Vi guider her til de bedste kalendergaver til ham.
© H&M

Pakkekalender til ham: 24 idéer til kalendergaver

Har du en ven, kæreste, bror eller far, som fortjener en pakkekalender denne jul? Vi har fundet de bedste kalendergaver til ham, som med garanti vil vække glæde i juletiden.

Pakkekalender til ham

Du kan gøre en masse forskellige ting i løbet af december for at komme i den hyggelige julestemning – for eksempel hækle dit eget julepynt, tænde kalenderlyset, købe gode julegaver og lytte til julens bedste hits. Men noget af det hyggeligste ved juletiden er også at give gaver til dem, vi elsker.

En pakkekalender er en oplagt måde at gøre lidt ekstra ud af december og forkæle dem, du holder af – enten med en pakkekalender eller adventskalender til hende eller en pakkekalender til ham.

Vi guider her til, hvordan du selv kan sammensætte den bedste pakkekalender til ham med 24 idéer til kalendergaver. Du finder gaver inden for et væld af forskellige kategorier og fra 20 kroner. Husk, at du altid kan kombinere de købte gaver med lidt hjemmebag eller hjemmelavede gaver, hvis du vil holde budgettet nede.

Indholdsoversigt

    Kalendergaver til ham

    At købe pakkekalender til ham kan være noget af en udfordring. Tænk kreativt og overvej, hvad han generelt godt kan lide – har han for eksempel en sød tand, eller sætter han mere pris på en god kop kaffe? Og er der noget, han mangler – måske et nyt par sokker? Her er 24 idéer til kalendergaver til ham.