Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skal du lave en hjemmelavet pakkekalender? Vi guider dig til 24 gode kalendergaver til hende. © Søstrene Grene

Pakkekalender til hende: 24 idéer til kalendergaver

Pakkekalendere er en hyggelig måde at tælle dagene ned til juleaften. Skal du lave en pakkekalender til din kæreste, veninde, søster eller mor, og er du løbet tør for idéer? Så giver vi dig her 24 bud på kalendergaver til hende fra kun 10 kroner.

Kalendergaver til hende

Kender du én, som skal forkæles ekstra meget denne jul – ud over med en god julegave? En hjemmelavet pakkekalender kan vække glæde i juletiden, og nedtællingen til juleaften bliver en tand sødere, når man hver morgen skal pakke en lille kalendergave ud. En pakkekalender kan dog også hurtigt blive en dyr fornøjelse og lidt af et projekt – for hvordan finder man lige på 24 gode kalendergaver, som både kan bruges af modtageren og ikke bryder budgettet?

Vi guider dig her til, hvordan du kan sammensætte din helt egen hjemmelavede pakkekalender til hende, med 24 bud på gode kalendergaver, som vil glæde de fleste. Du kan finde kalendergaver mellem 10 og 80 kroner – og husk, at du altid kan kombinere købte gaver med de hjemmelavede af slagsen, for eksempel lidt fint, hæklet julepynt, for at holde omkostningerne nede.

Læs også vores guide til julegaver til ham på forskellige budgetter.

Hvorfor giver man kalendergaver?

Pakkekalendere er et hyggeligt indslag i julen – både for modtageren, men også for den, der skal sidde og finde på små gaver til de første 24 dage af december. Men hvorfor giver vi egentlig hinanden kalendergaver?

Pakkekalenderen, som vi kender den i dag, menes at stamme tilbage fra tiden efter anden verdenskrig – og tidligere, måske i højere grad end i dag, bestod pakkekalenderen af hjemmelavede kalendergaver. I dag er det muligt at få mange forskellige varianter af pakkekalenderen til både hende og ham – lige fra chokoladekalendere til tekalendere og de hjemmelavede af slagsen, hvor man selv finder på 24 kalendergaver, hvoraf én åbnes hver dag i december op til juleaften.

Shop kalendergaver til hende

Vi har herunder fundet 24 gode kalendergaver til pakkekalenderen til hende. Blandt udvalget vil du kunne finde kalendergaver, der vil vække glæde hos modtageren, inden for flere forskellige kategorier – lige fra interiør til skønhedsprodukter og lidt nyt til garderoben.

chokoladebar

En god kalendergave til hende er lidt sødt til ganen. Vælg en chokoladebar i hendes favoritvariant – for eksempel hvid, lys eller mørk chokolade, eller chokolade med en særlig smag.

SIMPLY CHOCOLATE hos Magasin.dk
Chokoladebar
20 kr.

Hårspænde

Kalendergaven, som de fleste kan bruge, er et fint hårspænde i yndlingsfarven.

PICO
Hårspænde
30 kr.

tørklæde

I håret, om halsen, om hanken på yndlingstasken ... Et tørklæde kan styles på et utal af måder, og dette har en fin farvekombination, der vil lyse op i de mørke vintermåneder.

ZARA
Satintørklæde
79 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-15.56.58

Pakkekalderen til hende kan også indeholde interiør til hjemmet – for eksempel en fin glasvase. Kombinér eventuelt kalendergaven med en smuk buket blomster, hvid budgettet er lidt større.

IKEA
Glasvase
10 kr.

84860-1-500116-006_pack_a

Giv hende et par flotte stearinlys i kalendergave, som kan skabe lidt indendørs hygge.

SØSTRENE GRENE
Snoede stearinlys
ca. 27 kr.

Et abonnement på yndlingsmagasinet er en julegave, de fleste kan bruge.

Er der et særligt magasin, hun elsker at læse? Så er det en god idé til en kalendergave, når du skal samle pakkekalenderen til hende.

COSTUME
Abonnement
39 kr. per magasin

julete

Lidt varm te er en oplagt kalendergave til de kolde vintermåneder.

SØSTRENE GRENE
Julete 90 g
ca. 13 kr.

hmgoepprod-22

Teen skal naturligvis nydes i en smuk kop som denne fra H&M Home.

H&M HOME
Kaffekop
ca. 80 kr.

sokker

Et par pæne sokker er en oplagt kalendergave, der både kan bruges i et par varme støvler eller lækre sneakers til foråret.

ARKET
Sokker
55 kr.

burtsbees

Førstehjælp til tørre vinterlæber. Inkludér en læbepomade, eventuelt med lidt farve, i din pakkekalender til hende.

BURT'S BEES hos Matas.dk
Læbepomade
40 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.17.26

Det er jo jul, så pakkekalenderen til hende kan også indeholde lidt julepynt. Er hun mest til det klassiske eller mere skæve julepynt? Det kan du overveje, inden du køber en kalendergave til hende.

RICE
Julepynt med kamel
45 kr. (før: 60 kr.)

Stilleben_Notebook_Stripy_Pink_1024x1024-1

En dekorativ notesbog kan de fleste bruge, uanset om det er til kontoret eller studiet.

STILLEBEN
Notesbog
65 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.20.30

Giv hende en kalendergave i form af en lækker håndsprit i en lille størrelse, der let kan bæres med i hverdagstasken.

EVOLVE hos Fabrek.dk
Håndsprit
50 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.25.28

Et tyndt, diskret perlearmbånd kan hun bære hver dag som en lille påmindelse om jeres relation. Du kan overveje selv at lave et armbånd med perler, hvis pakkekalenderen til hende skal have et ekstra personligt præg.

PILGRM
Perlearmbånd
49 kr.

Screen-Shot-2021-09-28-at-16.36.01

Har hun en sød tand, kan du med fordel inkludere nogle af hendes favoritsnacks i pakkekalenderen til hende. Husk, at det også er muligt selv at bage eller lave hendes yndlingssager i stedet for at købe en kalendergave.

THE MALLOWS hos Magasin.dk
Skumfiduser
50 kr.

5704989360906

De fleste kan nok hurtigt komme til at glemme selvforkælelsen i den travle juletid. Inkludér en lækker ansigtsmaske i pakkekalenderen til hende, så hun kan bruge et par minutter i december på at tage sig lidt af sig selv.

BADEANSTALTEN hos Magasin.dk
Ansigtsmaske
39 kr.

2209042400_1_1_1

Elsker hun at nusse om hjemmet, er lidt interiør i hendes yndlingsfarver en god idé til pakkekalenderen til hende.

ZARA HOME
Lille skål
29 kr.

84894-1-506078-001_pack_a

Giv hende en fin lysestage som kalendergave – måske én, der passer til årets kalenderlys.

SØSTRENE GRENE
Lysestage
26 kr.

mkap021.w900.h900.backdrop

Apropos selvforkælelse er et lækkert duftlys en kalendergave, der vil vække glæde hos mange.

MERAKI hos Hjem.dk
Duftlys
45 kr.

hmgoepprod-33

Lad pakkekalenderen indeholde en pæn hue, der kan holde varm i vintermånederne.

H&M
Sort hue
50 kr.

hmgoepprod-4

En kalendergave, der både vil vække glæde og være bedre for miljøet end de gængse plastikposer, er et pænt indkøbsnet.

H&M
Net
50 kr.

hmgoepprod-51

Viskestykker er ikke det mest ophidsende at købe – men når man her et pænt ét, sætter man også pris på det. En god kalendergave til din pakkekalender til hende kan derfor også være et flot viskestykke til køkkenet.

H&M HOME
Viskestykke
50 kr.

SHEA_HAND_CREAM_30ML_1_INRSAPS059

Mange er plaget af tørre hænder i vintermånederne, og en oplagt gave til pakkekalenderen er derfor en god håndcreme fra et af hendes yndlingsmærker.

THE BODY SHOP
Håndcreme 30 ml
45 kr.

lavendelolie

Lavendelolie, der giver ro og afstresser. Det kan de fleste nok have brug for i december, hvor der sjældent er et roligt øjeblik mellem julegaveindkøb, madlavning og julefrokoster. En lækker olie er derfor en oplagt kalendergave til hende, der trænger til at tage den lidt med ro.

URTEGAARDEN hos Matas.dk
Lavendelolie
50 kr.