaven til ham. Måske han vil sætte pris på et flot smykke, som han kan bruge mange år fremover?

Julegaver til ham over 1.000 kroner

Er der ikke noget konkret budget, kan du være ekstra kreativ med din julegave til ham og måske give ham den vildeste gave. Er det en oplevelse, som I kan have sammen? Eller vil han måske blive gladere for noget, som han kan bruge hver dag? Vi har her samlet de bedste julegaver til ham over 1.000 kroner.