Modeassistenternes smykkefavoritter

Mød modeassistenterne, Noor og Jonathan, som viser dig deres favoritsmykker lige nu.

Smykker er måden hvorpå, din personlige stil især kan komme til udtryk. De er en essentiel del af et outfit, og kan være det afgørende prik over i'et. Derfor har vi kreeret en lille guide med vores favoritsmykker lige nu, så du kan spice dit outfit op.

Enjoy xxx

Jonathan Mads Jansson

Mit smykkeunivers er domineret af sølv, og derfor er mine fund til dig selvfølgelig herefter. Jeg er fan af store statement-smykker eller smykker med sjove og iøjnefaldende detaljer.

Jeg har blandt andet valgt et armbånd fra Wette Mille, der ville kunne gøre et hvert outfit mere unikt. En Maria Black halskæde fra deres Pop-coin kollektion, hvor man kan customize både ringe og halskæder, med selvvalgte vedhæng, der kan byttes rundt mellem smykkerne. Stjernetegnshalskæden fra Maanesten, som jeg allerede har selv (hihi), fungerer virkelig godt til at layer dine halskæder. En anden bonus ved denne halskæde er, at man kan tilføje flere vedhæng, hvilket giver den nyt liv og udtryk. Til sidst har jeg valgt en yndig stjernehalskæde fra Maria Nilsdotter, der vil fungere godt med andre sølvhalskæder.

Generelt må mine smykker gerne larme, men stadig være i en balance med noget klassisk. Derfor deler jeg disse fire fund, som jeg enten selv ønsker mig eller allerede ejer <3.

Noor Aslani

Jeg er betaget af smykker, der kan transportere mig til ét af middelhavets frodige øer. Eksotiske smykker lavet med perler, guld og glinsende sten er ikke blot tidløse items, men tilføjer også et særligt præg til ethvert outfit.

Smykker er en fast del af mit look hver dag grundet dualiteten. Halskæden af perler formår eksempelvis at løfte et outfit, der ellers vil anses som nedtonet. På den anden side formår smykkerne at opgradere et look yderligere, selv hvis den valgte påklædning larmer i sig selv. Det er derfor aldrig - i følge mig - upassende at tømme smykkeskrinet og bære adskillige øreringe, halskæder og ringe på én og samme tid.