© Tissot

Nyt ur er kulminationen på design og tech

Tissot har netop lanceret et nyt ur, der både giver dig anledning til at skrue ned for skærmen og for klassiske accessories. Få historen om det ikoniske urmærke her.

Selvom hverdagen bliver mere og mere digital, slår intet elegancen i et analogt og schweizisk ur. Det fungerer både som et tidløst og smukt tilbehør, der supplerer din personlige stil, såvel som en praktisk ting at have ved hånden, så du ikke skal hive din telefon frem hele tiden for at se, hvad klokken er

Netop derfor er uret for mange det eneste smykke, de bærer. Et af de mest kendte mærker, der forener det praktiske og det elegante, er urmærket Tissot. De har netop introduceret modellen T-My Lady Quartz til deres udvalg af klassiske ure. I den anledning kigger vi her nærmere på det ikoniske mærkes historie.

Det nylancerede T-My Lady-ur fra Tissot er den perfekte følgesvend til hverdag - både for praktikkens og æstetikkens skyld.

© Tissot

Et ur til enhver anledning

Tissot er et af verdens mest berømte og populære urmærker med modeller til alle stilarter og lejligheder. I over 165 år har Tissot udmærket sig i at tilpasse ure til nutidens mode. Det hele startede med lommeure til mænd og halskæder prydet med juveler til kvinder, og gradvist har Tissot rykket sig over til det, vi i dag kender som det moderne ur.

I det tidlige 20. århundrede blev Tissots første armbåndsure introduceret, og snart blev udvalget af ure udvidet til at passe til forskellige mennesker, både med hensyn til alder, præferencer og lejligheder, der krævede forskellige designs og materialer.

De stilfulde 60'ere var en stor del af Tissots identitet med guld, sølv og diamanter, mens nye kollektioner var præget af mode og tendenser - herunder lyserøde ure i elegant design.

Helt tilbage i det 20. århundrede blev Tissots første armbåndsure introduceret.

Sådan så et markedsføringsbillede fra Tissot ud fra 1960'erne.

Fornyet kreativitet

I 1980'erne udviklede Tissot deres kvartssamling, mens de hele tiden fandt kreative måder at skille sig ud på. Tissot RockWatch er et godt eksempel. Det var i 1999 verdens første ur med en urskive lavet af natursten. Derefter lancerede de det første taktile ur, T-Touch, efterfulgt af T-Touch Expert Solar i 2014, som blev drevet af solenergi.

Her ses de smarte Tissot RockWatch, som var det første ur med en urskive lavet af natursten.

En kulmination af design og teknologi
Tissot ændrer sig konstant og fortsætter med regelmæssigt at lancere nye designs, der hylder fortiden, mens de bruger det bedste inden for schweizisk teknologi. Det er det nylancerede og feminine ur, T-My Lady Quartz, et godt eksempel på. Det moderne ur er alsidigt og moderne, så du kan finde den version, der passer bedst til din stil.

Skiven fås i de smukke varianter sølv, perlemor, rosaguld og antracit (med diamanter), og uret leveres med en ekstra læderrem, der let kan ændres for at matche outfit.
Se meget mere her, hvor du kan gå på opdagelse og opleve mange flere, smukke ure.

Du finder et stort udvalg og mange kombinationsmuligheder i T-My lady-serien fra Tissot.