Leggings

“Jeg går i leggings 4 dage om ugen – her er mine favoritter”

Leder du efter de perfekte leggings, som ikke bliver gennemsigtige, når du laver squats, og samtidig er pæne nok til hverdagsbrug? Costumes Marie Alkestrup har fundet dem.

Som skønhedsredaktør er det ikke bare cremer, der optager mig, men også sundhed. Derfor lød mit januarforsæt for et par år tilbage på mindre alkohol og mere træning, og i den forbindelse steg mit kondital sideløbende med, at min jagt på de perfekte leggings blev intensiveret. Eftersøgningen udviklede sig efterhånden til en reel besættelse, hvorfor de stramme benklæder også begyndte at snige sig ind i min hverdagsgarderobe. I dag går jeg næsten ikke i andet.

Som selvudnævnt leggingsekspert kan jeg afsløre, at man i jagten på de perfekte leggings kan komme til at gøre ligeså mange fejlkøb som fantastiske fund, og jeg har derfor af bitter erfaring lært, at leggings skal leve op til følgende:

  • De må ikke blive gennemsigtige bagpå, når man bøjer sig ned i en dyb squat i fitnesscenteret.
  • De skal give et pænt hold til ben og bagdel, når de bruges som en del af hverdagsuniformen.
  • De må under ingen omstændigheder slaske og være løse bagtil, da det betyder, at du konstant skal gå og hive op i dem.
  • De skal, på trods af den stramme pasform, være behagelige nok til at kunne bruges som hygge-, arbejds- og festtøj og til diverse udfoldelser på yogamåtten.

Nedenfor finder du mine ni leggingsfavoritter, som er sluppet igennem nåleøjet.

Håndplukket til dig