© Anna Stokland

Januarudsalg: 6 ting, du skal købe

Årets store udsalg er skudt i gang – men det kan være en god idé at tænke dig om, før du finder kortet frem, så du ikke begår en lang række fejlkøb, der blot vil ligge og samle støv i skabet.

Sikre udsalgskøb

Elsker du at gøre gode kup på både lagersalg og Black Friday, har du med garanti også lyst til at tage et kig på alle de mange gode tilbud, som de forskellige butikker og webshops reklamerer med netop nu.

Desværre kan de lave priser dog også føre til, at man lader sig rive med og begår en række impulskøb, som efterfølgende blot ligger og samler støv i garderoben – hvilket både kan føre til flere tøjkriser grundet det alt for store udvalg og ikke mindst er en knapt så bæredygtig løsning.

Når du tager på udsalgsshopping i januar, er der derfor en række tommelfingerregler, du med fordel kan have in mente. Passer tøjet for eksempel ind i resten af din garderobe? Er det et tidløst snit? Og er tøjet lavet af et materiale, der vil holde i mange år fremover?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, kan du højst sandsynligt investere i det specifikke item med god samvittighed. Er du i tvivl, så lad være – for du kommer med garanti til at fortryde det senere.

Vi har herunder samlet 6 items, der vil passe ind i de fleste garderober og er tidløse – og som du med ro i maven kan købe på januarudsalget.

© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
Strikket sweater
© Anna Stokland