Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kedelige-items-vi-ikke-kan-leve-uden-lead © Anna Stokland

“Kedelige” items, vi ikke kan leve uden

Her er de ting, der er fast inventar i moderedaktørernes klædeskabe. Har du dem alle?

Selvom vi elsker at følge modebilledets nye tendenser, vender vi altid tilbage til klassikerne, som holder sæson efter sæson.

Det kan nemlig betale sig at investere i basisitems, da de kan bruges i længere tid og er velegnede til at kombinere med mere tendensprægede items. Og så kan de redde enhver tøjkrise.

Vi har samlet vores foretrukne tidløse styles, som også med fordel kan blive en del af din garderobe.

app001prod © Cos
1 / 9

Den hvide T-shirt

Det kan virke kedeligt at bruge penge på en simpel, hvid T-shirt, men vi kan garantere, at du aldrig vil fortryde dit køb.

COS
Hvid T-shirt
135 kr.

Skærmbillede-2020-10-24-kl.-20.41.30 © Vagabond
2 / 9

De sorte pumps

Et par klassiske, sorte pumps går du aldrig galt i byen med. Brug dem til at pifte dit hverdagsoutfit op, eller til en festlig aften i byen.

VAGABOND
Sorte pumps
799 kr.

17050290_99_B © Mango
3 / 9

Læderjakken

Investér i en sort læderjakke i god kvalitet. Du kan bruge den med stort set alt, og den bliver kun pænere med årene.

MANGO
Læderjakke
999 kr.

app001prod-1 © Cos
4 / 9

Tasken

En lækker lædertaske, der hverken er for lille eller for stor, er uundværlig. Vælg en klassisk model med et twist, eksempelvis en anderledes hank – ikke så skør, at du bliver træt af den, men heller ikke for kedelig.

COS
Taske i skind
1.400 kr.

app005prod © & Other Stories
5 / 9

Den pæne blazer

Mangler dit outfit prikken over i’et? En velsiddende blazer kan gøre en verden til forskel, hvad end du går efter en klassisk sort, en opsigtsvækkende nuance, eller en ternet udgave.

& OTHER STORIES
Sort blazer
1.150 kr.

Skærmbillede-2020-10-24-kl.-20.30.55 © Weekday
6 / 9

De velsiddende jeans

Jeansmoden skifter konstant, men vi vender altid tilbage til et par jeans med lige ben. Når du først finder det par, som passer perfekt til din figur, tager du dem aldrig af igen.

WEEKDAY
Jeans straight fit
400 kr.

De hvide sneakers © Converse, Naked
7 / 9

De hvide sneakers

Danskerne er vilde med sneakers, og de må gerne være spraglede. Et par klassiske, hvide sneakers er dog det mest stilede valg, og vi foretrækker en model, hvor både sål og overdel er holdt i hvid.

NAKEDCPH
Converse
800 kr.

hmgoepprod-21 © H&M
8 / 9

Skjorten

Ved du, hvad der redder Victoria Beckham fra tøjkriser? En oversized, hvid skjorte. Sæt den sammen med et par skinny jeans, en blazer og et par sorte pumps, og du har et outfit, der passer til utallige anledninger.

H&M
Hvid skjorte
199 kr.

Skærmbillede-2021-07-29-kl.-13.50.04 © Arket
9 / 9

Trenchcoaten

Den beige trenchcoat har været en garderobeklassiker lige siden Burberry introducerede designet. Heldigvis har flere prisvenlige mærker lavet variationer over trenchcoaten, så der findes en model for enhver pengepung.

ARKET
Trenchcoat
1.200 kr.