Redaktionens julegaveønsker

Hvis du endnu mangler inspiration til din ønskeliste, så se med her, hvor vi viser, hvad vi håber ligger under juletræet i år

1 / 11

Julegaveræset er officielt sat igang, og vi har da også fundet de perfekte julegaver over 1.500 kroner, under 1.500 kroner, under 1.000 kroner, under 500 kroner, under 300 kroner og julegaver til ham.

Og hvis du stadig er på udkig efter en julegave til din mor, søster eller veninde – eller du selv mangler inspiration til din ønskeliste, så hjælper vi dig på vej.

Vi har nemlig samlet redaktionens julegaveønsker i galleriet her.

Jeanette Madsen, assisterende moderedaktør
2 / 11

Jeanette Madsen, assisterende moderedaktør

“Jeg håber, at denne smukke trolley ligger under træet i år – og gerne med mine initialer i hvid og sort. En klassisk skønhed, som skal følge mig resten af livet.

Chancerne for at dette sker er nok rimelig små, så derfor står Aesops håndsæbe og creme også min ønskeseddel. Elsker duften og den lette scrub, som håndsæben giver.”

Trolley, Louis Vuitton ca. 28.530 kr. // Håndcreme, Aesop hos Hollygolighty.dk 650 kr. // Håndsæbe, Aesop hos Hollygolighty.dk 260 kr.

Marie Urup, assisterende Art Director
3 / 11

Marie Urup, assisterende Art Director

“Jeg ønsker mig denne Trine Tuxen-halskæde med mit stjernetegn Aries/vædderen. Den kan jeg bruge udover mine varme striktrøjer.

Hvis der er noget, min hud har brug for her om vinteren, så er det fugt. Jeg vil forkæle min hud med den lækre facial scrub, som jeg håber ligger under juletræet.

Jeg er vild med denne grå sweater fra Ganni. Den skal varme mig på de kolde dage, og jeg vil pifte den op med en højhalset blondebluse indenunder.”

Halskæde, Trine Tuxen 1.475 kr. // Açai facial scrub mask, Rudolph Care 295 kr. // Sweater, Ganni 899 kr.

Liv Collatz, journalist
4 / 11

Liv Collatz, journalist

“Jeg er fan af Andy Warhol, jeg er fan af hans fotografier, og jeg er fan af alle folk inde i den her bog.”

Bog, Andy Warhol Polaroids, Taschen ca. 560 kr.

Anette Langberg, digitalredaktør
5 / 11

Anette Langberg, digitalredaktør

“Jeg skal flytte i det nye år, og julemanden er desværre nok ikke så gavmild, at han giver mig et nyt køkken ...

I stedet står disse virkelig cool øreringe fra Maria Black og den fine clutch-version af Mulberrys Delphie-taske, som jeg faldt pladask for sidste år, og som jeg stadig har et rigtig godt øje til, øverst på min ønskeliste denne jul!"

Øreringe, Maria Black 2.450 kr. // Taske, Mulberry ca. 5.935 kr.

 Thora Valdimarsdottir, moderedaktør
6 / 11

Thora Valdimarsdottir, moderedaktør

“Jeg ønsker mig en kalender fra Smythson. Der er både selve kalenderen, og så sider til noter ved siden af. Perfekt til alle de møder, vi holder herude.”

Kalender, Smythson hos Net-a-porter.com ca. 1.540 kr.

Amalie H. Bendixen, digitaljournalist
7 / 11

Amalie H. Bendixen, digitaljournalist

“Listen over undskyldninger for, hvorfor jeg skal have den her taske i julegave, er uendelig. Jeg har i mange år ønsket mig en lækker taske, hvor der er plads til alle mine (mere eller mindre) vigtige ting ... og jeg er virkelig dårlig til selv at spare sammen.

Pretty please?”

Taske, Boyy ca. 7.700 kr.

Rikke Christensen, Chefredaktør
8 / 11

Rikke Christensen, Chefredaktør

“Jeg håber, at dette fine jakkesæt ligger under juletræet til mig i år. Den fine dybe, blå farve går perfekt til både fest og hverdag.”

Blazer, Samsøe & Samsøe 1.400 kr. // Bukser, Samsøe & Samsøe 800 kr.

Sanne Jensen, Art Director
9 / 11

Sanne Jensen, Art Director

“Jeg ønsker mig hoops fra Trine Tuxen, fordi de både er fine til hverdag og fest, og er til at få øje på i mine store krøller.

Tasken fra Chloé er gaven til mig selv, som både er praktisk og smuk.

Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig både en silkebluse fra Clouds, som ville hænge på mig, hvis den var en del af min garderobe – og en fin gulvlampe. Ikke fordi jeg mangler den, men den er bare SÅ pæn.”

Ørering, Trine Tuxen 775 kr. // Taske, Chloé hos Net-a-porter.com ca. 5.600 kr. // Silkebluse, Clouds hos Nuecph.dk 2.900 kr. // Gulvlampe, Akari hos Paustian.dk 4.733 kr.

Anne Mønsted, skønhedsredaktør
10 / 11

Anne Mønsted, skønhedsredaktør

“Jeg ønsker mig først og fremmest en helt almindelig hvid T-shirt, for ud af de 20 i skuffen, er der kun én, som sidder optimalt, og den er træt af at blive vasket. Hos Son of a Tailor syr de T-shirten på de mål, som du indtaster, og så modtager man den perfekte T-shirt med posten.

Er ved at løbe tør for shampoo og håndsæbe, og jeg elsker flaskerne med pumpe fra Aesop. De indeholder 500 ml, så man har glæde af dem i månedsvis og så dufter de fantastisk.

Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig en kortholder. Jeg gider ikke slæbe rundt på en tung pung, så mister mit Dankort et par gange om ugen. Finder det altid igen (i en jakkelomme eller festclutch), men det er stressende og tidskrævende – både for mig selv og mine omgivelser.”

T-shirt, Son of a Tailor 395 kr. //Calming shampoo, Aesop hos Hollygolighty.dk 320 kr. // Kortholder, Saint Laurent hos Net-a-porter.com ca. 1.500 kr.

Marie Vidø, Redaktionschef
11 / 11

Marie Vidø, Redaktionschef

"Jeg ønsker mig en guldhalskæde med et C-vedhæng fra Blue Billie. C for min datter, Clara, for hun er det bedste, jeg ved.”

Vedhæng, Blue Billie 450 kr.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG