Redaktionens efterårsfavoritter

Se, hvad Costume-redaktionen ikke kan leve uden dette efterår

Støvler fra Burberry til ca. 5.923 kroner hos Net-a-porter.com. © Olivia Frølich og Net-a-porter.com
1 / 10

Støvler fra Burberry til ca. 5.923 kroner hos Net-a-porter.com.

"De her støvler er så fantastiske - super rå og et godt modspil til en hverdagskjole med et par grå eller sorte tykke strømper. Bilder mig desuden ind, at plateausålen og gummihælen betyder, at de nærmest at til at holde ud at gå i," siger chefredaktør Rikke Agnete Dam.

Jakke fra Acne til ca. 3.800 kr. hos Net-a-porter.com. © Olivia Frølich og Net-a-porter.com
2 / 10

Jakke fra Acne til ca. 3.800 kr. hos Net-a-porter.com.

"Vil pakke mig ind i en parkacoat til vinter. Lækkert, den ikke er længere, så jeg ikke forsvinder helt i armygrønt," siger redaktionschef Marie Lodberg.

Sko fra Maison Martin Margiela til ca. 5.960 kr. hos http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=M6917&des=M6A&cat=&gender=women&group=&vendorColor=MDkw&season=actual&seasProdID=5... © Olivia Frølich og Luisaviaroma.com
3 / 10

Sko fra Maison Martin Margiela til ca. 5.960 kr. hos http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=M6917&des=M6A&cat=&gender=women&group=&vendorColor=MDkw&season=actual&seasProdID=5...

"Hvis jeg virkelig skal flotte mig denne her sæson, må det være med de her støvletter fra Maison Martin Margiela. De grafiske sygninger i læderet går næsten støvletten skulpturel, og jeg forestiller mig, hvor flot jeg vil være i dem med et har skinny jeans og en oversize frakke," siger art director Sacha Vincent.

Bukser fra Cos til 650 kr. © costume.dk
4 / 10

Bukser fra Cos til 650 kr.

“Jeg elsker elsker elsker Chloés smukke vidde bukser fra denne sæson, men efter to sommerferier er det ikke lige den slags, jeg har allermest råd til. Suk. Heldigvis har Cos kreeret et lignende par. Hurra for highstreet,” siger journalist Marie Vidø.

Jakke fra Topshop til ca. 335 kr. hos http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&categoryId=209744&parent_category_rn=208526&productId=1875559... © costume.dk
5 / 10

Jakke fra Topshop til ca. 335 kr. hos http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&categoryId=209744&parent_category_rn=208526&productId=1875559...

“Jeg elsker korte jakker, blazere og alt, hvad der ligner. Denne blazer i jersey er jeg ret sikker på, jeg kommer til at bo i dette efterår. Klassisk, chik og god til hverdag med en højtaljet nederdel og en tanktop,” siger journalist Stinne Kaasgaard Poulsen.

Nederdel fra Helmut Lang til 1.500 kr. hos Youheshe.com. © Olivia Frølich og Youheshe.com
6 / 10

Nederdel fra Helmut Lang til 1.500 kr. hos Youheshe.com.

"Jeg bliver tiltrukket af blå højtaljede nederdele som katte af den lille stribe solskin og ravne af skinnende ting. Fordi nederdelen både har draperinger og kontrast-detaljer, vil jeg bruge en helt enkelt hvid T-shirt til," siger webredaktør Jette Sandbæk.

Nederdel fra Haider Ackermann til ca.4.299 kr. hos luisaviaroma.com . © Olivia Frølich og Scanpix
7 / 10

Nederdel fra Haider Ackermann til ca.4.299 kr. hos luisaviaroma.com .

"Den gulvlange nederdel et et musthave-item til efteråret, og den passer perfekt til et mørkt draperet look. Jeg ville egentlig også gerne have resten af dette look, hvis det var. Ellers vil jeg bruge den med en transparant tanktop og en asymmetrisk sort cardigan," siger moderedaktør Maiken Winther.

Blondeskjorte fra Topshop til 440 kr. © Olivia Frølich og Topshop
8 / 10

Blondeskjorte fra Topshop til 440 kr.

“Jeg kan slet ikke vente med at få fingrene i den her fine blondesag fra Topshop. Den er perfekt til et kort A-skirt såvel som til et par skinny jeans,” siger Fashionista by Costume-redaktør Marie Hindkær.

Creme de corps til 230 kr. og Acai Damaged Repair Serum til 450 kr., begge fra Kiehl's. © Olivia Frølich
9 / 10

Creme de corps til 230 kr. og Acai Damaged Repair Serum til 450 kr., begge fra Kiehl's.

"Jeg vil helt sikker gå ombord i Kiehl's nye stand i Magasin på Kongens Nytorv i København. Jeg har længe været fan af flere af Kiehl's produkter, som jeg har hamstret med hjem fra ture til udlandet. Særligt kan jeg anbefale Creme de corps og Damage-reparing serum, der på mildeste vis blødgør og booster min hud, så den er klar til efteråret," siger skønhedsredaktør Liv Winther.

Sko fra Chloé til ca. 3.500 kr. hos Net-a-porter.com. © costume.dk
10 / 10

Sko fra Chloé til ca. 3.500 kr. hos Net-a-porter.com.

"Jeg er vild med disse sko - faktisk hele Chloés kollektion. Jeg har allerede fået købt enormt meget brunt tøj til efteråret, og her er disse sko jo et musthave," siger modeassistent Mie Quist.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev