© costume.dk

Kom indenfor hos Stylepaste

Netbutikken Stylepaste.com har fysisk butik i Viborg. Se Midtjyllands bedste butik, som du måske kun kender på nettet

Costume.dk's serie om de bedste butikker i Danmark fortsætter. En af dem ligger i Viborg i Midtjylland. Og heldigvis for alle os, der ikke bor i nærheden, har Stylepaste.com også en webshop med samme navn.

Butikken, der åbnede i maj 2007, indeholder nogle af verdens bedste designere, og du vil formentlig finde et par stykker, du ikke kendte i forvejen, eller som du ikke finder andre steder i landet.

På bøjlerne hænger blandt andet Acne, Tsumori Chisato, Marc by Marc Jacobs, Cacharel, Minimarket og Vibe Harsløf. Hylderne over tøjet byder på fantastiske sko fra det danske designtalent Camilla Skovgaard, Surface 2 air og Opening Ceremony, mens du også finder tasker fra Yvonne Koné, hudpleje fra Ren Skincare og smykker fra Line & Jo.

Hvad gør butikken speciel?

“At vi rådgiver folk ud fra, hvad der er flot og rent faktisk klæder dem. Og så er udvalgte og mixet af mærker helt unikt,” siger Sanne Thorsø, der er indehaver af Stylepaste.

Hvilket stilikon ville du ønske kiggede forbi Stylepaste?

“Sådan en ambition har jeg slet ikke, men jeg er ret vild med sangerinden fra Alphabeat for tiden. Hun er smuk,” siger Sanne Thorsø.

Stylepaste, Sct. Mathias Gade 45C, Viborg. Eller på webshoppen Stylepaste.com.

Følg med i serien, og bliv opdateret på Danmarks bedste butikker.