Redaktionens ønsker fra SS16

Redaktionen drømmer om tasker fra Loewe, pyjamassæt fra Olivia von Halle og loafers fra Proenza Schouler. Lad dig inspirere af vores personlige SS16-favoritter her

Der er forår i luften ...
1 / 13

Der er forår i luften ...

Forårskollektionerne er så småt ved at være landet, og vi på Costume-redaktionen har valgt vores største ønsker fra den nye sæson.

Se og shop vores nye favoritter i galleriet her.

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir
2 / 13

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir

“Jeg glæder mig til solbrune fusser og disse fine ballerinaer fra Miu Miu."

Journalist Liv Collatz
3 / 13

Journalist Liv Collatz

“Mine solbriller lider ofte en hård skæbne eller forsvinder sporløst. Men måske burde jeg snart være voksen nok til at købe et lidt dyrere par end H&M's – især, hvis de er så pæne, som de her Ray-Bans. Jeg lover at passe på dem.

Hvis det danske vejr til gengæld modarbejder solbrillevejr som sidste år og glemmer, at det er sommer, vil jeg meget gerne have lidt rejseinspiration fra de her guidebøger.”

Solbriller, Ray-Ban hos Net-a-porter.com ca. 1.015 kr. // Bøger, Luxe City Guides hos Net-a-porter.com ca. 305 kr.

Chefredaktør Rikke Christensen
4 / 13

Chefredaktør Rikke Christensen

“Jeg drømmer om farven lyserød dette forår, og denne smukke taske fra Louis Vuitton måtte gerne hænge over skulderen på mig hele sæsonen – og mange sæsoner frem!"

Taske, Louis Vuitton ca. 22.200 kr. (forhandles hos Louis Vuitton, Amagertorv 2, København K)

Art Director Sanne Vinther Jensen
5 / 13

Art Director Sanne Vinther Jensen

“Mit SS16-drømmekøb er et par loafers fra Proenza Schouler. De er perfekte til den danske sommer (jeg er lidt pessimist i forhold til den danske sommer so far).

De er fine både med bare fødder eller med en fin strømpe, både praktiske og cool. De kan det hele!”

Loafers, Proenza Schouler hos Hollygolightly.dk 4.095 kr.

Digitalredaktør Anette Langberg
6 / 13

Digitalredaktør Anette Langberg

“Jeg er ved at renovere min nye lejlighed, og når den er færdig – forhåbentlig snart – ønsker jeg mig den smukke lampe fra Alvar Aalto som kronen på værket.

Bomberjakken er den perfekte overgangsjakke, og de blomstrede blonder på denne fra Ganni har vundet mit hjerte.”

Lampe, Alvar Aalto hos Paustian.com 9.020 kr. // Bomberjakke, Ganni 1.799 kr.

Assisterende moderedaktør Jeanette Madsen
7 / 13

Assisterende moderedaktør Jeanette Madsen

“Drømmekøbet er fra Vetements, og er den smukkeste støvle, jeg nok nogensinde har set! Jeg elsker, at den sidder som malet på anklen. Perfekt til cropped bukser og lange kjoler. Meeen med den pris, sker det aldrig, så Fornuftig Per her tænker praktisk, og her kommer den smukke slip-on fra Acne ind i billedet. Støvler, Vetement hos Matchesfashion.com ca. 7.385 kr.// Sandaler, Acne Studios 2.195 kr.

Redaktionschef Marie Vidø
8 / 13

Redaktionschef Marie Vidø

“Hver dag tjekker jeg min H&M-app for at se, om den røde kjole endelig er kommet online. For den må og skal bare være medlem af min sommergarderobe. Perfekt til solbrun hud, strandture og klipklappere.”

Digitaljournalist Amira Høg Daimar
9 / 13

Digitaljournalist Amira Høg Daimar

”Jeg tilslutter mig alle de mange streetstyle-damer, der er faldet pladask for Loewes Puzzle-taske.

Desuden er jeg pjattet med alt, hvad Jacquemus laver, så denne kjole må meget gerne flytte ind hos mig dette forår – den ville gå godt til tasken.”

Taske, Loewe ca. 11.900 kr. // Kjole, Jacquemus hos Mytheresa.com ca. 3.679 kr.

Skønhedsredaktør Anne Mønsted
10 / 13

Skønhedsredaktør Anne Mønsted

“Jeg har allerede to par Converse-sko derhjemme, men de har begge været med mig på Roskilde, så jeg vil have et par, der er kridhvide og kun må bruges steder uden mudder og fadøl. Der er altid en duft på min ønskeseddel, når vejret skifter, og denne gang er det Rain fra Marc Jacobs. Den minder mig nemlig om luften efter et lunt forårsregnvejr. Jeg er nabo til en Filippa K-butik, og denne pæne jakke har hængt i vinduet de sidste to uger og smilet forførende til mig. Den ryger snart med hjem." Splash rain eau de toilette, Marc Jacobs hos Magasin.dk 485 kr. for 100 ml. // Jakke, Filippa K 2.300 kr. // Sko, Converse hos Net-a-porter.com ca. 485 kr.

Assisterende Art Director Marie Urup
11 / 13

Assisterende Art Director Marie Urup

“Dette forår ønsker jeg mig disse fine øreringe fra Trine Tuxen – de er enkle og fine, og dem må jeg eje.

​Jeg skal på ferie til Thailand om lidt, og jeg vil gerne have en fin top, der er rar at have på i varmen, og som samtidig har nogle fine detaljer, som denne, hvor skuldrene er bare." Ørering, Trine Tuxen 1.250 kr. per styk // Top, Zara 149 kr.

Modeassistent Karoline Dall
12 / 13

Modeassistent Karoline Dall

“Jeg elsker farver om sommeren, og ville elske at hoppe i denne fine, grønne Hanne Bloch-bikini på stranden, når jeg (forhåbentlig) har fået lidt farve. Hvert år har jeg lyst til at købe en ny taske, og denne gang er valget faldet på den superhypede Gucci Dionysus-taske. Den findes i mange forskellige farver og mønstre, men jeg synes, at netop denne med blomsterprint, vil være perfekt at have over skulderen til sommer." Bikini, Hanne Bloch 1.800 kr. // Taske, Gucci ca. 13.435 kr,

Modeassistent Josefine Johnsen
13 / 13

Modeassistent Josefine Johnsen

“Jeg ønsker mig dette fine pyjamassæt, blandt andet fordi jeg trænger til nyt, lækkert nattøj, der er behageligt til sommer, men også fordi pyjamasskjorten sagtens kan bruges rigtig fint til hverdag.

Jeg ønsker mig også disse smukke ballerinaer. De er perfekte både til et afslappet look med et par jeans og til en fin nederdel eller kjole en hyggelig sommeraften.”

Pyjamas, Olivia von Halle hos Net-a-porter.com ca. 3.376 kr. // Ballerinasko, Aquazzura hos Net-a-porter.com ca. 3.275 kr.