Populært koncept gør det sjovere at spare op til store diamanter

Hvad siger du til at have glæde af et glimtende diamantsmykke, mens du sparer op til nummeret større?

Der er noget magisk over diamanter. De er glitrende, smukke og spektakulære, og så fås de i alverdens former, farver og størrelser. Og særligt størrelsen på diamanten kan have stor betydning. Som den amerikanske skuespillerinde Mae West udtalte: "I never worry about diets. The only 'carrots' that interest me are the number you get in a diamond."

Der er bare lige det issue, at jo større diamant, du ønsker dig, jo mere uopnåeligt kan det virke. Heldigvis findes der et smart koncept, som gør det nemmere, smartere og lidt sjovere at spare op og få råd til dit drømmesmykke.

Det danske smykkefirma, Scrouples, tilbyder nemlig et helt særligt ombytningskoncept på ægte, naturskabte diamanter. For som de siger: "Ægte kærlighed kræver ægte diamanter".

Det populære ombytningskoncept

Ombytningskonceptet hos smykkehuset Scrouples går ud på, at du kan "bytte" dit diamantsmykke til et smykke med større diamanter inden for to år fra købsdatoen. Når du har købt dit første smykke med en diamant, kan du altså opgradere til en større diamant, hvor du ved opgraderingen kun skal betale forskellen mellem prisen på det nye smykke og det, du betalte for det gamle.

Det betyder, at du har glæde af et smukt diamantsmykke, mens du samtidig sparer op til nummeret større. På den måde virker drømmen om den helt dyre og store diamant ikke nær så fjern.

Model: Florentina Kuhl

© Scrouples

Ombyt diamanter i Kleopatra-smykkeserien

Kleopatra er en af Scrouples diamantsmykkeserier, som er blandt de mest populære ombytningsserier i Danmark. Den blev introduceret på det danske marked i 2002 og har siden fået mere og mere anerkendelse som designklassiker i smykkeverdenen. Serien er selvfølgelig opkaldt efter den elegante og indflydelsesrige dronning af Egypten.

Kleopatra-serien består af ringe, to slags halskæder og to slags øreringe i 14 karat rød- og hvidguld isat en smuk diamant i brillantslib. Priserne begynder fra 4.195 kroner for ringe, 3.995 kroner for øreringe og 2.195 kroner for vedhæng uden kæde.

© Scrouples
© Scrouples

Du kan se alle designs og blive klogere på ombytningskonceptet på Kleopatra.dk eller finde inspiration til fine smykker og ædelstene på deres Instagram.

Du kan desuden se, hvor du fysisk kan købe smykkerne, ved at finde din nærmeste forhandler her.

© Scrouples