Redaktionen: Se vores kjolefavoritter

Den lille hvide, leopardprint og draperinger. Se, hvilke kjoler Costume-redaktionen vil gå gennem foråret i

Kjole fra Helmut Lang til 3.350 kr. hos Birger Christensen. © Olivia Frølich
1 / 12

Kjole fra Helmut Lang til 3.350 kr. hos Birger Christensen.

"Den hvide kjole fra Helmut Lang har en casual T-shirt-stil over sig, men med et twist, blandt andet på rygudskæringen, der gør den mere feminin. Vil være god i sommerhus med en militærjakke over eller til fest med en smal, grå læderjakke og et par høje sandaler," siger Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam.

Kjole fra Carin Wester til 1.195 kr. hos Stylepaste.com. © Olivia Frølich og Stylepaste.com
2 / 12

Kjole fra Carin Wester til 1.195 kr. hos Stylepaste.com.

”Kan godt lide blomsterprint. Men de kan også være farlige og blive lidt a la mormor. Blomsterne på kjolen ved ikke, om de vil efterligne solsystemet med planeter eller bare være syrede blomster. Det passer mig fint,” siger redaktionschef Marie Lodberg.

Kjole fra Reiss til ca. 1.550 kr. hos _bl... © Olivia Frølich
3 / 12

Kjole fra Reiss til ca. 1.550 kr. hos _bl...

"Jeg kan rigtig godt lide fine print på kjoler, og jeg har en hang til at synes, at dyreprint er ekstra fint. Så det er meget heldigt for mig, at det for tiden ikke er helt kikset at være til dyreprint, og at Reiss har lavet sådan en fin kjole. Lige til mig," siger artdirector Sacha Vincent Hansen.

Kjole fra Wood Wood til 550 kr. hos Woodwood.dk. © Privatfoto + Woodwood.dk
4 / 12

Kjole fra Wood Wood til 550 kr. hos Woodwood.dk.

"Jeg faldt pladask for denne dejlige stribede kjole - perfekt til sommerens gadefestivaler sammen med en kort læderjakke og hvide canvas-sko," siger Amelie Karlsson.

Kjole fra Stylestalker til ca. 1.230 kr. hos Amelieboutique.com. © Privatfoto + Amelieboutique.com
5 / 12

Kjole fra Stylestalker til ca. 1.230 kr. hos Amelieboutique.com.

"Jeg har virkelig ikke nogle gode argumenter for at købe endnu en sort kjole. Som har lange ærmer, er i delvist læder og ikke specielt sommerlig. Så jeg må citere min velmenende kollega: 'Du er jo heller ikke typen, der hopper i en florlet, pastelfarvet sommerkjole.' Og nej, det må jeg nok erkende ikke ville ske," siger journalist Stinne Kaasgaard.

Kjole fra Stine Goya til 2.300 kr. hos Stinegoya.com. © Olivia Frølich og Stinegoya.com
6 / 12

Kjole fra Stine Goya til 2.300 kr. hos Stinegoya.com.

"Jeg er så vild med Stine Goyas Chandelier-kjole. Silken og den måde, den falder på, gør den super feminin, den er i en smuk, smuk grå farve og muligheden for at bruge den oversized krave som hætte kalder (højt) på min indre J.Lo - hende kan jeg godt lide," siger journalist Marie Vidø.

Kjole fra Carven til ca. 1.600 kr. hos Farfetch.com. © Olivia Frølich og Farfetch.com
7 / 12

Kjole fra Carven til ca. 1.600 kr. hos Farfetch.com.

”'Der står faktisk Jette på den', sagde en af mine kollegaer, da jeg viste hende denne marineblå sag. Og ja, det gør der da vist. Kombinationen af jersey og draperinger gør, at jeg både kan bruge den til sommerfester og festivaler,” siger webredaktør Jette Sandbæk.

Kjole fra Covherlab til ca. 3.400 kr. hos Thecorner.com. © Olivia Frølich og Thecorner.com
8 / 12

Kjole fra Covherlab til ca. 3.400 kr. hos Thecorner.com.

”En enkel kjole og et par flade lædersandaler - det er faktisk det eneste, jeg går rundt i, når det er rigtig varmt. Denne fra Covherlab er minimalistisk, men har alligvel en smule detaljer,” siger moderedaktør Maiken Winther.

Kjole fra H&M til 299 kr. © Olivia Frølich og H&M
9 / 12

Kjole fra H&M til 299 kr.

”Jeg har forelsket mig i denne kjole fra H&M's Conscious Collection, hvor alle de fine styles er lavet i mere miljøvenlige og økologiske materialer. Hvid er forårets store farve, og jeg vil bruge den til fest med høje plateausko,” siger assisterende moderedaktør Anne Mønsted.

Kjole fra Acne til ca. 1.615 kr. hos My-wardrobe.com. © Olivia Frølich og My-wardrobe.com
10 / 12

Kjole fra Acne til ca. 1.615 kr. hos My-wardrobe.com.

“Jeg vil nyde de første lune solstråler i kjolen fra Acne. Den er så fin og enkel, og skal bruges med et par flade sandaler og en læderjakke,” siger assisterende moderedaktør Marie Hindkær.

Kjole fra Zara til 999 kr. hos Zara.com. © Privatfoto + Zara.com
11 / 12

Kjole fra Zara til 999 kr. hos Zara.com.

”Jeg elsker lange kjoler, så denne vil passe perfekt ind i min sommergarderobe. Jeg vil bruge den med flade sandaler og løst hår. Om aftenen vil jeg gøre den mere rå med en skindjakke og en clutch,” siger skønheds- og modeassistent Celine Albert.

Kjole fra Reiss til ca. 1.355 kr. hos Reissonline.com. © Privatfoto + Reissonline.com
12 / 12

Kjole fra Reiss til ca. 1.355 kr. hos Reissonline.com.

"Kjolen fra Reiss ser måske ikke ud af så meget, men i mine øjne er den perfekt til både hverdag og fest. Snittet er flatterende, og den fine colorblocking gør den også helt rigtig lige nu. Jeg vil bruge den, når det bliver lidt varmere med bare ben og sandaler og til fest med strømpebukser og stiletter. Jeg er vild med, at Reiss har åbnet butik i Illum,” siger modeassistent Tikkie Iversen.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev