Skal du lave en hjemmelavet pakkekalender? Vi guider dig til 24 gode kalendergaver til hende.
© Søstrene Grene

Pakkekalender til hende: Årets bedste julekalendere og 24 idéer til kalendergaver

Pakkekalendere er en hyggelig måde at tælle dagene ned til juleaften. Skal du lave en pakkekalender til din kæreste, veninde, søster eller mor, og er du løbet tør for idéer? Eller er du på udkig efter den helt rigtige julekalender eller pakkekalender med chokolade, kaffe eller noget tredje? Så giver vi dig her 24 bud på kalendergaver og 12 bud på færdige julekalendere.

Kalendergaver til hende: De bedste hjemmelavede og færdigkøbte kalendere

Kender du én, som skal forkæles ekstra meget denne jul – ud over med en god julegave? En pakkekalender kan vække glæde i juletiden, og nedtællingen til juleaften bliver en tand sødere, når man hver morgen skal pakke en lille kalendergave ud. Hvis du vælger at lave en hjemmelavet pakkekalender, kan det dog også hurtigt blive en dyr fornøjelse og lidt af et projekt – for hvordan finder man lige på 24 gode kalendergaver, som både kan bruges af modtageren og ikke bryder budgettet?

Vi guider dig her til, hvordan du kan sammensætte din helt egen hjemmelavede pakkekalender til hende, med 24 bud på gode kalendergaver, som vil glæde de fleste. Du kan finde kalendergaver mellem 10 og 80 kroner – og husk, at du altid kan kombinere købte gaver med de hjemmelavede af slagsen, for eksempel lidt fint, hæklet julepynt, for at holde omkostningerne nede.

Vi giver også vores bud på årets bedste 'færdiglavede' pakkekalendere – lige fra smagfulde chokoladekalendere til lækre kaffekalendere.

Hvorfor giver man kalendergaver?

Pakkekalendere er et hyggeligt indslag i julen – både for modtageren, men også for den, der skal sidde og finde på små gaver til de første 24 dage af december. Men hvorfor giver vi egentlig hinanden kalendergaver?

Pakkekalenderen, som vi kender den i dag, menes at stamme tilbage fra tiden efter anden verdenskrig – og tidligere, måske i højere grad end i dag, bestod pakkekalenderen af hjemmelavede kalendergaver. I dag er det muligt at få mange forskellige varianter af pakkekalenderen til både hende og ham – lige fra chokoladekalendere til tekalendere og de hjemmelavede af slagsen, hvor man selv finder på 24 kalendergaver, hvoraf én åbnes hver dag i december op til juleaften.

2021's bedste pakkekalendere til hende

Vi har herunder fundet de 12 bedste pakkekalendere, som du kan forkæle dig selv eller en, du holder af, med denne jul. Du kan blandt andet finde en chokoladekalender med veganske chokoladetrøfler, en pakkekalender med te og en pakkekalender med gourmet-vingummier – så der er noget for enhver smag.

Hjemmelavet pakkekalender til hende: Shop kalendergaver

Vi har herunder fundet 24 gode kalendergaver til den hjemmelavede pakkekalender til hende. Blandt udvalget vil du kunne finde kalendergaver, der vil vække glæde hos modtageren, inden for flere forskellige kategorier – lige fra interiør til skønhedsprodukter og lidt nyt til garderoben.