© Sara Stenfeldt

Lad dig inspirere af Jadas ærlige og frygtløse modevalg

Jada er aktuel i ny dokumentar, hvor vi kommer helt tæt på og får et indblik i hendes liv som dansk musik-ikon. Her tager Jada også vigtigheden op om at være autentisk, når det kommer til at være et kropspositivistisk forbillede. Værdier som også er synligt afspejlet i hendes modevalg. Vi er meget inspireret af Jadas tilgang til mode og har sammensat et shoppinggalleri, der er i hendes ånd.

“Ens krop skal frem for alt være et rart sted at bo i. Og det vil jeg gerne være en form for aktivist for at sige, for jeg manglede en, der sagde det, da jeg var teenager.” — Jada

Udover sin fantastiske stemme og karisma er Jada også beundringsværdig, når det kommer til stil. Jada udtrykker sig frygtløst gennem moden og leverer enestående outfits, hver gang hun træder op på scenen.

Jadas stil afspejler hendes individualitet og autenticitet. Hun omfavner sine værdier og holdninger og er ikke bange for at udtrykke dem mundtligt såvel som visuelt. Jada har således skabt en distinkt stil, der adskiller hende fra mængden. Hendes tillid til at omfavne sit unikke jeg giver genlyd hos hendes publikum og inspirerer dem til at gøre det samme. Gennem sin påklædning overbeviser hun os om, at det vi iklæder os skal være en naturlig forlængelse af os selv og dermed give os en form for frihed.

Jada har især en kærlighed til tætsiddende tøj, da det giver hende en helt speciel følelse:

"Ud over at det får mig til at føle mig lækker, gør stramt tøj det, at jeg bliver mindet om mine grænser. Det er noget tøj, der lægger sig der, hvor min fysiske krop slutter, og det gør, at jeg føler mig utroligt centreret. Og så noget ekstra. En hat, en høj slids, blomster, handsker, store øreringe, det giver mig helt klart superkræfter." — Jada

Vi har dykket ned i hendes garderobe, og samlet et udvalg af Jada-inspirerede items samt enkelte items, som Jada selv er blevet set i.
Lad dig inspirere til hverdag, fest og de kommende festivaler herunder.

Læs hele interviewet med Jada her