Sådan styler du knælange støvler fra dag til aften

Knælange støvler er ikke helt lette at style. Mangler du inspiration, guider vi her til 3 forskellige måder, støvlerne kan styles på, og overgå fra dag til aften

Style knælange støvler fra dag til aften © Anna Stockland // Acne Studios AW16
1 / 4

Det er ikke alle, der tør kaste sig ud i skotrenden med de knælange støvler, men ikke desto mindre er støvlerne perfekte her til vinterhalvåret, da de luner langt op ad benet.

Derfor guider vi dig her til tre forskellige måder, hvorpå du nemt kan style de knælange støvler, samt hvordan de kan overgå fra dag til aften.

Se de tre look nedenfor.

Style knælange støvler fra dag til aften
2 / 4

Dag: Skab kontraster til dine afslappede, lyse boho-støvler med en printet kjole. Tag en rullekrave indenunder for ekstra varme og for at understrege det afslappede look.

Aften: Tag rullekraven af, og tilsæt et par iøjenfaldende smykker, så er du klar til en aften i byen.

Støvler, Isabel Marant hos Mytheresa.com ca. 4.093 kr. // Kjole, Topshop Boutique ca. 720 kr. // Rullekrave, H&M 100 kr.

Style knælange støvler fra dag til aften
3 / 4

Dag:
Et par sorte hverdagsstøvler vises bedst frem med en kort nederdel – men sørg for at holde fast i hverdagslooket med en hyggelig strikcardigan.

Aften:
Om aftenen kan du tage cardiganen af, og i stedet tilsætte en mere festlig overdel.

Støvler, Zara 1.000 kr. // Nederdel, Weekday 625 kr. // Bluse, H&M 350 kr. // Cardigan, By Malene Birger 2.100 kr.

Style knælange støvler fra dag til aften
4 / 4

Dag:
Et par knælange støvler med hæle kan hurtigt blive lidt for fine til om dagen. Kombinér dem derfor med et par jeans, en kjole og en stor strik.

Aften:
Tag den store strik af, og så er du med det samme klar til en aften i byen.

Støver, Gianvito Rossi hos Mytheresa.com ca. 8.892 kr. // Kjole, Zara 250 kr. // Strik, Ganni 2.500 kr. // Jeans, Acne Studios hos Net-a-porter.com ca. 1.265 kr.