Jeanettes musthaves til foråret

Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Friis Madsen, mikser high-end og highstreet i sine forårsfavoritter, som er legende og feminine. Shop looket her

Assisterende moderedaktør på Costume, Jeanette Friis Madsen, har været forbi Zalando.dk, hvor hun har fundet sine favoritter til foråret. Med lette materialer og sarte farver er der lagt vægt på det feminine, som bliver brudt af items i stærke farver.

“Jeg har en ting med prikker for tiden, og maxikjoler er nok mit favorit-item – specielt dem med lange ærmer. Feminin og casual på én og samme tid,” fortæller Jeanette Friis Madsen.

Kjole, Topshop hos Zalando.dk 1.695 kr.

“Stella McCartneys SS11-kollektion er en af mine yndlingskollektioner nogensinde, så jeg er taknemmelig over, at de smukke print fra kollektionen nu er blevet relanceret i nye styles. Jeg elsker badedragtens legende print, og snittet er det bedste, hvis du vil undgå mærker fra solen efter dine stropper.”

Badedragt, Stella McCartney hos Zalando.dk 1.995 kr.

“Når det bliver forår og sommer, har jeg en tendens til at blive en smule mere boheme i mit udtryk – her er disse øreringe perfekte og samtidig meget diskrete.”

Øreringe, Malaikaraiss hos Zalando.dk 509 kr.

“Den lyserøde farve forbliver en favorit. Denne frakke er super fin med en hvid T-shirt under og et par bukser, hvor farven går igen.”

Trenchcoat, Designers Remix hos Zalando.dk 3.395 kr.

“Lyse bukser hører foråret til. Mix dem med en printet top for et gennemført bohemelook.”

Bukser, Derek Lam 10 Crosby hos Zalando.dk 3.055 kr.

“Off-shoulder tendensen er super feminin og klædelig til enhver kvinde.”

Bluse, mint&berry hos Zalando.dk 299 kr.

“Mules er nok dine bens bedste venner – de får dem i hvert fald til at syne længere, og disse er ovenikøbet super praktiske med den grove hæl.”

Sandaler, Proenza Schouler hos Zalando.dk 3.495 kr.

“Denne sæson skal min taske være rød, iøjenfaldende og fungere som prikken over i'et på mit outfit.”

Taske, Vanessa Bruno hos Zalando.dk 3.095 kr.

“Jeg har længe været på jagt efter et par solbriller med hvidt stel. De her er super seje. De matcher mine sko og vil give en fin kontrast til et ellers meget feminint look.”

Solbriller, Vans hos Zalando.dk 199 kr.