Trusser
© Seamless Basics

6 par trusser, alle kvinder med fordel kan have i garderoben

Fra g-strenge og thongs til behagelige hipsters og briefs. Her er de seks slags trusser, du med fordel kan have i din undertøjsskuffe.

De seks typer trusser, du skal kende

Underbukser, briefs, undies, trusser – kært barn har mange navne, men har du egentlig styr på de forskellige varianter af underbeklædningen?

Du har formentlig et par trusser på hver dag, men der er måske stor forskel på, hvilke trusser du tager på, alt efter om det er en lørdag aften ude med vennerne eller en søndag på sofaen.

Mens en tydelig trussekant måske er mere underordnet og faktisk kan være det mest komfortable, når du trækker i joggingbukserne, kan det synes mindre sofistikeret under en stram aftenkjole. Trusser kan derfor både få os til at føle os sexede, og de kan være behagelige, men hvis de ikke sidder korrekt, kan de også være irriterende at have på.

Derfor er det vigtigt, at vi har trusser til forskellige anledninger og ikke mindst, at du har de trusser, der sidder bedst på netop dig.

Læs med her, hvor vi guider dig igennem seks typer trusser, du med fordel kan have i din undertøjsskuffe. Du kan se de seks typer af trusser herunder, hvor du også finder tre forskellige bud på hver model, som du kan shoppe hjem til din egen undertøjsskuffe.

En typisk G-streng

G-streng: Undgå grimme trussekanter

G-strengen er den mindste af trusse-modellerne og er typisk kendt som et af de mere sexede stykker lingeri. G-strengen er typisk konstrueret med et trekantet stykke stof foran og elastik eller små snore til at holde stoffet sammen.

G-strengen er oplagt under en tætsiddende kjole eller et par stramme jeans, hvor du ikke har lyst til, at man skal kunne se trussekanterne fra dine trusser.

Thong behageligt alternativ til G-strengen.

Thong: Et behageligt trusse-alternativ til g-strengen

En såkaldt thong minder til forveksling om en almindelig g-streng, fordi den også er en af de mindre trussemodeller og hvis bagstykke også sidder mellem ballerne, men som samtidig består af lidt mere stof på siderne, i kilen og bagtil.

Af mange betragtes denne type trusse som det mere behagelige alternativ til g-strengen, som stadig sikrer, at du kan bære tætsiddende tøj, uden at trussekanterne kan ses igennem.

Bikinis i sort.

Bikinis: Den 'almindelige' trusse

Den såkaldte bikinitrusse er mellemtingen mellem en thong og en almindelig trusse – den er smal i siderne og består af lige præcis nok stof bagpå til at sørge for, at du føler dig en smule dækket til.

Denne type trusse er både sexet, flatterende – og virkelig behagelig at have på!

Briefs.

Briefs: De behagelige trusser

I daglig tale bliver denne type underbukser typisk kaldt trusser, mens varianten på engelsk kaldes briefs. Trussen er en mere tækkelig udgave af bikini-trussen, fordi siderne er tykkere og mere holdbare på briefs end på bikinien.

Briefs er en behagelig trusse og det perfekte hverdagsvalg.

Hipsters

Hipsters: Trusser med et behageligt fit

Hipsters er en flatterende form for trusser – især hvis du har lidt bredere hofter – og samtidig er de super behagelige at have på, fordi de ofte sidder godt på kroppen.

Hipsters kan sagtens være både sexede og delikate, men er ikke det oplagte valg, hvis du skal have en tætsiddende kjole på og ikke ønsker, at dit undertøj skal kunne ses.

Højtaljede trusser i sort.

Højtaljet trusse: Retroinspireret undertøj

De højtaljede trusser er blevet mere og mere populære på det seneste – og vi forstår godt hvorfor. Trusserne er super komfortable, fordi de omfavner både mave og bagdel.

De retroinspirerede trusser synes måske ikke som det oplagte valg, men de kan faktisk både være flatterende virkelig feminine – særligt hvis du finder et par med blonder eller i silke.

Håndplukket til dig