© Illum

Sådan gør du gaveræset til en god oplevelse

Se, hvordan du får alle julegaverne i hus på én gang og forkæler dig selv med lækker shopping

Julen er lig med gaveshopping – mest til andre, men måske også til dig selv. Det behøver ikke være stressende at ordne alle gaverne på én gang. Det kan faktisk ende med at blive en god oplevelse, hvis du vælger en shoppedestination, hvor du kan finde de lækreste gaver. Og så endda blive fri for at skulle fra den ene ende af byen til den anden. Det kan du gøre i ILLUM, som, med ekslusive varer og inspiration så langt øjet rækker, danner rammen om den helt perfekte julegavetur.

© Illum

Gå all in på luksusgaver

Hvis gavelisten er fyldt med luksusønsker, er ILLUMs stueetage og underetage det helt perfekte sted for både modegaver og madgaver. I stueetagen kan du stille sulten efter eksklusive tasker, tøj og accessories fra luksusbrands som Saint Laurent, Givenchy, Valentino samt det nyeste skud på stammen, Prada. I underetagen kan du få stillet sulten efter lækre, italienske delikatesser og specialiteter i gourmetkæden Eataly, som netop er åbnet for første gang i Danmark.

© Illum

Find den perfekte gave til sko-elskeren

Har du en i familen, som trænger til lidt ekstra luksus til skosamlingen? Måske kommer du til at glemme, at du egentlig er på gavejagt, når du træder op på ILLUMs 2. etage, Shoe Heaven. Etagen er nemlig dedikeret til sko, hvilket gør den til det rene himmerige for skoentusiaster. Her er sko i alle afskygninger fra blandt andre Marc Jacobs, Kenzo, Rag & Bone, Alexander Wang og mange, mange flere.

© Illum

Slut af med forkælelse

Når du har fået ordnet gaverne, eller hvis du trænger til en pause fra gaveræset, kan du tage turen op til ILLUM ROOFTOP, hvor du kan forkæle dig selv med alt fra italiensk mad og brasiliansk sushi, til vellavede cocktails og lækker kvalitetskaffe. Med hele ni forskellige restauranter er der et utal af kulinariske oplevelser – og så endda med den skønneste udsigt over Københavns tage og tårne.

© Illum

Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal give i julegave, så kan du altid forhøre dig med ILLUMs personale og personal shoppers, som helt sikkert vil kunne give dig nogle gode idéer. Og så kan du selvfølgelig altid få inspiration på ILLUMs Instagram.

Hvis julehumøret ikke helt er der endnu, så byder ILLUM på en masse events hen over december, som kan få dig i den rette stemning. Om du så vil smage på forskellige slags gløgg, vide mere om sko og lingeri eller bare hygge dig med veninderne, så er der noget for alle:

  • 1/12: VIP event for ILLUM Key Kundeklub-medlemmer. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det lige her.
  • 3/12 kl. 12.00-17.00: Vind det du ønsker dig allermest til Merry Wishmas event.
  • 10/12: Tag dine børn, niecer og nevøer med til Kids Christmas på 3. etage, hvor børnene kan møde julemanden, og fortælle ham hvad de ønsker sig til jul. Han tryller kl. 11.00, 13.00 og 15.00
  • 17/12: Tag dine veninder med til ILLUMs Shoe & Lingerie event, hvor I kan opleve det bedste af, hvad Illum har at byde på inden for sko og lingeri
  • 9/12 - 23/12: ILLUM ROOFTOP byder på alt det bedste gløgg hos et udvalg af de lækre restauranter.
  • 1/12 - 23/12: Du har en hel dag til at få fat i dagens scoop til en exceptionel god pris.