Redaktionens julegaveønsker

Julestemningen har spredt sig på Costume-redaktionen, og her kan du se, hvad vi hver især drømmer om at finde under juletræet

Redaktionens julegaveønsker
1 / 15

Julestemningen har ramt Costume-redaktionen, og denne jul ønsker vi os alt fra velourstøvler og rejser til lamper og duftlys.

Måske vores ønsker kan inspirere til, hvad du kunne forkæle dine nærmeste med, eller måske endda tilføje din egen ønskeseddel.

Redaktionens julegaveønsker
2 / 15

Chefredaktør Rikke Christensen

“Denne her vidunderlige lille skabning må meget gerne blive min. Den vil være så fin at bruge til hverdag med jeans og og stor varm strik og til fest med en lingeriinspireret kjole.”

Sko, Céline ca. 4.092 kr.

Redaktionens julegaveønsker
3 / 15

Redaktionschef Marie Vidø

“All I want for Christmas ... er en blød kimonojakke fra Heartmade. Det har været mit ønske i et par år nu, men det er som om, julemanden ikke helt har fanget det. Jeg håber, han læser Costume.dk.”

Jakke, Heartmade Julie Fagerholt 5.500 kr.

Redaktionens julegaveønsker
4 / 15

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir

“Jeg er vild med de blå velour bukser, der til hverdag skal bruges med et par klassiske herreloafers og til aften med et par lækre pumps.”

Bukser, Hillier Bartley hos Matchesfashion.com 7.510 kr.

Redaktionens julegaveønsker
5 / 15

Art Director Sanne Vinther Jensen

“Jeg ønsker mig de her fine støvler fra Gianvito Rossi – de kan lidt det hele, både hverdag og til decembers mange fester (uden sne og sjap).”

Sko, Gianvito Rossi hos Hollygolightly.dk 5.250 kr.

Redaktionens julegaveønsker
6 / 15

Assisterende moderedaktør Jeanette Madsen

“Efter et år drømmer jeg stadig om Guccis sorte loafers med pels i. De egner sig på ingen måde til den danske vinter, men de står stadig øverst – man er vel passioneret.

Denne blå skønhed måtte også meget gerne ligge under juletræet, den kan give ethvert outfit kant.”

Sko, Gucci ca. 5.915 kr. // Taske, J.W. Anderson ca. 6.149 kr.

Redaktionens julegaveønsker
7 / 15

Digitalredaktør Amira Høg Daimar

“Jeg har altid haft svært ved at finde spisebordslamper, jeg bryder mig om. Standerlamper og væglamper er bare så meget pænere. Men denne fra House Doctor er lige mig – både skæv, elegant og cool i designet.

Jeg er helt pjattet med Malene Birgers sko, der, som lampen, både er sjove og elegante. Derfor må de meget gerne ligge under juletræet i år.”

Lampe, House Doctor hos Littlethings.dk 1.495 kr. // Sko, By Malene Birger 3.000 kr.

Redaktionens julegaveønsker
8 / 15

Skønhedsredaktør Marie Hindkær Wolthers

“Den lille makeuppung fra Louis Vuitton har lige præcis plads til den mest nødvendige makeup og vil pynte så fint derhjemme på badeværelset eller i min taske, når jeg rejser.

Jeg elsker de smukke duftlys fra Fornasetti og drømmer om at kunne tænde dette, når vi flytter i vores nye lille hus til januar.”

Makeuppung, Louis Vuitton (forhandles hos Louis Vuitton) // Duftlys, Fornasetti hos Net-a-porter.com ca. 1.042 kr.

Redaktionens julegaveønsker © iStock
9 / 15

Journalist Carla Christine Bruus Aagaard-Strube

“Jeg trænger til at komme langt væk og en tur til Sri Lanka med min familie står højest på min ønskeliste. Intet over, intet under.”

Redaktionens julegaveønsker
10 / 15

Digital assistent Marie Alkestrup

“Jeg har for nyligt ladet mig fortælle, at smykker kommer til at overtage it-taskernes plads. Derfor må julemanden gerne være med til at starte min smykkesamling med disse meget smukke statement-øreringe.

Lige for tiden er jeg besat af lak og farven rød, og hvis denne her nederdel fra Isabel Marant lå under juletræet ville lyden af mine glædes klap og henrykte hvin nå hele vejen til Nordpolen.”

Øreringe, Saint Laurent hos Net-a-porter.com ca. 6.650 kr. // Nederdel, Isabel Marant hos Mytheresa.com ca. 3.020 kr.

Redaktionens julegaveønsker
11 / 15

Journalist Olivia Nepper Winther

“I perioder døjer jeg virkelig med søvnproblemer og har svært ved at falde til ro. Derfor ønsker jeg mig denne smukke sovemaske fra Holistic Silk. Masken har blandt andet et lag af tørret lavendel, der skulle virke søvndyssende, og et bindebånd frem for en strammende elastik som lukning.

Jeg savner allerede sommeren og ikke at gå rundt og fryse konstant. Denne jul ønsker jeg mig derfor varme sweatre – gerne i flotte farver – som denne solskinsgule i alpacauld fra det nye danske modebrand Carcel. Sweateren er lavet af 100 procent naturlige materialer og produceret af kvindelige indsatte i Peru, der derved får mulighed for at arbejde og derved spare op til en tilværelse uden kriminalitet efter fængslet.”

Øjenmaske, Holistisk Silk ca. 460 kr. // Uldtrøje, Carcel

Redaktionens julegaveønsker
12 / 15

Assisterende Art Director Marie Urup

“Min veninde har åbnet ny webshop, Nori Nori, og har smykker for det fine svenske mærke Mumbaistockholm. Jeg ønsker mig dette fine, enkle armbånd med en sød svale. Det er håndlavet i Stockholm og lavet af 100 procent genanvendt guld.

Jeg er vild med bomberjakker og bruger dem ofte i stedet for en cardigan. Denne mønstrede fra Gestuz må jeg bare eje, så den er kommet på ønskelisten.”

Armbånd, Mumbaistockholm hos Norinorishop.com 3.120 kr. // Bomberjakke, Gestuz 1.300 kr.

Redaktionens julegaveønsker
13 / 15

Modeassistent Karoline Dall

“Jakken har stået på ønskelisten længe. Jeg synes, den er perfekt, og ville elske at varme mig i den hele vinteren.

Denne fine slip-kjole i sølv er perfekt til julens fester og nytår. Jeg forestiller mig at hoppe i den og tilsætte enkle accessories og fine sko.”

Jakke, Acne Studios hos Matchesfashion.com 17.120 kr. // Kjole, H&M 150 kr.

Redaktionens julegaveønsker
14 / 15

Modeassistent Kristine Vindahl

“Jeg er ret vild med camel coats, og denne her er især fin med pin-stripe og gul tråd. Perfekt til vinter her med stor hoodie under.

Caps er måske ikke den mest praktiske beklædning her til vinter, men den her er lidt sjov, og jeg er lidt vild med den.”

Frakke, Acne Studios hos Mytheresa.com ca. 7.068 kr. // Cap, 40s & Shorties fra Stoy.com 350 kr.

Redaktionens julegaveønsker
15 / 15

Modeassistent Sandra Serritzlew

“Over nytår skal jeg til Malaysia, så derfor står noget lækkert badetøj øverst på min ønskeliste. Jeg er blevet ret vild med dette sæt fra Zimmermann og vil så gerne have det med i kufferten, når jeg rejser.

Nu hvor kulden rammer bliver min hud, som mange andres, altid lidt kedelig og sart. Jeg tænker derfor, at en lækker ansigtsmaske som denne fra Mádara kan gøre underværker, så jeg er klar til min rejse ned til varmen.”

Bikini, Zimmermann ca. 1.400 kr. // Maske, Mádara hos Magasin.dk 200 kr.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev