Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skal du lave en hjemmelavet pakkekalender? Vi guider dig til 24 gode kalendergaver til hende. © Søstrene Grene

Pakkekalender til hende: Årets bedste julekalendere og 24 idéer til kalendergaver

Pakkekalendere er en hyggelig måde at tælle dagene ned til juleaften. Skal du lave en pakkekalender til din kæreste, veninde, søster eller mor, og er du løbet tør for idéer? Eller er du på udkig efter den helt rigtige julekalender eller pakkekalender med chokolade, kaffe eller noget tredje? Så giver vi dig her 24 bud på kalendergaver og 12 bud på færdige julekalendere.

Kalendergaver til hende: De bedste hjemmelavede og færdigkøbte kalendere

Kender du én, som skal forkæles ekstra meget denne jul – ud over med en god julegave? En pakkekalender kan vække glæde i juletiden, og nedtællingen til juleaften bliver en tand sødere, når man hver morgen skal pakke en lille kalendergave ud. Hvis du vælger at lave en hjemmelavet pakkekalender, kan det dog også hurtigt blive en dyr fornøjelse og lidt af et projekt – for hvordan finder man lige på 24 gode kalendergaver, som både kan bruges af modtageren og ikke bryder budgettet?

Vi guider dig her til, hvordan du kan sammensætte din helt egen hjemmelavede pakkekalender til hende, med 24 bud på gode kalendergaver, som vil glæde de fleste. Du kan finde kalendergaver mellem 10 og 80 kroner – og husk, at du altid kan kombinere købte gaver med de hjemmelavede af slagsen, for eksempel lidt fint, hæklet julepynt, for at holde omkostningerne nede.

Vi giver også vores bud på årets bedste 'færdiglavede' pakkekalendere – lige fra smagfulde chokoladekalendere til lækre kaffekalendere.

Hvorfor giver man kalendergaver?

Pakkekalendere er et hyggeligt indslag i julen – både for modtageren, men også for den, der skal sidde og finde på små gaver til de første 24 dage af december. Men hvorfor giver vi egentlig hinanden kalendergaver?

Pakkekalenderen, som vi kender den i dag, menes at stamme tilbage fra tiden efter anden verdenskrig – og tidligere, måske i højere grad end i dag, bestod pakkekalenderen af hjemmelavede kalendergaver. I dag er det muligt at få mange forskellige varianter af pakkekalenderen til både hende og ham – lige fra chokoladekalendere til tekalendere og de hjemmelavede af slagsen, hvor man selv finder på 24 kalendergaver, hvoraf én åbnes hver dag i december op til juleaften.

2021's bedste pakkekalendere til hende

Vi har herunder fundet de 12 bedste pakkekalendere, som du kan forkæle dig selv eller en, du holder af, med denne jul. Du kan blandt andet finde en chokoladekalender med veganske chokoladetrøfler, en pakkekalender med te og en pakkekalender med gourmet-vingummier – så der er noget for enhver smag.

Julekalender til hende.

Starter hun hver morgen med en kop kaffe, eller sætter hun bare pris på en god kop kaffe i løbet af dagen, så forkæl hende med en julekalender fra Nespresso. Denne pakkekalender giver hende mulighed for at prøve en masse forskellig kaffe i løbet af december: Bag hver låge gemmer sig nemlig en ny kapsel.

NESPRESSO
Pakkekalender med kapsler
300 kr.

Julekalender til hende.

Skal pakkekalenderen til hende deles med en anden, så er denne julekalender fra Summerbird det oplagte valg: Bag hver låge gemmer sig nemlig to stykker chokolade. I chokoladekalenderen kan du blandt andet smage deres ikoniske sommerfugle, chokoladebarer og andre lækre julevarianter.

Summerbird
Chokoladekalender
448 kr.

Forkæl en du holder af med en julekalender.

Er hun vild med Wally and Whiz' gourmet-vingummier, så forkæl hende med deres lækre pakkekalender. Denne julekalender indeholder 12 helt nye og unikke smagsvarianter, som man ikke kan finde andre steder.

WALLY AND WHIZ
Julekalender med gourmet-vingummier
329 kr.

Julekalender til hende.

Er hun en rigtig te-drikker, så er Pukkas tekalender oplagt. December måned indbyder til masser af varme drikke, og med denne pakkekalender kan hun hver dag nyde en varm kop økologisk te. Denne julekalender er samtidig den oplagte mulighed for at prøve en masse forskellige slags te, da der bag hver låge gemmer sig et tebrev med hver deres unikke smag.

PUKKA hos Matas.dk
Pakkekalender med te
110 kr.

Forkæl en du holder af med en lækker julekalender.

Lakridskuglerne med chokoladeovertræk er en favorit hos mange, så hvorfor ikke forkæle hende med denne pakkekalender til hende fra Lakrids By Bülow? Julekalenderen er den perfekte dele-kalender, da hver låge indeholder flere lakridskugler.

LAKRIDS BY BÜLOW
Julekalender med lakridskugler
325 kr.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en julekalender i december.

Denne pakkekalender ligger i den dyrere ende, men til gengæld kan du forkæle dig selv eller en, du holder af, med 24 ultra-lækre gaver. Pakkekalenderen indeholder gaver med kvalitetsprodukter fra for eksempel Meraki, Nicholas Vahe og Speedtsberg.

GAVER OG BOLIG
Pakkekalender til hende
2.500 kr.

Forkæl en du holder af med en chokoladekalender denne jul.

En klassisk julekalender med chokolade falder i de flestes smag. Et bud på en sådan pakkekalender er Simply Chocolates med 30 forskellige chokolader. I julekalenderen finder du blandt andet deres bites med karamelcrunch, saltede mandler og persisk lakrids.

SIMPLY CHOCOLATE
Julekalender med chokolade
299 kr.

Julekalender til hende.

Man kan næsten ikke sige jul uden at sige varm chokolade. Kender du en, der også elsker at sidde sammenrullet med et tæppe, mens hun nyder en kop varm chokolade, så er denne pakkekalender fra Whittard den oplagte. Julekalenderen indeholder 12 forskellige varianter, og hver låge indeholder to poser med kakaopulver, så hun enten kan dele pakkekalenderen med en, hun holder af, eller selv blive ekstra forkælet hele december måned.

WHITTARD hos Coolstuff.dk
Pakkekalender med varm chokolade
699 kr.

Forkæl en du holder af med en julekalender.

Denne julekalender fra Mad & Vin er et godt bud på en vegansk julekalender til hende. Pakkekalenderen indeholder 26 veganske chokoladetrøfler: Du bliver nemlig forkælet med hele tre chokoladetrøfler den 24. december.

MAD & VIN
Vegansk chokoladekalender
130 kr.

Forkæl en du holder af med en julekalender.

Denne julekalender fra The Mallows er fyldt med lækre, økologiske skumfiduser i otte forskellige varianter. Pakkekalenderen har 25 låger, og bag den 25. låge gemmer sig en ekstra speciel overraskelse.

THE MALLOWS
Pakkekalender med økologiske skumfiduser
300 kr.

Julekalender til hende.

Karamel Kompagniet har i år lavet julekalenderen Jul over Bornholm. Julekalenderen forestiller en julenat på Bornholm med lys, glitrende stjerner og de kendte vartegn fra øen. Inde bag hver låge gemmer sig enten håndlavede bornholmske karameller, karamelkugler eller barer.

KARAMEL KOMPAGNIET hos Magasin.dk
Julekalender med bornholmske karameller
350 kr.

Julekalender til hende.

Bag hver låge i denne pakkekalender fra The Brew Company finder du deres helt egen bæredygtige kaffe. Deres Coffeebrewer kommer i en bæredygtig pose med hældetud, og alt, du skal gøre, er at hælde kogende vand over kaffepulveret i posen. Denne julekalender er derfor oplagt til enhver kaffe-elsker.

THE BREW COMPANY hos Helsebixen.dk
Julekalender med kaffe
300 kr. (før: 349 kr.)

Hjemmelavet pakkekalender til hende: Shop kalendergaver

Vi har herunder fundet 24 gode kalendergaver til den hjemmelavede pakkekalender til hende. Blandt udvalget vil du kunne finde kalendergaver, der vil vække glæde hos modtageren, inden for flere forskellige kategorier – lige fra interiør til skønhedsprodukter og lidt nyt til garderoben.

chokoladebar

En god kalendergave til hende er lidt sødt til ganen. Vælg en chokoladebar i hendes favoritvariant – for eksempel hvid, lys eller mørk chokolade eller chokolade med en særlig smag.

SIMPLY CHOCOLATE hos Magasin.dk
Chokoladebar
20 kr.

Hårspænde

Kalendergaven, som de fleste kan bruge, er et fint hårspænde i yndlingsfarven.

PICO
Hårspænde
30 kr.

tørklæde

I håret, om halsen, om hanken på yndlingstasken ... Et tørklæde kan styles på et utal af måder, og dette har en fin farvekombination, der vil lyse op i de mørke vintermåneder.

ZARA
Satintørklæde
79 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-15.56.58

Pakkekalderen til hende kan også indeholde interiør til hjemmet – for eksempel en fin glasvase. Kombinér eventuelt kalendergaven med en smuk buket blomster, hvis budgettet er lidt større.

IKEA
Glasvase
10 kr.

84860-1-500116-006_pack_a

Giv hende et par flotte stearinlys i kalendergave, som kan skabe hyggelig stemning indendørs.

SØSTRENE GRENE
Snoede stearinlys
ca. 27 kr.

Costume 7 2021

Er der et særligt magasin, hun elsker at læse? Så er det en god idé til en kalendergave, når du skal finde på pakkekalendergaver til hende.

COSTUME
Abonnement
39 kr. per magasin

julete

Lidt varm te til de kolde vintermåneder er en oplagt kalendergave.

SØSTRENE GRENE
Julete 90 g
ca. 13 kr.

hmgoepprod-22

Teen skal naturligvis nydes i en smuk kop som denne fra H&M Home.

H&M HOME
Kaffekop
ca. 80 kr.

sokker

Et par pæne sokker er en oplagt kalendergave, der både kan bruges i et par varme støvler eller lækre sneakers.

ARKET
Sokker
55 kr.

burtsbees

Førstehjælp til tørre vinterlæber. Inkludér en læbepomade, eventuelt med lidt farve, i din pakkekalender til hende.

BURT'S BEES hos Matas.dk
Læbepomade
40 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.17.26

Det er jo jul, så pakkekalenderen til hende kan også indeholde lidt julepynt. Er hun mest til det klassiske eller mere skæve julepynt? Det kan du overveje, inden du køber en kalendergave til hende.

RICE
Julepynt med kamel
45 kr. (før: 60 kr.)

Stilleben_Notebook_Stripy_Pink_1024x1024-1

En dekorativ notesbog kan de fleste bruge, uanset om det er til kontoret eller studiet.

STILLEBEN
Notesbog
65 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.20.30

Giv hende en kalendergave i form af en lækker håndsprit i en lille størrelse, der let kan bæres med i hverdagstasken.

EVOLVE hos Fabrek.dk
Håndsprit
50 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.25.28

Et tyndt, diskret perlearmbånd kan hun bære hver dag som en lille påmindelse om jeres relation. Du kan overveje selv at lave et armbånd med perler, hvis pakkekalenderen til hende skal have et ekstra personligt præg.

PILGRM
Perlearmbånd
49 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.36.01

Har hun en sød tand, kan du med fordel inkludere nogle af hendes favoritsnacks i pakkekalenderen til hende. Husk, at det også er muligt selv at bage eller lave hendes yndlingssager i stedet for at købe det til hende som kalendergave.

THE MALLOWS hos Magasin.dk
Skumfiduser
50 kr.

5704989360906

De fleste kan nok hurtigt komme til at glemme selvforkælelsen i den travle juletid. Inkludér en lækker ansigtsmaske i pakkekalenderen til hende, så hun kan bruge et par minutter i december på at tage sig lidt af sig selv.

BADEANSTALTEN hos Magasin.dk
Ansigtsmaske
39 kr.

2209042400_1_1_1

Elsker hun at nusse om hjemmet, er lidt interiør i hendes yndlingsfarver en god idé til pakkekalenderen til hende.

ZARA HOME
Lille skål
29 kr.

84894-1-506078-001_pack_a

Giv hende en fin lysestage som kalendergave – måske én, der passer til årets kalenderlys.

SØSTRENE GRENE
Lysestage
26 kr.

mkap021.w900.h900.backdrop

Apropos selvforkælelse er et lækkert duftlys en kalendergave, der vil vække glæde hos mange.

MERAKI hos Hjem.dk
Duftlys
45 kr.

hmgoepprod-33

Lad pakkekalenderen indeholde en pæn hue, der kan holde modtageren varm i vintermånederne.

H&M
Sort hue
50 kr.

hmgoepprod-4

En kalendergave, der både vil vække glæde og er bedre for miljøet end de gængse plastikposer, er et pænt indkøbsnet.

H&M
Net
50 kr.

hmgoepprod-51

Viskestykker er ikke det mest ophidsende at købe – men når man her et pænt ét, sætter man pris på det. En god kalendergave til din pakkekalender til hende kan derfor også være et flot viskestykke til køkkenet.

H&M HOME
Viskestykke
50 kr.

SHEA_HAND_CREAM_30ML_1_INRSAPS059

Mange er plaget af tørre hænder i vintermånederne, og en oplagt gave til pakkekalenderen er derfor en god håndcreme fra et af hendes yndlingsmærker.

THE BODY SHOP
Håndcreme 30 ml
45 kr.

lavendelolie

Lavendelolie, der giver ro og afstresser. Det kan de fleste nok have brug for i december, hvor der sjældent er et roligt øjeblik mellem julegaveindkøb, madlavning og julefrokoster. En lækker olie er derfor en oplagt kalendergave til hende, der trænger til at tage den lidt med ro.

URTEGAARDEN hos Matas.dk
Lavendelolie
50 kr.